University of Gibraltar

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

Universitetets huvuduppgift är att svara på nuvarande samhällsbehov samt utforma personliga och professionella terminer genom att sträva efter utbildning, utbildning och forskning.

Det är inriktat på högkvalitativ undervisning och inlärning, världsledande forskning, akademisk frihet samt en hållbar utveckling av Gibraltar och regionen. Partnerskap med företag, regering, välgörenhetsstiftelser, vård och utbildningsinstitutioner ligger i centrum för universitetets uppdrag.128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

"Vi är en ny typ av universitet. Ambitiös och anpassningsbar, vi bygger en institution som skapar en möjlighet för våra studenter, akademiker och de som arbetar med oss ", professor Catherine Bachleda, ställföreträdande rektor, University of Gibraltar

Varför oss?

UK-anpassade standarder: Gör dig redo att gå vidare med University of Gibraltar . Vad du än väljer att studera hos oss får du en mer personlig inlärningsupplevelse på en ny typ av universitet. Våra brittiska, branschledda kurser säkerställer att du får de färdigheter som arbetsgivare letar efter, medan våra mindre klassstorlekar ger dig plats att utforska stora idéer. Vid University of Gibraltar drivs vi av vårt uppdrag att bygga en institution som skapar en möjlighet för våra studenter och studenter. Vi inbjuder dig att gå med i en växande grupp studenter och ta nästa steg med oss.

Små klassstorlekar: Vi är stolta över vår storlek. Att vara ett litet universitet ger oss möjlighet att erbjuda våra studenter en lärande upplevelse som är oöverträffad. Våra mindre klassstorlekar tillåter en mer personlig inställning till undervisning och ger dig utrymme att verkligen utforska ett ämne. Du kommer att vara mer än bara en annan student, du kommer att vara en värderad del av UniGib-samhället.

Extracurricular aktiviteter: Samtidigt som en student handlar om att studera handlar det också om att ha kul, bygga vänskap och delta i nya upplevelser. Oavsett om du är äventyr, historia, sport, natur, levande musik, nattliv eller bara njuta av en dag på stranden, har Gibraltar allt. Dess mångsidiga multikulturella, välkomnande gemenskap gör det till en verkligt unik plats att bo i och utforska.

Förbättringsanläggningar: Vår Europa Point Campus ligger vid Gibraltars sydligaste punkt och har utmärkta faciliteter för att förbättra och berika din lärande. Inrymt i en viktoriansk armé kombinerar campus unika historiska funktioner med modern arkitektur och den senaste tekniken för att skapa skräddarsydda utrymmen för att stödja ditt lärande.

Gibraltar är din campus: Gibraltars livliga ekonomi och unika läge vid en kulturell, historisk och biogeografisk korsning gör den till den perfekta platsen för att skapa kontakter, få en meningsfull branschupplevelse och lägga till en unik referenspunkt för din studie. Dess rika historia i kombination med ett dynamiskt "can-do" -gemenskap ger en välkomnande, säker och öppen miljö för att lära sig och leva.

Internationell påverkan: Vårt nätverk och inflytande sträcker sig långt bortom Gibraltar. Som student kan du få tillgång till ett internationellt expert-, förenings- och institutionssamfund som positivt påverkar din studie. Utöver starka akademiska länkar kan du också utnyttja Gibraltars livliga ekosystem för internationella företag. Några av världens främsta företag verkar från Gibraltar vilket innebär att du aldrig kommer att bli kort om möjligheter att gå ut och nätverket.

Arbetsplats redo: Anställningsförmåga och professionell utveckling är kärnan i vad vi gör. Vi vill utveckla akademiker som är redo för arbetsplatsen så att vi har byggt relationer med industrin på lokal och internationell nivå. Majoriteten av våra handledare och föreläsare övar yrkesverksamma inom branschen, deras "levande" erfarenhet av branschstandarder överskrider deras tillvägagångssätt och gynnar våra studenter. Arbetsplatser går genom hela våra kurser, vilket betyder att du får de färdigheter och erfarenheter som krävs för att du ska få anställning när du är examen.

Forskning som är viktig: Vår forskning täcker breda teman Gibraltar och / eller Medelhavsområdet. Våra två specialinstitut, Institutet för Gibraltar och Medelhavsstudierna och Institutet för livs- och jordvetenskaper är viktiga grenar till vårt forskargrupp och tillhandahåller stöd och expertkunskaper på ett antal av våra associerade campusar, däribland Garrison Library, Gibraltar Museum, och Gibraltar botaniska trädgårdar.

128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Platser

gibraltar

Address
University of Gibraltar
Europa Point Campus
Gibraltar
GX11 1AA

GX11 1AA gibraltar, Gibraltar

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium