Universite Bordeaux Montaigne

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bordeaux Montaigne University samlar mer än 14 000 studenter och 1 300 lärare och administrativ personal för studier och forskning inom konst, språk, litteratur och samhällsvetenskap.

Som ett laboratorium för idéer och en intellektuell eldstad bidrar Bordeaux Montaigne University meningsfullt till de vetenskapliga debatterna på vår tid och arbetar outtröttligt för att odla och vårda dess grundläggande värden: självständighet och tankefrihet. Universitetet anser att lika möjligheter är ett av sina prioriterade uppdrag. Det arbetar permanent för att perfektionera de kurser som erbjuds och för att stödja och vägleda sina studenter mot framgång.

Nu så mer än någonsin tidigare, söker Bordeaux Montaigne University att följa Michel de Montaignes väg och fortsätter att erbjuda en universitetsmodell som är tydligt mänsklig i dess omfattning och utseende. Efter de värderingar som har karaktäriserat det sedan dess grundande, försöker universitetet vara: humanistisk, utforskande, polyglot, medborgarsinnad, kreativ och digitalt kopplad.

Bordeaux Montaigne University erbjuder 138 nationellt erkända examensbevis.

Platser

Pessac

Address
33607 Pessac, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: