International School Of Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den International School of Economics grundades på Tbilisi State University 2006, genom en unik gemensam insats av Världsbanken, BP, Open Society Institute, Regeringar georgien, Tyskland, Sverige och Norge.

JAG STÄLLER erbjuder en tvåårig Masterprogrammet i nationalekonomi. Programmet följer de internationella akademiska normer med undervisning i engelska språket genom att besöka och bosatt internationell Ph.D. fakultet. Av mer än 100 studenter hittills, mer än en tredjedel ockupera analytiska positioner med den ekonomiska politiken myndigheter i alla tre länderna i Sydkaukasien. Cirka 10% fortsätta sin utbildning i den mest prestigefyllda Ph.D. program i Europa och Nordamerika, som Stanford, Chicago och Pennsylvania universitet.

ISET Policy Institute bildades i maj 2011 för att komplettera den pedagogiska uppdrag JAG STÄLLER. ISET-PI ger självständig politik forskning och utbildning, och når ut till bredare akademiska, politiska och näringslivet i Sydkaukasien. Det är en av de första universitetsbaserade tankesmedjor i regionen, med stöd från början av Open Society Institute tankesmedja Fund. ISET-PI är också en medlem av nätverk Stockholm Institute of Transition Economics (SITE).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

MA i ekonomi

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Georgien Tbilisi

ISET s masterprogrammet i nationalekonomi lanserades hösten 2006 som en forskarutbildning vid Tbilisi State University. Programmet tar eleverna genom ett utmanande två års läroplan, jämförbara i innehåll och kvalitet för de första två åren av studier i ansedda Ph.D. program i Nordamerika och Västeuropa. Alla kurser ges på engelska av högkvalificerad internationell fakultet ... [+]

ISET s masterprogrammet i nationalekonomi lanserades hösten 2006 som en forskarutbildning vid Tbilisi State University. Programmet tar eleverna genom ett utmanande två års läroplan, jämförbara i innehåll och kvalitet för de första två åren av studier i ansedda Ph.D. program i Nordamerika och Västeuropa. Alla kurser ges på engelska av högt kvalificerad internationell fakultet.

Vår fakultet är varierande, bestående bosatta professorer med doktorer från universitet som Columbia University, Hebrew University och University of Pennsylvania, och regelbundna besökare som är världsledande inom sina områden, bland annat flera Fellows i Econometric Society. Hela fakulteten arbetar för att hjälpa eleverna utforma individuella studieplaner, övervaka sin avhandling forskning, och stöd för sin begäran för både professionella jobb och forskarutbildning utomlands. Kvaliteten på forskningen och undervisningen vid ISET garanteras av Internationella fakultetskommittén, som samlar ISET fakulteten och framstående akademiker från hela världen.... [-]


Videoklipp

6 months at ISET & ISET-PI

Kontakt

International school of economics at Tbilisi State University

Adress, rad 1 International School Of Economics, 16, Zandukeli St.
0108 Tbilisi, Tbilisi, Georgien
Hemsida http://www.iset.ge
Telefonnummer +(995 32) 250 71 77