Läs den officiella beskrivningen

om U

 • Idag, dramatiska förändringar, kunskap och teknik har blivit element som ingår i det dagliga livet för människor, beror till stor del på det faktum att dessa är kopplade till hela produktions social process, arbete och inte bara vårt land utan hela världen. I detta sammanhang, högre utbildning utgör ett grundläggande att utveckla de färdigheter och förvärva nödvändiga kunskaper som efterfrågas av den nya ekonomin pelaren. Denna faktor delegeras till college en mycket viktig roll, inte bara för utbildning av personal, men främst för att generera ny kunskap för att möta behoven hos en alltmer konkurrensutsatt värld.
 • Galileo University är en högre läroanstalt, en produkt av 37 års arbete och ständigt arbete för en utvald grupp av personal under ledning av Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., grundare och rektor, som har lyckats bilda en helt annan utbildnings förslag traditionell och impulsadora av en mycket tydlig motto: " att utbilda är att ändra visioner och förändra liv."
 • I detta sammanhang galilé, är den akademiska underställd mänsklig utveckling och ökad konkurrenskraft. Har på sin meritlista med mer än 25 års erfarenhet inom området för universitetsutbildning i vårt land, först som fakulteten Systems Engineering, datavetenskap och datalogi, University Francisco Marroquín, och nu som ett hus högre utbildning åtagit sig att utbildning och förberedelse av professionella världsomfattande erkännande.
 • Det godkändes av Superior Rådet privat utbildning i oktober 2000, vilket gör det första universitetet i Guatemala med teknisk inriktning. På grund av detta, för oss är det mycket viktigt att du har kunskap om bildandet av vårt universitet, akademiska institutioner, kurser och alla detaljer som identifierar oss som en förtrupp institution som har markerat sitt arbete, konkurrens insättning i vårt land i den tekniska eran och den nya globaliseringen av 21-talet.
 • Galileo universitet har upplevt betydande tillväxt, som har beskrivits som "extraordinära" under de senaste åren. Detta har varit både antalet studenter och antalet program och har gjort Galileo ökänt en av de viktigaste universiteten i Centralamerika. Detta är resultatet av en tydlig vision och ett starkt engagemang för det.

bakgrund

 • Det tjugonde århundradet har bevittnat den mest spektakulära och överraskande utvecklingen inom vetenskap och teknik. Inte bara det tillåtet att bevittna framväxten av atomåldern, men också den elektroniska datorn och rymdåldern. Som ett resultat av denna vetenskapliga och tekniska blockbuster, har universiteten haft en enorm efterfrågan på utbildningstjänster inom dessa områden i studien. I synnerhet har inom datavetenskap upplevt en stor efterfrågan, vilket är ett resultat av den tvärgående tillväxt för datavetenskap i praktiskt taget alla områden av mänsklig kunskap och även i de dagliga rutiner i samhället.
 • 1977 Institutionen för systemteknik, datavetenskap och datalogi, FISICC dykt upp som den tekniska fakulteten vid universitetet Francisco Marroquin, som svar på det växande behovet av utbildad personal inom datavetenskap.
 • Med 22 års framgångsrik erfarenhet och till de snabba förändringarna i tid och globaliseringen av kunskap, FISICC försökte inta en viktig plats i utbildningen av nya generationer i Guatemala och Latinamerika.
 • Konstitution Guatemala erkänner det brådskande behovet av att skapa nya och bättre källor till utbildning för guatemalaner som lästa delen av artikel 71, som lyder: "Det förklaras av allmännyttiga och nödvändighet att upprätta och underhåll av skolor, kulturella och museer ".
 • Som svar på dessa behov, Stiftelsen Santo Domingo, ideell institution som uppstod för att effektivt bidra till utvecklingen av vårt land, särskilt i de pedagogiska, tekniska, kulturella och konstnärliga områden skapades.
 • Dekretet 82-87, kongressen Guatemala, i sin artikel en "natur och ändamål", säger: "Privata universitet som oberoende institutioner för att utveckla och organisera motsvarande privat högre utbildning av nationen, åtnjuta frihet att skapa sina fakulteter, institutioner och institut, utveckla sina akademiska och undervisning, samt för att utveckla sina planer och kursplaner, i syfte att bidra till yrkesutbildning, vetenskaplig forskning, spridning kultur och studien och lösa nationella problem ". Baserat på ovanstående beslutade Santo Domingo Foundation för att skapa Galileo University.

utsikt

Vi främjar utvecklingen av det mänskliga tänkandet, att revolutionera högre utbildning.

mission

Vårt uppdrag är att utbilda personal med världsklass akademisk excellens, en hög anda av rättvisa och mänsklig och etiska värden till förfogande för vårt samhälle, som omfattar vetenskap och modern teknik. Vi åtar oss att vårt land för att ge möjlighet att få tillgång universitetsstudier för alla personer oavsett ras, social status eller geografiskt läge Vårt mål är bildandet av verkliga deltagare i att lösa problemen med social utveckling av den guatemalanska samhället. Vi är en utbildningsinstitution som främjar användningen av vetenskap och teknik för att lösa nationella problem.

Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Universidad Galileo

Bidrar till bildandet av högt utbildad personal som utvecklar omfattande och konkurrenskraftigt när det gäller strategisk design och genomförande av projekt av Public Ima ... [+]

om

Mål:

Bidrar till bildandet av högt utbildad personal som utvecklar omfattande och konkurrenskraftigt när det gäller strategisk design och genomförande av projekt av Public Image för individer, institutioner och företag med en djup kunskap om hantering av PR, bildbehandling och media kommunikation.

Pensum

Första året

1. cykel

ANALYS utfrågningar och förvaltning av den allmänna opinionen UTTRYCK OCH Muntliga VERBAL kroppsuppfattning

2: a cykeln

INTERVJU PRESS BROADCAST POLITISK IMAGE (politisk marknadsföring, propaganda och reklam) TEKNIK MEDIA PUBLIC IMAGE

3: e cykeln

KOMMUNIKATION och allmän ordning ETIKETT OCH PROTOKOLL Talesmannen och meddelandet ... [-]
Guatemala Guatemala City
July 2019
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Galileo

Master of Diplomati och internationella relationer uppstår från behovet av att utbilda experter inom internationell och institutionsledningen, att veta lag och internatio ... [+]

om

Master of Diplomati och internationella relationer uppstår från behovet av att utbilda experter inom internationell och institutionsledningen, att veta lag och internationell praxis, akademisk utbildning och praktik som möjliggör skapandet och utnyttjandet av utvecklingsmöjligheter inom områdena samarbete, diplomati, politik, handel, industri och kultur till förmån för Guatemala och guatemalaner.

Syften

Förbereda yrkesverksamma med kompetens att framgångsrikt delta i någon verksamhet som inbegriper institutionella, Corporate Relations av statliga och internationella organisationer och deras filialer i området protokoll och internationell kompetens service management.... [-]

Guatemala Guatemala City
September 2019
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Documental Universidad Galileo