Läs den officiella beskrivningen

Vi utmärker oss för att ...

Vi är en ledande högskoleutbildare sedan 1977 Som den första privata högskolan som grundas i Grekland tillbaka 1977, är vi stolta över våra banbrytande initiativ som har utformat privat högskoleutbildning i Grekland.

Vi samarbetar med välrenommerade brittiska universiteter. Vi upprätthåller strategiska partnerskap med högt värderade brittiska universitet, vilket ger våra akademiker en konkurrenskraftig fördel i sin karriärutveckling.

För oss är varje student unik Vi har utvecklat studentcentrerade system och tjänster som syftar till individuellt studentstöd och leder till hög akademisk prestanda.

Vi investerar i vår personal Vi tillämpar ett sofistikerat personalval och bedömningssystem och en strukturerad årlig personalutvecklingsplan för att leverera vårt löfte om "Excellence in Education".

Vi fokuserar på våra studerandes anställbarhet Vår "MC Employability Scheme" ger våra studenter studenter i sin karriär.

Vi erbjuder flera möjligheter till utveckling Genom våra olika akademiska, kulturella, sportliga och sociala aktiviteter bidrar vi till våra studerandes professionella och personliga utveckling.

Vi lovar ett rikt studentliv Våra studenterförbunds extravalsaktiviteter och studentklubbarna

Vår historia

Medelhavskollegiet är den första oberoende Anglophone College som finns i Grekland 1977. Sedan dess har det kontinuerligt fungerat enligt normer för länder med en lång tradition i högre utbildning, som Förenta staterna och Förenade kungariket. Medelhavet var det första högskolan i Grekland (1992) att "franchise" ett examensprogram från ett brittiskt statsuniversitet.

I samarbete med välrenommerade brittiska universitet och tilldelande organ erbjuder Medelhavskollegiet idag en bred portfölj av franchise-, doktorand- och fortsatta yrkesutbildningskurser. Studenter har möjlighet att anmäla sig till program som levereras på heltid eller deltid / flexibelt läge och undervisas på engelska eller grekiska.

Efter avslutad kurs får studenterna grader och kvalifikationer som utfärdas av de samarbetsvilliga universiteten. Medelhavet är en högskola licensierad och godkänd av det hellenska utbildningsministeriet och dess examina är internationellt erkända och professionellt likvärdiga med de som tilldelas av grekiska statliga universitet. Grader är också erkända av UK NARIC.

Högskolan överensstämmer med flera kvalitetsstandarder: Det är ackrediterat av British Accreditation Council (BAC), som en institution som tillhandahåller högre utbildning och granskas av Storbritanniens kvalitetssäkringsbyrå (QAA), en organisation som övervakar kvalitetsstandarderna för brittiska universitet. För närvarande driver Medelhavskollegiet två campus i Aten och Thessaloniki, beläget i stadens centrum, vilket är lättillgängligt med alla medel för kollektivtrafik.

I en modern lärmiljö erbjuder kollegiet sina kurser i 7 akademiska skolor: Business School, School of Tourism

Högskolan har också genomfört ledande initiativ, inklusive utveckling av ett helhetsperspektiv för anställbarhet som förbättrar elevernas anställbarhet i samarbete med ett brett nätverk av industripartner.

Som en studentcentrerad högskola gör Medelhavsområdet varje försök att utveckla styrkor och förmågor hos varje student genom att erbjuda supporttjänster, som personligt handledning, rådgivning, lärarstöd och karriär, stipendier

Vårt uppdrag

Medelhavskollegiet - i samarbete med välrenommerade utomeuropeiska universitet - har under det 21: a århundradet utvecklats till ett högre utbildningsinstitut med en ledande roll i Grekland inom studieområdena ekonomi, företag, datavetenskap, samhällsvetenskap, turism, hälsovård och teknik. Högskolans högkvalitativa akademiska program erbjuds inom en pedagogisk miljö där kvalitet alltid överensstämmer med elevernas behov.

För att uppnå sitt uppdrag för akademisk excellens, studentens framgång, akademisk och teknisk innovation samt ett socialt bidrag arbetar högskolan med dedikerade yrkesverksamma och akademisk personal med hög kaliber, som är utmärkta för deras undervisning, student support, forskning och professionella prestationer.

Strukturerad på solida grundvalar och principer, syftar Medelhavskollegiet till att genomföra sitt uppdrag och bli ett känt internationellt inlärningscenter i Grekland . Våra särskilda mål är att

 • Ge våra studenter en noggrann förberedelse inom sitt utvalda område för att stödja deras framgångsrika inträde på arbetsmarknaden.
 • Stödja våra studenter och skapa en läromiljö som kommer att "utmana" och disciplinera dem och därigenom främja etik, ansvar och integritet.
 • Hjälp våra studenter att utveckla överförbara färdigheter, som kritiskt tänkande, kreativitet, analys och syntes förmåga, kommunikationsförmåga som de kommer att kunna tillämpa i alla professionella, akademiska eller sociala sammanhang.
 • Förbättra våra studerandes anställbarhet på alla möjliga sätt och aktivt bidra till att få branschupplevelse och sysselsättning.
 • Förbered våra studenter för ledande befattningar i nationella och internationella ekonomier genom att erbjuda dem en bred och varierande akademisk erfarenhet.
 • Ge vår akademiska personal utvecklingsmöjligheter genom att berika deras kunskapsbas och lärandeskap till förmån för våra studenter.
 • Utvärdera och utveckla kontinuerligt våra program och tjänster för att skydda vår vision.
 • Gör kollegiet tillgängligt för alla studenter som har lämpliga akademiska kvalifikationer, genom att erbjuda flexibla leveransmönster och akademiska / sociala stipendier.
 • Förbättra vår internationella status genom att locka internationella studenter och personal.
 • Förbättra våra akademiska och forskningsrelationer med nationella och internationella utbildningsinstitutioner och akademiker med internationellt rykte.
 • Delta i samhällets sociala liv, genom att främja kulturella och akademiska aktiviteter.

Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Grekisk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Mediterranean College, Athens

Detta program valideras av University of Derby och syftar till att förbereda studenter som civilingenjörsexamen för en framgångsrik karriär inom byggnadsfältet. Kandidate ... [+]

Ingenjörskolan vid Medelhavskollegiet - grundad 2005 - är pionjär inom leverans av högskoleingenjörskurser i Grekland .Kursen kan leda till professionellt erkännande och övning , enligt kraven i UK Engineering Council, och det kan också leda till fulla professionella rättigheter i Grekland (befraktad ingenjörsstatus).Kursen omfattar de fyra grundläggande civilingenjörsområdena : Strukturell, Geoteknisk, Hydraulisk och Infrastruktur, som kontextualiseras till den grekiska verkstadsindustrin (lagstiftningsproblem etc.).Kursen omfattar datorstödd design , design och projektledning samt fokuserar på dynamik, strukturanalys, armerad betong och stålkonstruktioner .Studenterna har tillgång till moderna anläggningar , både vid högskolans egna workshops och hos partnerorganisationerna state-of-the-art laboratorier, för att genomföra praktik, projekt och praktik .... [-]
Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska,Grekisk
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

Detta program valideras av University of Derby och syftar till att ge studenterna en solid bakgrund i maskinteknik samtidigt som de erbjuder möjlighet att specialisera oc ... [+]

Medelhavskollegiet var det första högskolan som erbjuder akademiska grundutbildningar inom maskinteknik i Grekland.University of Derby är ett högsta brittiska universitetet för maskinteknik (18: e i 2019 Guardian University Guide).Kursen kan leda till professionellt erkännande och övning , enligt kraven i UK Engineering Council, och med vidare studier kan det också leda till fulla professionella rättigheter i Grekland (befintlig ingenjörsstatus).Kursen omfattar de tre grundläggande maskintekniska områdena: Energi, Tillverkning och Industri, som kontextualiseras till den grekiska verkstadsindustrin (lagstiftningsfrågor mm).Den omfattar datorstödd design och modellering , med hjälp av avancerad programvara, och fokuserar på dynamik, tillverkningsprocesser och material , vilket leder till högkvalificerade akademiker.Studenterna har tillgång till moderna anläggningar , både vid högskolans egna workshops och hos partnerorganisationerna state-of-the-art laboratorier, för att genomföra praktik, projekt och praktik .... [-]
Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MA

Mediterranean College, Athens

I en tid av växande globalt intresse för jämlikhet och inkludering i utbildning är det nya ettåriga (eller tvååriga deltid) MA ISEND-programmet vid University of Derby de ... [+]

Universitetet i Derby är i topp 18 av brittiska universitet i utbildningsvetenskaper (förmyndare, 2018).Det innovativa programmet MA ISEND är utformat för att vara aktuellt med internationell och nationell forskning och praktik inom området inkludering och speciella utbildningsbehov och funktionshinder.250 timmars arbetslivserfarenhet i samarbetsinstitut för specialutbildning, fullt integrerad i studieprogrammet.Den nya MA ISEND uppfyller kraven i Greklands institut för utbildningspolitik för nivå 7 (Master) gradigenkänning för SEND.Mycket interaktivt och experimenterande lärande och inriktning, med studenter-professionella från en mängd olika utbildningsområden och lärare med hög akademisk ställning.... [-]
Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska,Grekisk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

Det 2-åriga deltidsutbildningen (TESOL) -programmet riktar sig till nyutexaminerade eller lärare och handledare som vill arbeta som högkvalificerade engelskspråkliga lära ... [+]

TESOL-programmet är utformat för att vara aktuellt med internationell och nationell forskning och praktik inom området för undervisning engelska till talare för andra språk.Placeringsmöjligheter i samarbetsinstitutioner, som internationella sommarskolor, icke-statliga organisationer, förberedande språkkurser i brittiska universitet, aoThe University of Derby rankas i TOP-20 av British University of Education Studies (Guardian 2019).Innovativa moduler som syftar till att utveckla undervisningspraxis hos deltagande studenter och ge kompetens inom det vetenskapliga området TESOL.Mycket interaktivt program med undervisningsstrategier anpassade till mogna studenter och proffs (blockleverans lördagar och 1 veckodag, omfattande elektroniska resurser och skriftligt kursarbete).... [-]
Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

Syftet med detta program är att hjälpa forskare från olika discipliner att bedriva en karriär inom utbildning, med ett ledarskap och ledningsfokus, samtidigt som de erbju ... [+]

En unik mästare i Grekland, om ledarskapUniversity of Derby rankar No16 i Storbritannien för utbildningsstudier (Guardian 2017).Fungerar som erkänd Lärarutbildning för icke-utbildade akademiker (t.ex. matematiker, fysiker osv.).Professionellt ekvivalent med magisterexamen från grekiska statliga universitet (accepterad av ASEP).UndervisningInnehåll som kan anpassas till elevernas professionella intressen. Möjligheter för valfri placering i Utbildningshanteringsinställningar.Mycket interaktivt och erfarenhetsinriktat lärande som studenter kommer från olika utbildningsområden.Särskilda undervisningsbidrag för lärare.

Syftet med detta program är att hjälpa forskare från olika discipliner att bedriva en karriär inom utbildning, med ett ledarskap och ledningsfokus, samtidigt som de erbjuder en ackrediterad magisterexamen. Samtidigt är kursen relevant för dem som har ledande befattningar inom utbildning, utan relevanta kvalifikationer. Den flexibla strukturen i kombination med blocket, helgleverans gör MA-utbildningen till ett idealiskt val för yrkesverksamma i Thessaloniki och den bredare regionen.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Mediterranean College, Athens

Civilingenjörsingenjör och design är en unik och särskilt modern studieutbildning, som omfattar kunskap från alla områden relaterade till maskinteknisk yrkesverksamhet oc ... [+]

En kurs utformad i samråd med ledande företag för att möta de lokala och internationella industrins behov.Innehåller särskilt innovativa och distinkta moduler från alla områden inom maskinteknik vetenskap (bygg, energi, produktionsledning).Akademisk personal är aktiva yrkesverksamma och forskare, som förmedlar studenter till den moderna utvecklingen inom sitt område.Studenter kopplar akademisk kunskap med verkliga industriella applikationer genom att engagera sig med levande projekt som en del av sina studier.Studenter producerar individuell forskning som kan leda till publikationer i internationella konferenser och tidskrifter.

Civilingenjörsingenjör och design är en unik och särskilt modern studieutbildning, som omfattar kunskap från alla områden relaterade till maskinteknisk yrkesverksamhet och innehåller moduler som beskriver den senaste industrins utveckling och deras tillämpning på verkliga tekniska problem. Syftet är att utrusta studenter med nödvändiga tekniska färdigheter och teoretisk bakgrund för utveckling av maskintekniska projekt inom byggande eller energi.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

Civilingenjörsingenjör och -byggnad är en unik och särskilt modern studieutbildning, som omfattar kunskaper från alla områden relaterade till civilingenjörsutbildningen o ... [+]

En kurs utformad i samråd med ledande företag för att möta de lokala och internationella industrins behov.Innehåller särskilt innovativa och distinkta moduler från alla delar av civilingenjörsvetenskapen ( Struktur, Hydraulik, Infrastruktur, Bygghantering ).Akademisk personal är aktiva yrkesverksamma och forskare , som förmedlar studenter till den moderna utvecklingen inom sitt område.Studenter kopplar akademisk kunskap med verkliga industriella applikationer genom att engagera sig i byggprojekt som en del av sina studier.Studenter producerar individuell forskning som kan leda till publikationer i internationella konferenser och tidskrifter.

Civilingenjörsingenjör och -byggnad är en unik och särskilt modern studieutbildning, som omfattar kunskaper från alla områden relaterade till civilingenjörsutbildningen och innehåller moduler som beskriver den senaste industrins utveckling och deras tillämpning på verkliga tekniska problem. Syftet är att utrusta studenter med nödvändiga tekniska färdigheter och teoretisk bakgrund för design och konstruktion av nya, komplexa infrastrukturer eller förstärkning av befintliga konstruktioner.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

Kommunikationsnät kopplar samman världen av databehandling och telekommunikation, och datanätverk, internet och mobilkommunikation är bland de mest eftersökta färdigheter ... [+]

Medelhavet är en högspecialiserad College for NetworksProgrammet står för betoning på nätverkshantering, nätverkssäkerhet och trådlösa nätverk .Kursen följer den branschkända CISCO Certified Network Professional (CCNP) Routing och Switching.Studenternas praktiska färdigheter utvecklas ännu mer genom att använda våra Cisco-certifierade nätverkslaboratorier .Kursen lärs av erfarna datanätverk specialister och aktiva branschfolk .Studenter producerar forskning på hög nivå som kan leda till publikationer i internationella konferenser och tidskrifter.

Kommunikationsnät kopplar samman världen av databehandling och telekommunikation, och datanätverk, internet och mobilkommunikation är bland de mest eftersökta färdigheterna inom dataindustrin idag.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

MSc Big Data Analytics är ett perfekt strukturerat program som utrustade studenter med både teoretisk grundning och praktiska färdigheter kring ett brett spektrum av ämne ... [+]

Medelhavskollegiet är den specialiserade högskolan i Grekland för datavetenskapliga studier.MSc Big Data Analytics är ett perfekt strukturerat program som utrustade studenter med både teoretisk grundning och praktiska kunskaper om ett brett spektrum av ämnen som rör utvinning, analys, utnyttjande och hantering av information från stora data .En av kursens viktigaste styrkor är att den är utformad i samarbete med SAS Analytics , de globala ledarna inom dataanalys, vars datautvinning och affärsintelligensplattform används allmänt i akademin och industrin.Kursen modulerar eleverna med den nödvändiga teoretiska bakgrunden och de nödvändiga praktiska färdigheterna med hjälp av olika vetenskapliga tekniker och mjukvaruverktyg.Kursen lärs av högsta datavetenskap forskare, specialister och aktiva branschfolk .Studenter producerar forskning på hög nivå som kan leda till publikationer i internationella konferenshandlingar och vetenskapliga tidskrifter.Studenter använder vår nya HPC Lab (High Performance Computing) , som är korrekt inrättad för stor databehandling... [-]
Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

MSc i rådgivning ... [+]

Ett unikt program som fokuserar på psykologiska tillämpningar i utbildningen samtidigt som studenternas rådgivningsförmåga berikas.Fördjupad kunskap i en kombination av två studier: pedagogisk psykologi och rådgivning, med inriktning på systemterapiHögkvalitativ undervisning från erfarna akademiker och aktiva proffsTillgång till en fullt utrustad observationspaket (med en enspegel och audiovisuell inspelning) lämplig för fokusgrupper, intervjuer, rollspel och observationsstudierRooted i praktiken med användning av exemplar, fallstudier och placering

Programmet är utformat för studenter som vill specialisera sig i psykologi tillämpad på pedagogiska / skolanställningar. MSc i rådgivning... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

Integrerad rådgivning ... [+]

Den enda magisterexamen i Grekland i integrerad rådgivning och psykoterapi .Studenter blir studentmedlemmar i British Association of Counseling and Psychotherapy (BACP) och vid examen är berättigade att ansöka om registrering till BACPs register över psykoterapeuter .Uppfyller de akademiska normerna för registrering hos Hellenic Counseling Society och European Association for Counseling (EAC) .Innehåller 300 timmar klinisk praxis och intern kontroll .Undervisar de 3 mest väsentliga psykoterapeutiska metoderna (humanistisk, psykodynamisk och kognitiv beteende).Erfarenhetsundervisningsmetoder som används av erfarna akademiska forskare och aktiva yrkesverksamma.

Integrerad rådgivning... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

Denna kurs är idealisk för dig om du är yrkesmässig ute efter karriärprogression i gästfrihetshantering eller en professionell från en annan disciplin som söker karriärby ... [+]

En kraftfull forskarutbildning i en starkt utvecklande bransch .Internationellt erkänd magisterexamen utdelad av University of Derby, TOP-6 UK University for Tourism and Hospitality Studies (Guardian University Guide 2017).Akkrediterad av Institutet för gästfrihet .Utmärkt sysselsättningsperspektiv i stora grekiska och multinationella företag och kompetens för att driva en internationell karriär.Lärare är bland de mest respekterade yrkesverksamma inom gästbranschen.

Denna högt respekterade MSc International Hospitality Management masterexamen är ackrediterad av Hospitality Institute. Det kommer att förbättra ditt ledarskap och ledningspotential i gästbranschen.

Denna kurs är idealisk för dig om du är yrkesmässig ute efter karriärprogression i gästfrihetshantering eller en professionell från en annan disciplin som söker karriärbyte. Den har utformats för studenter som är intresserade av att utveckla sitt ledarskap och ledningspotential. Du kommer att utveckla din förståelse för hanteringen av kulturell mångfald, internationaliseringen av branschen, marknadsföring, finans och strategi i en mängd olika sammanhang, inklusive hotell, utställningar, festivaler, produktlanseringar, mässor och sportevenemang.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy (Adult) är ett innovativt forskarutbildningsprogram som är unikt i Grekland och ger en professionell utbildning i kognitiv / beteen ... [+]

Det enda psykoterapeutiska CBT-programmet i Grekland på magisternivå .Kandidater är berättigade att ansöka om registrering med British Association of CognitiveUppfyller de akademiska normerna för registrering med Hellenic Counseling Society och European Association for Counseling (EAC)Innehåller 320 timmar klinisk praxis och intern kontroll .Inkluderar de mest moderna CBP-metoderna (Mindfulness-Based CBP, Schema Therapy, Compassion-Focused Therapy).

MSc Cognitive Behavioral Psychotherapy (Adult) är ett innovativt forskarutbildningsprogram som är unikt i Grekland och ger en professionell utbildning i kognitiv / beteendeterapi. Genom en mängd olika undervisnings- och bedömningsmetoder förbereder den eleverna att bli självständiga kognitiva beteendepsykoterapeuter.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

Denna mycket ansedda MSc Marketing Management kommer att öka din förståelse för vad marknadsföring är - och inte - och hur den kan tillämpas effektivt och kreativt i verk ... [+]

GMAT poäng på 600 och över är berättigade till ett 65% stipendium

Den enda Master of Science i Grekland som koncentrerar sig på marknadsföring , ger studenterna en strategisk förståelse för marknadsföring .University of Derby är No1 UK University i Grekland för marknadsföring Studies (Guardian University Guide 2016) och övergripande rankas bland de TOP-50 brittiska universiteten.Nyligen uppdaterad innehåll, med tonvikt på kreativitet och globalisering.Integrerat stöd för doktorander (virtuell inlärningsmiljö, e-bibliotek, seminarier och personligt stöd).

Denna mycket ansedda MSc Marketing Management kommer att öka din förståelse för vad marknadsföring är - och inte - och hur den kan tillämpas effektivt och kreativt i verkliga scenarier. Ledande arbetsgivare världen över förväntar sig alltmer sina marknadsförare - erfarna yrkesverksamma och nya rekryterar - att ha en specialexamen som en MSc. Vår kurs är utformad för att ge dig en grundlig förståelse av de centrala begreppen för marknadsföring och att öva dem i säkra men realistiska affärs- och marknadsföringssituationer.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

MSc i tillämpad psykologi: Hälsopsykologi och rådgivning är utformad för att hjälpa studenter att fungera effektivt som hälsopsykologer med patienter (och deras betydande ... [+]

Ett unikt program med fokus på tillämpningar av hälsopsykologi medan samtidigt berika elevernas rådgivning färdigheter.Fördjupad kunskap som kombinerar två fält : hälsopsykologi och rådgivning, med inriktning mot kognitiv .Högkvalitativ undervisning från erfarna akademiker och aktiva proffs.Tillgång till en fullt utrustad observationspaket (med en envägspegel och audiovisuell inspelning) lämplig för fokusgrupper, intervjuer, rollspel och observationsstudier.Rooted i praktiken med användning av exemplar, fallstudier och placering.

MSc i tillämpad psykologi: Hälsopsykologi och rådgivning är utformad för att hjälpa studenter att fungera effektivt som hälsopsykologer med patienter (och deras betydande andra och vårdnadshavare) och andra yrkesverksamma, genom att förvärva den grundläggande teoretiska och empiriska kunskapen samt nödvändig terapeutisk rådgivning färdigheter, med betoning på kognitiv beteendeterapi (CBT), för att möta yrkets krav. Programmet täcker psykologiska teorier om hälsa och sjukdom, och betonar vikten av hälsofrämjande, riskförebyggande och beteendeförändring. Programmet betonar också vikten av empiriska bevis, lagstiftning, etik och relaterade sammanhang (t.ex. social, politisk) och hälsorelaterad politik.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mediterranean College, Athens

MSc i tillämpad psykologi: klinisk psykologi och rådgivning är utformad för att hjälpa eleverna att fungera effektivt som klinisk psykolog med kliniska individer och andr ... [+]

Ett unikt program med inriktning på klinisk psykologi, samtidigt som studenternas rådgivningsförmåga berikas .Fördjupad kunskap som kombinerar två studier : klinisk psykologi och rådgivning, med inriktning mot kognitiv beteendeterapi .Högkvalitativ undervisning från erfarna akademiker och aktiva proffs.Tillgång till en fullt utrustad observationspaket (med en envägspegel och audiovisuell inspelning) lämplig för fokusgrupper, intervjuer, rollspel och observationsstudier.Rooted i praktiken med användning av exemplar, fallstudier och placering.

MSc i tillämpad psykologi: klinisk psykologi och rådgivning är utformad för att hjälpa eleverna att fungera effektivt som klinisk psykolog med kliniska individer och andra yrkesverksamma genom att förvärva den grundläggande teoretiska och empiriska kunskapen samt grundläggande terapeutiska rådgivningskunskaper, med betoning på kognitiv beteendeterapi (CBT), för att möta yrkets krav. Programmet omfattar teorier och empiriska bevis kring mental hälsa, sjukdomar och psykopatologi, neuropsykologi och psykofarmakologi. Programmet betonar förståelsen för psykologisk funktion, liksom sätt att hantera psykisk dysfunktion och störningar, på vardagens funktionalitet.... [-]

Grekland Thessaloniki Athens
Oktober 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης
Address
2-4 Egnatia St.
54626 Thessaloniki, Thessaloniki, Grekland
Webbplats
Telefon
+30 231 054 7708
Μεσογειακό Κολλέγιο
Address
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Athens, Central Athens, Grekland
Webbplats
Telefon
+30 210 8899600