The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

När det gäller att höja dina kvalifikationer i turism- och besöksnäringen, måste du vara där det händer. Det är Asien, världens snabbast växande region för turismen. Asiatisk kultur är traditionellt välkomnande och omtänksam uppmärksamhet på detaljer är kännetecknande för asiatiska tjänsten. Internationella resenärer rankar sina flygbolag, flygplatser, sevärdheter och hotell bland världens bästa. Och det finns inget bättre ställe att rida här "Asian Wave" än Hongkong.

Världsklass hotell- och turismskola

shtm20

Nr 1 i världen i kategorin "Hospitality and Tourism Management" enligt ShanghaiRankings globala ranking av akademiska ämnen 2017, placerad nr. 1 i världen inom ämnesområdet "Hospitality, Leisure, Sport & Tourism" av CWUR Rankings efter ämne 2017 och rankad bland de tre bästa institutionerna "Hospitality and Leisure Management" globalt i QS World University Rankings efter ämne 2017, skolan av Hotel and Tourism Management (SHTM) vid Hongkong Polytechnic University är unikt placerad för att inte bara rida den asiatiska vågan utan också leda den i utbildningsexpertis. I nära 40 år har SHTM förfinat en distinkt vision av gästfrihet och turismutbildning och blir en symbol för excellens på fältet, som exemplifierar sitt motto av Ledande gästfrihet och turism.

Undervisning och forskning Hotell - Hotell ICON

Med etableringen av Hotel ICON, vår en-av-en-slag undervisning och forskning hotell, SHTM s ledande roll i gästfrihet forskningen förbättras också. Forskningsprojekt med olika fokus har redan genomförts i hotellet. Tre dedikerade rum - "Tomorrow's Rooms" - skapas för att underlätta fördjupad forskning om tillämpningen av avancerade begrepp inom hotellhantering för att främja hela branschen.

shtm21

Tillsammans med Hotel ICON, våra banbrytande program inspirera en ny generation av passionerade, banbrytande yrkesverksamma och studenter att ta sina positioner som ledare inom gästfrihet och turistnäringen. Med det går vi från att förfölja en vision om gästfrihet och turismutbildning för att vara en verkligt global ikon.

Internationella fakulteten och diverse program

Så låt vår talangfulla internationella personal på 75 akademiker från 22 länder och regioner ta din karriärväg till nya höjder, oavsett om det gäller hotellbranschen, matservice, resor eller turism. Skolan erbjuder grundutbildning och forskarutbildningskurser i Hotel Management och / eller Tourism Management som ledde fram till Filosofie doktor, doktor i Hotel och Tourism Management, Master of Science och Bachelor of Science.

Följ med oss ​​och excel!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se BScs » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Master Of Science (MSc) I Internationell Vin Management

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Hongkong Kowloon

En viktig aktör i den livliga internationella vin scen, erbjuder Hongkong ett unikt läge för alla som strävar efter att vara en del av denna dynamiska tillväxtområde. I kombination med den enorma tillväxten av vinmarknaden i Kina, behovet av vin proffs med avancerad, specialiserad utbildning och utbildning med ett globalt perspektiv fortsätter att växa. MSc i International Wine Management-programmet har utformats för att möta denna efterfrågan. Denna exceptionella program utvecklar industriledare, lärare och forskare och ingjuter i dem en djup förståelse av de senaste trenderna inom vinbranschen, avmystifiera dess komplexitet och placera dem i en stark position för att leda branschen in i framtiden. Studenterna har också möjlighet att lära sig mer om det kinesiska fastlandet vinkonsumenter och få inblick i några av de snabbast växande och potentiellt lukrativa vin marknaderna i världen. [+]

En viktig aktör i den livliga internationella vin scen, erbjuder Hongkong ett unikt läge för alla som strävar efter att vara en del av denna dynamiska tillväxtområde. I kombination med den enorma tillväxten av vinmarknaden i Kina, behovet av vin proffs med avancerad, specialiserad utbildning och utbildning med ett globalt perspektiv fortsätter att växa. Den MSc i International Wine Förvaltning Programmet har utformats för att möta denna efterfrågan.

Denna exceptionella program utvecklar industriledare, lärare och forskare och ingjuter i dem en djup förståelse av de senaste trenderna inom vinbranschen, avmystifiera dess komplexitet och placera dem i en stark position för att leda branschen in i framtiden. Studenterna har också möjlighet att lära sig mer om det kinesiska fastlandet vinkonsumenter och få inblick i några av de snabbast växande och potentiellt lukrativa vin marknaderna i världen.... [-]


Magisterexamen

Master Of Science (MSc) I Den Globala Hotellbranschen

Campusstudier Heltid 1.5 år September 2018 Hongkong Kowloon

Gästfrihet är en av de snabbast växande och mest dynamiska sektorer av global affärsverksamhet och branschfolk kräver en 21: a århundradet färdigheter som att förbli konkurrenskraftiga. [+]

I en värld som har blivit väldigt ansluten, är det viktigt för framtida ledare att ha starka internationella perspektiv och en fördjupad förståelse av den kulturella nedsänkning nyckeln till helhetssyn på den globala hotellbranschen.

Det är första gången som dessa tre institutioner, som representerar det bästa av öst och det bästa av väst, har gått hand i hand för att hjälpa till att definiera framtiden för den globala gästfrihet utveckling.

[-]

Master Of Science (MSc) I International Hospitality Management

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Hongkong Kowloon

Master of Science (MSc) i International Hospitality Management syftar till att utveckla internationella ledare, lärare och forskare för den globala besöksnäringen. Vi gör detta genom att erbjuda en unik blandning av akademisk utmaning i en tillämpad och praktiskt sammanhang, hjälpa eleverna att ta vad de har lärt sig från klassrummet till arbetsplatsen. Strategiskt tänkande, problemlösning, beslutsfattande och ledarskap utmaningar är några av de färdigheter som vi syftar till att utveckla, tillsammans med att öka sin förståelse av besöksnäringen. [+]

Vi gör detta genom att erbjuda en unik blandning av akademisk utmaning i en tillämpad och praktiskt sammanhang, hjälpa eleverna att ta vad de har lärt sig från klassrummet till arbetsplatsen. Strategiskt tänkande, problemlösning, beslutsfattande och ledarskap utmaningar är några av de färdigheter som vi syftar till att utveckla, tillsammans med att öka sin förståelse av besöksnäringen.

[-]

Master Of Science (MSc) I Internationell Turism Och Kongresshantering

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Hongkong Kowloon

Master of Science (MSc) i International Tourism and Convention Hantering utvecklar elevernas kunskaper och ledarförmåga genom att blanda strategiska perspektiv med effektiva implementationer inom turism och kongresssektorerna. [+]

[-]

Videoklipp

Leading Hospitality and Tourism

Kontakt

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Adress, rad 1 School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Hemsida http://www.polyu.edu.hk/htm
Telefonnummer +852 3400 2200