The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

När det gäller att höja dina kvalifikationer inom turist- och gästbranschen måste du vara där handlingen är. Det är Asien, världens snabbast växande region för turism. Asiatisk kultur är traditionellt välkomnande, och omtanke för detaljer är kännetecknet för asiatisk service. Internationella resenärer rankar sina flygbolag, flygplatser, sevärdheter och hotell bland världens bästa. Och det finns inget bättre ställe att rida denna "Asian Wave" än Hong Kong.

Världsklass hotell- och turismskola

shtm20

Klass 1 i världen i kategorin “Hospitality and Tourism Management” enligt ShanghaiRankings globala ranking av akademiska ämnen 2019, placerad som nummer 1 globalt i kategorin “Commerce, Management, Tourism and Services” i University Ranking efter Academic Performance under 2017/2018 och rankade som nr 1 i världen i ”Gästfrihet, fritid, sport

Undervisning och forskning Hotell - Hotell ICON

Med inrättandet av Hotel ICON, vårt enstaka undervisnings- och forskningshotell, är SHTM : s ledande roll i gästfrihetsforskning också förbättrad. Forskningsprojekt med olika foci har redan genomförts på hotellet. Tre dedikerade rum - "Tomorrow's Rooms" - skapas för att underlätta fördjupad forskning om tillämpningen av avancerade begrepp inom hotellhantering för framsteg för hela industrin.

shtm21

Tillsammans med Hotel ICON inspirerar våra banbrytande program en ny generation av passionerade, banbrytande proffs och studenter att ta ställning som ledare inom gästfrihet och turism. Med det går vi från att förfölja en vision om gästfrihet och turismutbildning för att vara en verkligt global ikon.

Internationella fakulteten och diverse program

Så låt vår begåvade internationella personal på mer än 70 akademiker från 21 länder och regioner ta din karriärväg till nya höjder, vare sig det är inom hotellbranschen, matservice, resor eller turism. Skolan erbjuder kurser i grund- och forskarutbildning i hotellhantering och / eller turismhantering som leder fram till doktor i filosofi, doktor i hotell- och turismhantering, magisterexamen och kandidatexamen.

Gå med och excel!

Platser

Kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Address
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Telefon
+852 3400 2200

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium