Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Prioriteringen av Sulkhan-Saba Orbeliani University ( sabauni ) är att skapa en akademisk miljö som är lämplig för studenternas personliga intressen och förmågor och harmonisk för deras intellektuella och personliga utveckling. Följaktligen förbereder vi högt konkurrenskraftiga specialister utrustade med modern teoretisk och praktisk kunskap, som bidrar till bildandet av en demokratisk, etisk och ansvarsfull gemenskap med sin livsstil och framgångsrika karriär.

Våra program, som uppfyller moderna standarder, kommer att ge studenter djup kunskap inom olika yrkesområden, väcka djupt intresse för deras intellektuella utveckling, kritiska tänkande och kommunikationsförmåga för att hjälpa dem i deras framtida sociala och professionella liv.

Universitetets uppdrag är att tillhandahålla undervisning, lärande och forskning inom humaniora och samhällsvetenskap på lokal och internationell nivå, baserat på principerna om mänsklig värdighet och frihet, att föra kulturer och generationer närmare varandra och att utveckla samhället.

Det finns 6 kandidatexamen (juridik, turism, affärer, affärer (engelska), internationella relationer, teologi) och 3 masterprogram (juridik, teologi, affärer) vid Sulkhan-Saba Orbeliani University. Alla är ackrediterade. Universitetet utfärdar diplom med statligt erkännande.

Platser

Tbilisi

Address
Kalistrate Kutateladze Street,3
Tbilisi, Tbilisi, Georgien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: