The Hong Kong University of Science and Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

img 1Beläget i hjärtat av Asien, är The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) ett ungt och utmärkt forskningsuniversitet i Hong Kong. Rankat som nummer 32 i världen i QS World University Rankings (2019), erbjuder HKUST ett brett urval av forskarutbildningar inom vetenskap, ingenjörsvetenskap, företagsledning, humaniora och samhällsvetenskap, miljöstudier och offentlig politik som leder till master av filosofi (MPhil) och doktorn för filosofi (doktorsexamen). Alla program lärs ut på engelska.

Globala och diverse forskningsgemenskap

img 2 Den största platsen består alltid av de största människorna. HKUST har ett starkt team av

Forskning Excellence i HKUST

img 3 Genom att gå med i forskningssamhället på HKUST kommer du vara en av oss att förnya världen tillsammans. Med våra berömda professorer och modernaste forskningsanläggningar driver HKUST alltid stora tekniska och vetenskapliga framsteg. Dess forskningskompetens kan exemplifieras av dess nr 1-resultat bland alla lokala institutioner i den forskning som bedömts av Hong Kongs regering 2014. HKUST

Fullständigt finansierad forskarutbildning

För att stödja dina studier tillhandahåller HKUST också ett forskarstuderande med ett månatligt stipendium på 17 330 HK (~ 2 200 US $) till forskarstuderande på heltid. Finansieringen är upp till 2 år för heltids MPhil-student och fyra år för heltidsdoktorand. Dessutom kommer universitetet att tillhandahålla garanterat universitetsboende under dina två första år av forskningsstudierna. Ännu bättre finns det olika finansierings- och stipendimöjligheter tillgängliga för att stödja dina forskningsstudier på HKUST , inklusive Overseas Research Awards, Fulbright Junior Research Awards, Research Travel Grants, etc.

Universitetet bjuder nu in ansökningar om antaganden 2020/21.

Platser

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Program

Exekutiva kurser
Skolan erbjuder också: