International School Of Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den International School of Economics grundades på Tbilisi State University 2006, genom en unik gemensam insats av Världsbanken, BP, Open Society Institute, Regeringar georgien, Tyskland, Sverige och Norge.

JAG STÄLLER erbjuder en tvåårig Masterprogrammet i nationalekonomi. Programmet följer de internationella akademiska normer med undervisning i engelska språket genom att besöka och bosatt internationell Ph.D. fakultet. Av mer än 100 studenter hittills, mer än en tredjedel ockupera analytiska positioner med den ekonomiska politiken myndigheter i alla tre länderna i Sydkaukasien. Cirka 10% fortsätta sin utbildning i den mest prestigefyllda Ph.D. program i Europa och Nordamerika, som Stanford, Chicago och Pennsylvania universitet.

ISET Policy Institute bildades i maj 2011 för att komplettera den pedagogiska uppdrag JAG STÄLLER. ISET-PI ger självständig politik forskning och utbildning, och når ut till bredare akademiska, politiska och näringslivet i Sydkaukasien. Det är en av de första universitetsbaserade tankesmedjor i regionen, med stöd från början av Open Society Institute tankesmedja Fund. ISET-PI är också en medlem av nätverk Stockholm Institute of Transition Economics (SITE).

Platser

Tbilisi

International school of economics at Tbilisi State University

Address
International School Of Economics,
16, Zandukeli St.

0108 Tbilisi, Tbilisi, Georgien
Telefon
+(995 32) 250 71 77

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program