European Law and Governance School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

I dagsläget alltmer globaliserad tid, det är utan tvekan ett behov av homogeniserad läroplaner på europeisk nivå och behovet av institutioner som kan erbjuda studenter kvalifikationer, kunskap och färdigheter som redovisas över nationsgränserna. Syftar till att vara kontinuerligt i framkant av forskning och utbildning, European Public Law Organization (EPLO) har skapat en högskola under namnet "European Law and Governance School "(ELGS), Som utgör den materialisering av detta behov. De European Law and Governance School bygger på tron ​​att EU spelar en avgörande roll för att säkerställa global stabilitet, främja demokrati och de övergripande framsteg för mänskligheten, och att kärnvärdena i EU måste upprätthållas samtidigt som det strävar efter en bättre integration. Den ELGS anser också att den viktigaste källa till hopp och den enda vägen till lyckad integration är genom korrekt utbildning av ungdomar i Europa. Således Vision av är att skapa en generation av ungdomar som identifierar sig som européer, som kommer att tjäna Europa, och det kommer att sprida idén, kultur och värderingar Europa i hela världen.

Inspirerad av de värden som ligger i hjärtat av Europeiska unionen, såsom de grundläggande rättigheterna, den fria rörligheten för yrkesverksamma, varor och tjänster, och skapandet av en inre marknad systemet, liksom de utmaningar och möjligheter som skapas av denna politik , den ELGS har identifierat behovet av att skapa en ny form av utbildning som är paneuropeiska karaktär. Denna utbildning måste börja på grundnivå för att skapa och förbereda nästa generation av rättsliga och administrativa forskare att arbeta inom den snabbt föränderliga europeiska och internationella institutionella strukturer.

AEH

Omfattning och mål

Europeiska rätts och styrning School (ELGS) är en modern internationell skola med målet och mission att erbjuda Excellence i tertiära utbildningsnivåer inom områdena europeisk rätt och styrning.

Skolan strävar efter att forma socialt ansvariga ledare framtiden med nyfikna sinnen och fria andar. Det syftar till att forma det europeiska medborgar morgondagens som tillhör Europa och tjänar till att främja europeiska värderingar.

Den ELGS har åtagit sig att utbilda nästa generation av Europa och världens rättstillämpare, offentliga administratörer och världsledande genom att ge dem med de kunskaper som krävs för att effektivt arbeta inom den snabbt föränderliga europeiska och globala institutionella strukturer som överskrider nationella ramar, och kompetens att konfrontera och ta itu med de nya globala möjligheter och utmaningar.

Den ELGS erbjuder tvärvetenskaplig grundutbildning, kurser, och vidareutbildningar, med nytt material och en unik design.

Tre pelare omfattar denna anläggningar policy och värderingar:

  • att erbjuda hög kvalitet inom utbildning genom teori, utveckling praxis och övergripande färdigheter,
  • att främja innovation och intellektuell nyfikenhet genom en stödjande och flexibel miljö,
  • att uppmuntra förändringar i samhället genom att odla de europeiska medborgarna i morgon.

Varför studera vid ELGS

  • Den erbjuder en-av-a-kind tvärvetenskapligt läroplaner
  • undervisas av en lärare nätverk av världens bästa
  • dedikerade till att skapa morgondagens ledare
  • levereras i en fantastisk och kulturellt rik plats
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se skolans Masterprogram » Se Humanistiska kandidatexamina » Se Law LLB » Se PhD » Se Law LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma i styrningen

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Grekland Athens

Detta ett år lärde utbildningsprogrammet ger studenterna en fördjupad titt på viktiga frågor om styrning, och gör det möjligt för studenter att välja från en mängd olika valbara kurser som behandlar de mest akuta teman diskuteras i hela Europa. [+]

Detta ett år lärde utbildningsprogrammet ger studenterna en fördjupad titt på viktiga frågor om styrning, och gör det möjligt för studenter att välja från en mängd olika valbara kurser som behandlar de mest akuta teman diskuteras i hela Europa.

Till vem det är adresserat

Det är idealiskt för studenter med första grader i politiska och / eller juridiska vetenskaper som önskar eller kräver fördjupad kunskap inom viktiga teman relaterade till styrning, med särskilt fokus på EU, för deras professionella utveckling.

Eleverna bör notera att detta program kan vara ett första steg mot en akademisk examen inom förvaltningsstudier, speciellt MPhil eller doktorsexamen.... [-]


Magisterexamen

Magister studier (MST) i juridisk forskning eller styrning studier

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Grekland Athens

Den ELGS Master of Studies är ett 1-års grad program som gör det möjligt för studenter att bedriva oberoende forskning inom juridisk forskning, Governance studier, eller på ett tvärvetenskapligt ämne. [+]

Den ELGS Master of Studies är ett 1-års grad program som gör det möjligt för studenter att bedriva oberoende forskning inom juridisk forskning, Governance studier, eller på ett tvärvetenskapligt ämne.

Det stöds av den expansiva ELGS internationell fakultet nätverk med över 100 juridiska och styrning forskare och praktiker runt om i världen, de ELGS 'partneruniversitet i Europa och världen, och EPLO. Viktigt är att studenter i programmet ges tillgång att delta EPLO händelser viktiga teman i EU: s lagstiftning och styrning och att interagera med renommerade EU: s ledare och beslutsfattare. Doktorander med en klar förståelse och medvetenhet om de mest up-to-date vetenskaplig forskning, samt ett starkt nätverk för att stödja dem i deras karriär efter ELGS. ... [-]


Master of Philosophy i juridisk forskning eller styrning studier

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Grekland Athens

Den ELGS Master of Philosophy är en 2-årig examen som gör det möjligt för studenter att bedriva oberoende forskning inom juridisk forskning, Governance studier, eller på ett tvärvetenskapligt ämne. Det stöds av den expansiva ELGS internationell fakultet nätverk med över 100 juridiska och styrning forskare och praktiker runt om i världen, de ELGS 'partneruniversitet i Europa och världen, och EPLO. [+]

Den ELGS Master of Philosophy är en 2-årig examen som gör det möjligt för studenter att bedriva oberoende forskning inom juridisk forskning, Governance studier, eller på ett tvärvetenskapligt ämne. Det stöds av den expansiva ELGS internationell fakultet nätverk med över 100 juridiska och styrning forskare och praktiker runt om i världen, de ELGS 'partneruniversitet i Europa och världen, och EPLO. Viktigt är att studenter i programmet ges tillgång att delta EPLO händelser viktiga teman i EU: s lagstiftning och styrning och att interagera med renommerade EU: s ledare och beslutsfattare. Doktorander med en klar förståelse och medvetenhet om de mest up-to-date vetenskaplig forskning, samt ett starkt nätverk för att stödja dem i deras karriär efter ELGS. ... [-]