Caucasus International University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Caucasus International University (CIU) är ett högre utbildningsinstitut baserat på nationella värderingar och ständiga förändringar som syftar till att producera konkurrenskraftig, högkvalificerad personal och deras integration med nationell och internationell sfär.

Högre utbildning är ett av de viktigaste offentliga ansvaren. Därför strävar vi efter att göra den utbildning som tas emot i vårt universitet omfattande, baserat på vetenskapliga undersökningar. Tre akademiska faser (forskarutbildning , doktorsexamen, doktorandprogram ) är inriktade på studenter - främjar deras talanger och ökar deras yrkeskunskaper. Genomförandet av forskning och innovation, utbildningssystemhantering med hjälp av omfattande transparenta verktyg är bland CIU: s huvudprioriteter .

Det finns inga mål utan konsekvenser och vice versa! Den 23-åriga historien på universitetet visade att vårt försök att skapa ett universitet i en klassisk europeisk stil med höga akademiska normer baserade på georgiska värderingar gav det önskade resultatet.

Nuförtiden har vi alla förutsättningar för att vara konkurrenskraftiga på nationell och internationell nivå.

85211_studentlife.jpg

Universitetet erbjuder:

Ett rikt bibliotek, TV- och radiostudior, Redigeringsrum, Multimediasenter, Undervisningslaboratorier för grundmedicinska discipliner, Anatomi-arbetsrum utrustade med moderna stimulerade föremål, Vetenskaplig forskningslaboratorium för neurovetenskap och tillämpad fysiologi, laboratorium för biokemi, arbetsrum - Stimulerade tekniker, tandkliniker för bostads- och universitetsdiscipliner, domstolen, juridikskliniken, Kaukasus Geopolitical Modeling Laboratory, konfliktlösning och karriärutvecklingscentra, turismsarbete, källare "Kolkhi, Vetenskaplig-Forskningscenter för vinodling-vinframställning, Mikrovinifikationsforskning Laboratorium, Laboratorier Vin-Kemi, Ampelografi och Mikrobiologi, Smakrum, etc.

85214_12.jpg

Universitetsprioriteringar:

  • Forsknings- och praktikbaserad undervisning baserad på internationella standarder;
  • Integration med internationellt utbildningsutrymme
  • Ett team av högkvalificerad akademisk personal med praktisk erfarenhet;
  • En byggnad utrustad med modern infrastruktur och teknik;
  • Anställningen av studenter och alumner vid CIU, statliga och icke-statliga strukturer;
  • Utbytesprogram;
  • stipendier;
  • Diverse och gott studentliv;
  • Flexibelt betalningssystem.

Universitetet erbjuder en studentorienterad miljö och utbildning i enlighet med höga akademiska normer, vilket definierar elevernas kunskapsbas, makt och framtidsperspektiv!

Att vara en CIU-student innebär att man får en högkvalitativ utbildning, en framgångsrik karriär, möjligheter till ständig utveckling och framgångsrikt studentliv.

Platser

Tbilisi

Address
Chargali Street,73
Tbilisi, Tbilisi, Georgien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium