Läs den officiella beskrivningen

Vårt visionsuttalande

Christian service Högskolan mål: Att vara en första klassens evangelisk Christian University som främjar kunskap om Kristus genom utbildning av män och kvinnors med moralisk rättrådighet, akademisk kompetens och passion för att tjäna och förändra samhället.

Första klass: Högskolan syftar till att ge förstklassig utbildning, utmärkta faciliteter och allmänt goda utsikter - omgivning; det vill säga först i allt.

Evangelical Christian University: Med detta menar vi Högskolan förebådar de goda nyheterna om Jesus Kristus och tror på de historiska läror i den kristna tron.

Moral uprightness: Genomför baserat på kristen moral och livsstil som visar konsekvent hänsyn till Guds ord och rättsstaten.

Akademisk excellens: Professionellt och akademiskt kompetent och förmåga att tillämpa kunskap för att lösa eller hantera samtida frågor som påverkar kyrka och samhälle.

Passion att tjäna: Servering med stor iver och entusiasm.

Vår verksamhetsidé

Den kristna service University College är en Academic Center of Excellence för undervisning, forskning och service i teologi, Applied Science och humaniora i en evangelisk och ljud etisk miljö.

En kort historia

Kollegiet började som en sammanslagning av två visioner i januari 1974. En grupp av ghananska kristna hade en vision av en interdenominational, evangelikal institutionen i en hög akademisk standard, vilket skulle utbilda män och kvinnor för alla typer av Christian departementet.

Den andra gruppen bestod av utlands missionärer som hade en vision av en institution för att utbilda arbetare från väletablerade kyrka i södra Ghana för en dragkraft i norra Ghana och grannländerna där kyrkan relativt liten. Evangeliska kristendomen i Ghana i slutet av 1960-talet och 1970-talet präglades bland annat av intim samverkan och samarbete och oskärpa av konfessionella, mission och grupp distinktioner. Den Worldwide Evangelisation för Kristus (WEC), som var en av de missionärsgrupper i den andra gruppen missionärer hade förvärvade fastigheten i Kumasi som de hade byggt fyra bostadshus och en radiostudio med planer på att bygga en stor byggnad för att fungera som början på en utbildning college. Snart två visioner samman.

I oktober 1974 de första bostads klasserna började med fyra studenter och högskolan ökade från klarhet till klarhet och har nu blivit en evangelisk Christian University College.

Våra kärnvärden

Den kristna service Högskolan vårdar och upprätthåller följande kärnvärden som den bedömer som central och grundläggande för institutionen. Dom är:

  • Herravälde om Jesus Kristus.
  • Integrity
  • Hårt arbete
  • God förvaltning av resurser
  • Ömsesidigt stöd och vård

Vi erbjuder topp anläggningar för studenter:

CSUC placerar dig i ett akademiskt stimulerande miljö som är både andligt berikande och socialt meningsfullt. Vårt omfattande och innovativa strategi för utbildning och forskning kommer att bidra till din framtida framgång och inspirera dig att förverkliga din fulla potential som entreprenörskap och teknikkunniga ledare.

Antagningen avdelningen är här för att hjälpa dig under hela ansökningsprocessen och hjälpa dig att hitta hem på CSUC. Vår familj är alltid växer och vi ser fram emot att välkomna nya studenter till Christian service University College, CSUC.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Christian Service University College

I linje med CSUC strategiska mål och den nationella behovet av kvalificerade och kunniga personal, är syftet med MSc program för att utveckla yrkesverksamma som är etiskt ... [+]

Översikt

I linje med CSUC strategiska mål och den nationella behovet av kvalificerade och kunniga personal, är syftet med MSc program för att utveckla yrkesverksamma som är etiskt och har en integrerad kunskap om redovisning och finansiering som krävs för förvaltning och hållbara resultat av samtida företag och organisationer .

Utbildningens mål

Målen för MSC. Redovisning och finansiering program är:

Att ge akademiker med god kunskap om moderna redovisning och finansiering metoder och modeller för effektiv och etisk hantering av organisationer. För att öka akademiker förståelse vid tillämpningen av empiriska modeller, teorier och nyckelbegrepp inom redovisning och finansiering. Att utveckla problemlösning och analytiska färdigheter studenter som krävs för företag / finansiell analys och forskning inom redovisning och finansiering. För att bredda kunskapsbasen elever i integrerad redovisning och finansiering; vilket sålunda ger MSc. Redovisning och finansiering examen den extra fördelen av fler kurs undantagen i programmen för yrkesförbund. Förkunskapskrav ... [-]
Ghana Kumasi
September 2019
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Christian Service University College

Christian service University College är det självklara valet för ledande befattningshavare i ledande ställning som överväger att uppgradera sig i fråga om övervakning och ... [+]

Christian service University College är det självklara valet för ledande befattningshavare i ledande ställning som överväger att uppgradera sig i fråga om övervakning och utvärdering. Eliten Master of Science Degree program i övervakning och utvärdering (M & E) är den första i sitt slag som lanseras av något universitet inom den västafrikanska underregionen.

Enligt chefen för avdelningen för planering och utveckling av CSUC Paul Kitson B. Asamoah, med Ghana ökande beroende av internationella organ och givarorgan för fonder och andra former av stöd för att driva utvecklingsplaner, program och projekt, det finns behovet av att utbilda hög kaliber proffs på forskarnivå inom övervakning och utvärdering. ”Fördjupade kunskaper i uppföljning och utvärdering är knappa och är i bitar. Det är inte heltäckande. Och där organisationer behöver personal med omfattande kunskaper och färdigheter i M & E, de ofta spenderar tusentals dollar för att skicka dem utomlands för att få utbildning ”, sa Mr Asamoah. ”The initiativ CSUC President Prof. Sam Afrane att föra detta program till din dörr är lovvärt och blir en bättre och mer kostnadseffektiva sätt att få utbildning av hög kvalitet i M & E”, tillade Mr Asamoah. Programmet som har både teoretiska och praktiska moment, är händerna på med 12 månader intensiva kurser och forsknings komponenter samt en extra tre månader för avhandlingen. Programmet riktar sig tjänstemän från olika ministerier, departement, ärkebiskop, kommunala och distrikts församlingar. Det riktar sig också medieorganisationer, lokala och utländska icke-statliga organisationer. För unga examen som vill tillämpa de kräver minst två års... [-]
Ghana Kumasi
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

School Video 1

School Video 2