University of TOURS

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i Tours är ett avgörande europeiskt universitet som har etablerat en kampanj för åtgärder inom Europa 2020-strategin, som syftar till att utveckla "smart och hållbar tillväxt". Genom sina högre utbildning och forskning uppdrag, University of Tours spelar en nyckelroll i forskning, utveckling och höja den vetenskapliga, kulturella och yrkesmässiga kapacitet så många individer som möjligt.

Öppen för världen, University of Tours privilegier samarbete och utbyte genom att aktivt delta i upprättandet av utbildning och forskning europeiskt område för högre som härrör från Bolognaprocessen.

En tvärvetenskaplig och hälsosektorn statlig institution, har universitetet hög potential och tillgångar som säkerställer den uppfyller europeiska högre utbildning och forskning standarder. Som en erkänt ledande inom sin ekonomiska, sociala och kulturella miljön, är University of Tours en avancerad, innovativ anläggning främja humanistiska värden som är djupt rotade i en region fyllda med historia och kulturarv.

Universitetet i Tours stöder följande två motton: "Man är inte född som man, man blir man" - Erasmus "Kunskap utan samvete är men ruinen av själen" - François Rabelais

Platser

Tours

Université François Rabelais

Address
60 rue du Plat D'Etain
Tours

37000 Tours, Centre-Val de Loire, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium