The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Inom Engelska avdelningen är vårt främsta uppdrag att tillhandahålla tillämpade engelskspråkiga studier för yrkena och vi strävar efter att erkännas internationellt som en ledande leverantör av grundutbildning och forskarutbildning med inriktning på professionell kommunikation. Tillämpade engelskspråkiga studier omfattar inte bara förvärv av den mycket höga engelska färdigheter som krävs för att lyckas professionellt utan också en grundlig och kritisk förståelse för det engelska språket och en utvecklad medvetenhet om engelsk kommunikation i multikulturella professionella sammanhang.

Det finns ett tydligt behov i Hongkong för akademiker med hög utvecklad kunskap om språk och kommunikation, tillsammans med kritiska tänkande färdigheter, som kan bidra till en rad professionella och affärsmässiga sammanhang. Oavsett om det är på grundnivå eller på forskarnivå, är Engelska avdelningen en av Hongkongs viktigaste leverantörer av akademiker med den typ av engelsk kommunikation och språkkunskaper och kunskaper som är så högt värderade av yrkena.

Våra program har innovativa funktioner som gör dem väldigt populära hos elever, deras föräldrar och elever som är eventuella arbetsgivare, och hjälper våra elever att utveckla de allsidiga färdigheter och attribut som prisas av PolyU och samhället som helhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se Humanistiska kandidatexamina » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA i engelska studier för yrkena (MAESP)

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

MA i engelska studier för yrkeshögskolan (MAESP) ger studenterna en förståelse för teorin och praktiken av engelska i pedagogiska och professionella sammanhang. [+]

Institutionen för engelska

Institutionen för engelska är grundad 1988 och är ledande inom tillämpade engelskspråkiga studier. Vår internationellt erkända akademisk personal hjälper dig att förvärva de höga nivåerna av engelska färdigheter som krävs för att lyckas professionellt och ge en omfattande och kritisk förståelse för engelsk kommunikation i multikulturella professionella sammanhang.

Vårt team av experter har ett stort antal forskningsintressen i språk och professionell kommunikation. media och kommunikation; språkundervisning och lärande; språkvetenskap, engelskspråkig och systemisk funktionell lingvistik; och interkulturell kommunikation. Våra forskarstuderande fortsätter arbeta i ett antal spännande och internationella sammanhang runt om i världen.... [-]


Videoklipp

PolyU Student Sharing: The Most Outstanding PolyU Student 2017