Read the Official Description

Vårt huvudkontor ligger i Euro World Business Center, ett strategiskt läge i hjärtat av de mest exklusiva och mest abolengo Guatemala City: zon 14. Detta område kännetecknas som en punkt av konvergens där viktiga affärs och orter finns, vilket gör det lättillgängligt för de flesta företag chefer som arbetar i Guatemala City.

Guatemalas ekonomi är typisk för ett utvecklingsland, som utgör en av de största ekonomierna i Centralamerika. Det är därför i ADEN Business School har försökt att göra ett formellt förslag som uppfyller behoven och kraven från chefer i landet.

Vi strävar efter att stödja och följa företag, företagare och chefer i byggandet av en djup känsla av etik och utbildning av företagsledare.

INTERNATIONELLA WORKSHOPS

Som en del av den pedagogiska förslag för vår Allumni har vi utvecklat en rad internationella workshops som hålls på följande orter: Miami, Panama och Bogota.

Globalisering, konkurrens och teknik har suddat ut gränserna för företag. Under den akademiska veckan, är verktyg som ger harmoni och synkronisering mellan de olika variablerna som är inblandade i den internationella konsert verksamhet som regleras.

teori och praktik i geopolitiska, kommersiella, finansiella processer integreras, och human hantering av interkulturella team. Vad bör förväntas med denna kurs är visionen om den riktning, det vill säga det politiska beslutet om förvaltningsbeslut och operativa beslut.

Kursen kommer att löpa från en samtalade exponering, med verkliga exempel och "live" från idéer, situationer och planteos genereras av studenter i verkliga livet, och få kontakt med de begrepp som tas upp under samma kurs fall.

Målet är att uppnå ett forum för dialog, nätverk och utbyte av nya trender i näringslivet.

Verkstäderna hålls i olika städer och i olika månader:

panamamånad juli

bogotámånad September

Miamimånad oktober

Programs taught in:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

MSc

ADEN campus Guatemala

En omfattande vision SOM Talent Management ... [+]

En VISION INTEGRAL FÖR FÖRVALTNING HUMAN TALENT

Syften

Förbättra det tekniska och mänskliga profil med ledning och strategiskt ledarskap för en effektiv personaladministration ledningskompetens. Råda organisationer på human resource management, diagnostik utför och handlingsalternativ. Utveckla strategiska personalplaner inriktade på företagsledning. Utveckla verktyg och gör din ansökan. Övervaka kulturella förändringar, utveckla organisatoriska värderingar och kompetens. Rådgivning chefer och team som ansvarar för att utöva sin roll som drivande. Avgöra vilka behov struktur, positioner och profiler i organisationen. Driva processen av sök och sammanställning av personal och lämpligt sällskap till företaget. Designa, implementera och följa upp planer och utbildning utveckling. Utveckla verktyg för hantering och utvärdering av prestanda. Utför kontroll human resource management, sammanställning av rapporter och bidrag till företagsledningen. Delta med företaget analysera resultat och organisatoriska strategiska omplanering. ... [-]
Guatemala Guatemala City
February 2019
Heltid
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
ADEN campus Guatemala

Förnya sig för att leda marknaden ... [+]

INNOVERA Att leda MARKNADER

Syften

Transmit och motivera begreppet innovation som en riktig inställning och som ett giltigt sätt att närma sig verkligheten. Adresseinnovationsprojekt, med tanke på de variabler som är födda med att identifiera möjligheter och kundbehov. Ledande innovationsprocesser inom en organisation, företag eller institution, politik och utformning och utvärdering av innovativa lösningar för att äntligen kunna genomföra dem i sina egna arbetsmiljöer. Mobilisera testamenten och resurser för att förnya i produkter och tjänster, processer, organisationssystem och tillgång och marknadsutveckling. Diagnostisera tillståndet av innovation i varje företag att utforma, genomföra och utveckla en företagskultur av innovation, påverkar alla delar av företaget som genererar produkter, tjänster, processer och / eller innovativa upplevelser. ... [-]
Guatemala Guatemala City
February 2019
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
ADEN campus Guatemala

INTEGRA marknadsföring din STRATEGI ... [+]

INTEGRA MARKNADSFÖRING Din strategi

Syften

Bedöma förändringar i miljön, konsumenterna och teknik och dess inverkan på företagets strategi. Strukturera förslag utformade från kundnytta, segmenterade och anpassade till dagens krav, antingen i lokala och internationella marknader. Digitala verktyg för att integrera olika marknadsföringsprocesser. • Utveckla en systematisk strategi som gör det möjligt att länka processer, aktiviteter och verktyg. Bygga och underhålla kundrelationer som bygger på erkännande av ouppfyllda möjligheter, utveckling av lämpliga kanaler och med hjälp av statistik för att mäta graden av tillfredsställelse. Experientialize processer med hjälp av simuleringar för att förstå verkligheten i stor utsträckning. Erkänner effekten av nya marknadsföringsmetoder att skapa och upprätthålla varaktiga relationer ... [-]
Guatemala Guatemala City
February 2019
Heltid
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
ADEN campus Guatemala

Hur man hanterar framgångsrika projekt ... [+]

Hur man hanterar PROJEKT FRAMGÅNGSRIK

Syften

Förvärva kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för en riktig, effektiv och effektiv förvaltning av projekten, enligt den samlade kunskap (god praxis) som definieras av Project Management Institute (PMI) i PMBOK® 5th ed. (Guide till Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide). Att veta och tillämpa processen för att formulera och utvärdera ett investeringsprojekt: identifiera, mäta, utvärdera, ordning och jämföra och därmed identifiera rätt projekt. Applicera mjukvara till konst gör processer och projektledning. Träna dina färdigheter som projektledare, med hjälp av förvaltnings simulatorer, som piloter utbildas i flygsimulatorer. Att lära sig att identifiera de kritiska variablerna som avgör framgången för projekt. Hantera situationer med risk och osäkerhet, för att maximera sannolikheten för och konsekvenserna av positiva händelser och minimera sannolikheten för och konsekvenserna av negativa mål händelser projekt. Förbättra en god förvaltning av rätt projekt, tillämpa agila förvaltningsmetoder. Vara ett steg att tillämpas på internationella certifieringar av Project Management Institute PMP® (Project Management Professional) och PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner). ... [-]
Guatemala Guatemala City
February 2019
Heltid
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
ADEN campus Guatemala

Integrerad EFFEKTIV kommersiell förvaltning ... [+]

FOKUS INTEGRATOR FÖRVALTNING effektiv kommersiell

Syften

Att förstå den kommersiella fenomen, från förståelse och utveckling av strategin, erfarenhet. Definiera och utveckla verktyg för företagsledning. Genomföra en affärsplan med stark betoning på professionell säljledning. Kommersiell kontroll av förvaltningen, vilket ger deltagarna möjlighet att utvärdera dess ledning. Avmystifiera användningen av Internet som en plattform för nya affärer utveckling. Identifiera nödvändiga och effektiva verktyg för mänskliga resurser som gör kommersiella team uppnå sitt professionalisering, inför allt krävande marknader.

mottagare... [-]

Guatemala Guatemala City
February 2019
Heltid
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
ADEN campus Guatemala

The Master of Science i Strategic Management programmet är utformat för semi-färdig flextid. ... [+]

Syften

En organisation som fokuserar på den lämpligaste strategin och bedöma dess effektivitet. Utforma en affärsmodell i linje med strategin. • Identifiera egenskaper ramen för beslut på strategisk nivå, för att leda i tvetydighet. Justera processer och resurser för att uppnå företagets mål. Integrerad förvaltning kontroll över ett företag baserat på sin strategi. Utveckla en affärsplan och färdigheter för att intressera potentiella investerare. Diagnostisera den ekonomiska och finansiella situationen för ett bolag. Identifiera kritiska faktorer för att förbättra finansiella resultat. Hantera resurser med optimala effektivitetskriterier. Företagare finansieringsplan. Anta en proaktiv inställning till tvetydighet och osäkerhet. ... [-]
Guatemala Guatemala City
February 2019
Heltid
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska