University of Nantes / Université de Nantes

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Université de Nantes vårdar entusiasm, djärvhet, generositet och mod. Dessa principer, som normalt förknippas med ungdomar, är vårt varumärke. Denna filosofi får oss att uppnå högre standarder. Det driver oss i en snabbt föränderlig värld att uppfinna en ny modell av universitetet. Denna modell vill vara öppen för sin miljö och fokuserad på samhällsförändringar. Det är redo att möta utmaningarna i våra samhällen när det gäller forskning, utbildning, innovation, främjande av vetenskaplig kultur, integration av studenter i den socioekonomiska strukturen och internationell prestige.

Denna modell placerar studenten i centrum för sin uppmärksamhet och, mer än någonsin, människan i hjärtat av dess dynamik och ambitioner. Ett universitets styrka ligger i investering och kvalitet hos dess forskare, professorer, föreläsare, lärare och bibliotekspersonal, ingenjörer, administrationspersonal, tekniker, serviceavdelning och hälsa.

Université de Nantes är bland de bästa anläggningarna i Europa och världen över baserat på indikatorer kopplade till utvärdering av forskning och innovation.

Université de Nantes har cirka 500 partneruniversitet världen över för att utveckla studentrörlighet, gemensamma program, undervisningsrörlighet eller gemensamma forskningsprogram. Université de Nantes är medlem i flera internationella nätverk som utvecklar internationellt samarbete och högre utbildningsprogram och forskningsprogram.

Platser

Nantes

Address
Quai de Tourville,1
44035 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: