The University Of Georgia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

The University Of Georgia är en högst rankad, största privata utbildningsanstalt i Tbilisi, Georgien, är medlem i European Higher Education Area (EHEA), Bologna uppföljningsgrupp - BF UG , Köpenhamnsdeklaration , (grund för utvecklingen av det gemensamma systemet för kvalitetssäkring av utbildning och utbildning i Europa), ENIC-NARIC-nätverket ( EU-akademiskt erkännande och rörlighet ). MCI i Indien, MSRT-erkännande i Iran, Yok i Turkiet och många liknande utbildningsintegrationer och avtal. Dessa och universitetets aggressiva forskningsnivå gjorde universitetets prestation mycket framträdande i regionen och examensbevis är ackrediterade runt om i världen och mycket acceptabelt i EU och USA.

UG har uppnått att förvärva bästa utbildningsinfrastruktur och höga utbildningsstandarder i Kaukasusregionen. Idag är UG i ledande ställen för regionala utbildningsinstitutioner, tillägnad den studerandes personliga tillväxt, så att de inte bara utbildar sig som expertutbildade yrkesverksamma utan också är beredda att ta ut de utmaningar som finns i den verkliga världen. The University Of Georgia är utrustad med modern datorteknik och nyaste laboratorier. I linje med teoretisk kunskap har eleverna möjlighet att få praktisk erfarenhet och arbeta med olika teknisk och vetenskaplig utrustning. Vår fakultet är inriktad på att undervisa kreativt och med entusiasm, hjälpa till att höja unga yrkesverksamma med ett visat engagemang för allmänheten. För internationella studenter erbjuder The University Of Georgia närvarande program inom dessa områden:

 • Företagsekonomi (Grundutbildning);
 • Magister i företagsekonomi (Graduate);
 • Teknik / IT (Grundutbildning);
 • IT-teknik (Graduate);
 • Engelska filologi (grundutbildning);
 • Sjukvård (Grundutbildning);
 • Apotek (Grundutbildning);
 • Tandvård (encykel)
 • Allmänmedicin (encykel)
 • Master of International Business Law Program (Graduate);
 • Master of Education Administration (Graduate)

UG är stolt över sitt varierande samhälle med tvärkulturell medvetenhet. Det välkomnar studenter från hela världen, vilket gör det till en knutpunkt av kunskap med en internationell atmosfär. Internationella studenter har lika möjligheter, inklusive fullfjädrad studentliv och karriärutvecklingsmöjligheter. UG främjar en hälsosam livsstil och erbjuder utmärkt infrastruktur för att aktivt träna sport och fitness. Eleverna har tillgång till olika inomhus- och utomhussporter, samt tennisbanor och ett välutrustat gym. UG studenter har möjlighet att etablera klubbar och skapa innovativa idéer och engagera sig i spännande aktiviteter. Eleverna får stöd för att fullt ut realisera sin potential och uppleva minnesvärda stunder vid The University Of Georgia . Idag har universitetet en ära att erbjuda sina studenter moderna faciliteter och inlärningsmiljö där de kan få en högkvalitativ utbildning samt praktisk erfarenhet. Kunskapen och färdigheterna som förvärvats vid vårt universitet är en garanti för en framgångsrik karriär, inte bara i Georgien utan också på den internationella arbetsmarknaden. Informationen om förfaranden och andra uppgifter om upptagande finns på universitetets webbplats: The University Of Georgia - www. UG .edu.ge.

Ytterligare information kan också erhållas genom att skicka ett mail till John Dastouri och professor Bahman Moghimi

J.Dastouri @ UG .edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Platser

Tbilisi

The University of Georgia

Address
77a, M. Kostava str.
0171 Tbilisi, Tbilisi, Georgien
Telefon
+995 322 55 22 22

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium