ALBA Graduate Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ALBA Graduate Business School på den amerikanska College of Greece grundades 1992 och drivs inom ramen för näringslivet, en sammanslutning av företag och institutionella organisationer, som numera numrerar mer än 90 medlemmar.

Alba strävar efter excellens, kvalitet och kontinuerlig innovation inom forskning och undervisning. Alba erbjuder akademiska akademiska program, de flesta är internationellt ackrediterade av AMBA eller EFMD . Det är den ledande Business School i Grekland på grundval av karriärvägledning, entreprenörskapsutbildning, verkställande internprogram på högsta företag och den utmärkta placeringsrekordet för sina alumner.

115520_CF110834.jpg

Alba professorer kommer från de bästa universiteten över hela världen som Yale, London Business School, IMD etc. Omkring 20% ​​av heltidsstudenterna kommer från länder som Frankrike, Indien, Ryssland, Serbien, Nigeria etc. Dessutom har ett stadigt växande nätverk av partners över hela världen genom utbytesprogram ger studenterna möjlighet att bygga internationella nätverk av professionella och sociala kontakter och dra nytta av utbyte av kunskap, erfarenhet och kulturella insikter.

Varje år erbjuder Alba ett antal stipendier till sökande som visar en stark akademisk prestation och / eller ett utmärkt professionellt spår. Alba Career Office erbjuder stöd i världsklass till studenter och alumner. Genom personlig coaching blir mer än 10 fokuserade workshops, karriärpaneler, jobbskuggning, praktikplatser och otaliga företagsbesök förberedda för att söka de bästa jobben internationellt. Det årliga karriärforumet lockar mer än 100 rekryterare och ligger till grund för mer än 1500 intervjuer på mindre än en vecka. Alba abonnerar och erbjuder studenter och alumner alla stora internationella rekryterings- / placeringstjänster.

Stipendier är tillgängliga för internationella studenter. Om du vill se om du är berättigad, fyll i formulärets webbplats.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgUtöver sina akademiska program erbjuder Alba högkvalitativ ledarutbildning för att möta behoven hos stora inhemska och internationella företagskunder. Dessa program sträcker sig från öppna inskrivningsseminarier till skräddarsydda lösningar. Mer än 11000 chefer har deltagit i Executive Development Programs at Scholarships är tillgängliga för internationella studenter. Om du vill se om du är berättigad, fyll i detta formulär webbplats ..

958_img3.jpgAlbas alumni-kropp består av cirka 3 000 framstående individer som bildar en grupp unga och dynamiska chefer i färd med att bygga utmanande karriärer samtidigt som Albas rykte förbättras i grekiska och internationella näringsliv.

Platser

Aten

Alba Graduate Business School

Address
ALBA Graduate Business School
6-8 Xenias Str.

115 28 Aten, Centrala Aten, Grekland
Telefon
+30 21 0896 4737

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar