Texila American University TAU

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Texila American University (TAU) ligger i Guyana, den engelsktalande land i Sydamerika. TAU distans och online utbildningsprogram har åtagit sig att tillhandahålla karriär inriktade utbildningsprogram på Diploma, Bachelor, Masters / forskarutbildning och forskarnivå genom brett nätverk över hela världen.

Avstånd Online Learning är ett av de flexibla sätt för studenter få utbildade från sin egen stad. Eleverna kan välja vår Avstånd och Online Learning Program och nytta av flexibilitets of Online Learning från Web Campus (Vår Online Learning Management System). Under de senaste åren har TAU Distans & Online Educations innovativ metod för utveckling och tillhandahållande av utbildning gjort det en av de bästa Distans & Online utbildningsanordnare. TAU Avstånd & Online utbildning har utvecklat ett utbildningssystem som är innovativ och effektiv. TAU har designat unikt nätbaserad undervisning läroprocess (OTLP) för distans Online program.

akademiska program Universitetet erbjuder både kortsiktiga och långsiktiga program som leder till kandidatexamen mästare grader, Doctoral som är konventionella liksom innovativa. De flesta av dessa program har utvecklats efter en inledande undersökning av efterfrågan på sådana program. De lanserades med syfte att uppfylla elevens behov av:

certifiering Förbättring av färdigheter Förvärv av yrkeskvalifikationer Fortsatt Utbildning och kompetensutveckling på arbetsplatsen Själv Anrikning Diversifiering och uppdatering av kunskaper och Empowerment.

Valprocess Urvalsprocessen kommer att vara öppen, transparent och ansvarstagande. Varje sökande som uppfyller urvalskriterierna kommer att ges möjlighet att konkurrera om de tillgängliga platserna. Kandidaterna kommer att väljas ut på grundval av antagningsprov / Merit / intervju och rekommenderade i drift kandidater från universitet.

Våra Ackrediteringar SOM: Texila American University (TAU) är noterat i Världshälsoorganisationen - Avicenna Directories, som är en allmänt tillgänglig databas av skolor, högskolor och universitet för utbildning av akademiska yrken inom hälsa.

UNGLOBAL: Texila amerikanska universitetet har lagts till register över deltagare i FN: s Global Compact-program.

IMED: TAU finns med i International Medical Education Directory (IMED). Detta är en korrekt och up-to-date sammanställning av internationella medicinska skolor som erkänts av lämplig myndighet i den medicinska skolans respektive land. Erkännande av ECFMG är direkt beroende av huruvida skolan finns med i den här katalogen.

SPEL: Global Alliance for Medical Education (GAME) är tillägnad att främja innovation inom medicinsk utbildning i hela världen.

AMEE: AMEE är en internationell sammanslutning för medicinsk pedagogik ger kurser i undervisning, bedömning och forskning kompetens för lärare inom medicin och vårdyrken.

NAC: TAU erkänns av utbildningsdepartementet Via registreringen med det nationella Ackreditering rådet Guyanas.

Swapp: Vår kliniska forskningsprogrammet har fått ackreditering från schweiziska Association of Pharmaceutical Professionals

IADL: TAU är godkänd Medlem med International Association for Distansutbildning, Storbritannien.

Framträdande dragen i vår online Learning Platform:

Användarinstrumentbrädan ger en snabb överblick med allt kopplat till användaren Lektion innehåll med status för användaren avslutat status och framsteg Digitala biblioteket innehåller video, ljud, PDF, Office-dokument med enkelt gränssnitt Forum - online diskussionen plats för handledare och studenter för enskilda ämnen Blogs- studenten kan skapa bloggar eller kommentera till bloggar Online chatt - studenten kan chatta med handledare och andra studenter, eller skapa utrymme för chat Interna meddelanden med 2000 meddelanden för enskilda användare så att eleverna kan skicka meddelanden till handledare och andra studenter Online-test för enskilda enheter och underenheter med tidsbegränsning Projektlista med deadline, varaktighet och märken Spårning framsteg och rapportgeneratorer Anpassningsbart system anmälan via e-post

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Program
För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree:

Videoklipp

Welcome message from UBIS Dean

Texila American University- Frequently Asked Questions on Our Distance & Online Programs

Kontakt
Besöksadress
Texila American University
Critchlow, Woolford Avenue

Georgetown, GY