Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Hang Seng Management College, School of Business

Som nyanställd dekan i skolan är det en stor ära att välkomna dig till Hang Seng Management College . Som Business School är vi avsedda att tillhandahålla kvalitativ företagsutbildning genom vårt engagemang för att följa HSMCs "Liberal Professional" -strategi för lärande . Liberal, eftersom vi strävar efter att främja innovativa ungdomar genom att erbjuda en bred basplan som ger studentexponering både inom deras disciplin och över liberalkunskapen. Professionell när det gäller att distillera våra starka förbindelser med industri, handel och yrke för att studenter ska bli ansvarsfulla medborgare och välutrustade för att komma in på den kunskapsbaserade arbetsplatsen och samhället.

Vi strävar efter att erbjuda en av de finaste studentupplevelserna i företagsutbildning i Hongkong och är engagerade i att tillhandahålla en pedagogisk erfarenhet baserad främst på mindre gruppleverans som främjar studentengagemang. Kvaliteten på våra program bevisas av de många utmärkelser som våra elever vann i olika tävlingar, liksom de många komplimanger som tillhandahålls av olika arbetsgivare.

Skolan erbjuder för närvarande en fyraårig kandidatexamen med Bachelor of Business Administration (BBA) med Pathway inom redovisning, bank och finans och marknadsföring; en BBA i bolagsstyrning; en BBA i finansiell analys och en BBA i Management. Nyligen har skolan påbörjat ett nytt initiativ att starta en civilingenjörsekonomi och detta kommer att erbjudas under läsåret 2018/19.

I linje med visionen att bli en ansedd global företagsskola och bygga på våra styrkor inom undervisning, lärande och forskning, planerar vi att söka AACSB ackreditering och förberedelser pågår nu. Skolans framgång ligger i den samlade ansträngningen av både fakultetsmedlemmarna och studenterna. Våra fakultetsmedlemmar består huvudsakligen av doktorerade kvalificerade akademiker och / eller branschpraktiker som är erkända experter inom sitt område. De delar alla en hög entusiasm och är engagerade i att stödja eleverna för att nå sin potential som morgondagens företagsledare.

Jag uppmuntrar dig att besöka vår skola och se själv den utmärkta miljön som du kan gå med. Glöm inte att surfa på vår hemsida och lära dig mer om Handelshögskolan. Vi välkomnar din feedback, så om du har några förslag eller kommentarer kan vi kontakta sbus@hsmc.edu.hk.

Vi ser fram emot att välkomna dig på HSMC.

Professor Bradley R. Barnes
Dekan, handelshögskolan

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Syftet med detta program är att ge eleverna den grundläggande kunskapen och färdigheter för att starta och förvalta nya företag och entreprenörsorganisationer. ... [+]

Syftet med detta program är att ge eleverna den grundläggande kunskapen och färdigheter för att starta och förvalta nya företag och entreprenörsorganisationer.

Den är utformad som en utmärkt studie Pathway för människor som vill starta och driva eget företag, att genomföra en entreprenöriell roll i stora organisationer, små och medelstora företag (SMF) och att stödja utvecklingen av nystartade företag i den dynamiska arbetsmiljö.

Programmet kommer också att ge en solid grund för dem som vill bedriva forskning inom affärsverksamhet, förvaltning och entreprenörskap.

NyckelfunktionerEtt starkt fokus på experientiellt och autentiskt lärande för studenter att förvärva den första handens erfarenhet av hur entreprenörer och företagsledare fattar beslut i det verkliga livet.En tonvikt på utvecklingen av en rad generiska kompetenser som kreativt tänkande, beslutsfattande, interpersonell kommunikation och lagarbete, som är mycket nödvändiga i den dynamiska affärskontexten nuförtiden.Ett unikt MSc-projekt som kan anpassas till olika format, inklusive ett företagsbaserat projekt, en utvidgad företagsstartplan eller en traditionell avhandling som matchar individuella karriärmöjligheter.Kompletterande inlärningsverksamhet som erbjuds av det nya Wu Jieh Yee Center för innovation och entreprenörskap, som innehåller ett preinkubationsprogram, fröfinansiering, uppstartsmedborgarskap samt olika nätverkshändelser.Studieringsformer... [-]
Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska