Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till TEI Östra Makedonien och Thrakien (ΤΕΙ ΑΜΘ)

TEI östra Makedonien och Trakien (ΤΕΙ ΑΜΘ) grundades 1976 under namnet TEI Kavala. Den nuvarande form är resultatet av institutionella reformer och förändringar. Först öppnades som centrum för teknisk utbildning (Kate), ett år efter ett center för teknisk utbildning (Katee) och 1983 som teknisk Educational Institute (TEI). 2001 Teknologisk Educational Institute (TEI) och sedan 2007 som en högre utbildningsanstalt (HEI).

Initialt (1976-1983), Kate / Katee hade sex avdelningar, kända i dag som de gamla departementen TEI. 1985 grundade den första bilagan till TEI i drama där han bosatte Institutionen för skogsbruk och naturmiljö Management, men som lanserades 1986. Samma år grundade och företagsekonomi, som anslöt sig till ekonomi och Management School (GFS).

Under 1999-2007 4 flera avdelningar sattes till TEI AMTH, känd som utvidgningen avdelningar. Med driften av den andra avdelningen av drama, som för landskapsarkitektur (2003), som grundades och 3rd fakulteten TEI AMTH namngav School of Agricultural Technology (STEG).

Under 2009 bildades en tredje Drama avdelningen, Enology avdelningen, som inte tillhör STEG men fungerar som en fristående avdelning tills institutionalisera School of Agricultural Technology och livsmedelsteknik och nutrition där vetenskap tillhör.

Den nuvarande byggnaden av TEI östra Makedonien och Trakien är en kardioid byggnad med enastående utsikt fält till Mexikanska Kavala. Den började byggas 1983 och slutligen kapitulerade 1995. Komplexet (campus) upptar en yta på 132 tusen m2 med lock 36,000 m2, varav 11.000 m2 är klassrum, 11.000 m2 workshops (TOL och reparation), 11.000 m2 finns tre sovsalar kapacitet 450 bäddar och 3.000 m2 är byggandet av Bibliotek.

ΤΕΙ ΑΜΘ drivs sex separata forskarutbildning (PSP). Med undantag av de nyaste departementen TEI östra Makedonien och Trakien, vin- och landskapsarkitektur, som överhängande utgivning av presidentdekret (PD) alla andra avdelningar har lagstadgade yrkes rättigheter.

Den ΤΕΙ ΑΜΘ är i topp tio bland de 16 TEI och 28 bland 82 universitet och högskolor i landet. I världsrankingen är under det första halvåret (position 5264) av 12.000 bästa universiteten i världen. Mätningen (metoden) är i linje med de Cybermetrics Lab indikatorer, i synnerhet de som rör produktion och akademisk publicering av vetenskapliga rön.

Den utbildningsprocessen på ΤΕΙ ΑΜΘ utförs av undervisningen fakultet medlemmar (permanenta) som hierarkiskt är indelade i 4 klasser: a) Professor b) Docent, c) biträdande professor och d) Föreläsare. Medlemmarna i OP biträds i sitt arbete av vetenskaplig och laboratorie Associates (tillfälligt), från laboratorietekniker och administratörer.

Den ΤΕΙ ΑΜΘ ger särskilt stor vikt vid forskning och innovation. Syftet är att fastställa strikta rutiner för spetsforskning på alla nivåer av akademisk funktion. För detta ändamål TEI AMTH publicerar två tidskrifter på engelska.

Ett viktigt institutionella verktyg som förbinder den akademiska personalen på ΤΕΙ ΑΜΘ forskning och innovation är Östra Makedonien och Trakien teknisk Research Center (TRC-AMG). Centret grundades 2004 och är ett privat företag (privata enheter), och är verksamt inom sju områden: a) Strålnings b) Bränsle, c) Marmor, d) Ny produktplanering, e) marknadsföring f) Dator- och g) Miljö.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Grekisk

Skolan erbjuder också:

MSc

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Denna kurs kombinerar teknik och företagsekonomi och erbjuds av Institutionen för olja och naturgas Technology, men inkluderar bidrag från institutionerna för företagseko ... [+]

OM PROGRAMMET

MSc i Oil and Gas Technology är en mycket akademisk och professionell kurs som ger kunskaper och färdigheter för dem som är intresserade av en övergång från konstruktion till chefspositioner och för dem som tycker att komplexa lednings situationer kräver några djupare teknisk förståelse. Återigen, är den idealisk för nya aktörer inom olje- och gasindustrin också. Kursen är helt erkänd av den grekiska staten.

DURATION och krediter

Den tid som programmet är 14 månader. Programmet ger totalt 90 hp.

Fri tillgång till HÖGTEKNOLOGISKA LAB ANLÄGGNINGAR

MSc i Oil and Gas Technology är ett program med föreläsningar, projekt, avhandling och forskning öppen lab ware. Det senare är en stor tillgång här på EMaTTech. Som i själva verket programmet ger tillgång (24/7) för våra studenter på mycket dyra högteknologiska instrument som regelbundet inte kommer att få chansen att se dem alla på en gång och öppet arbeta med dem på någon plats i världen. Det inkluderar: Small / vidvinkel röntgenspridning (SAXS / WAXS), röntgendiffraktion (XRD), olika typer av mikroskop, såsom överföring, skanning med energispridningssystemet, och atomkrafts (TEM, SEM / EDX, AFM ), gaskromatografi förbränning för isotopförhållande masspektrometri (GC / C / IRMS), differentialscanningskalorimetri och värme gravimetrisk analysator (DSC / TGA), georadar (GPR) och många andra yt- och bränsle vetenskap instrument. ... [-]

Grekland Greece Online
September 2019
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska