WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

139929_WMG_Graduation_2019_1.jpgWMG vid University of Warwick och Vocational Training Council (VTC) har samma inriktning att tillhandahålla kvalitativ utbildning och strävar efter excellens och har anpassat sig för att ge ett värdefullt val till dem som vill förvärva värderingar, kunskaper och färdigheter för att förbättra deras anställbarhet.

Med inrättandet av WMG School for Professional Development i VTC kan studenterna få högkvalitativ utbildning i Hong Kong från ett världsklass universitet.

Om University of Warwick

Universitetet i Warwick grundades 1965 och är en av de ledande högskolorna i Storbritannien. Det är en unikt framgångsrik institution med ett erkänt rykte för excellens både inom forskning och undervisning, för innovation och för kopplingar till näringslivet. ( University of Warwick ).

University of Warwick, Storbritannien, rankad topp 10 i brittiska universitetets nationella ligatabeller och 57: e i världen.

Rankat nr 57 - QS World University Rankings, 2018

Rankat nr 8 - Den fullständiga universitetsguiden 2018

Rankad nr 7 - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2017

Rankat nr 8 - The Guardian University Guide 2018

Fördelar med att studera vid WMG

  • Studera i en internationell kosmopolitisk stad i Asien till mer överkomliga kostnader
  • Programmet omfattar ett industriellt projekt i Hongkong / Kina
  • Har flexibiliteten att ta högst två moduler vid WMG: s övriga utomeuropeiska centra i Thailand, Malaysia, Singapore eller Storbritannien.

Om yrkesutbildningsrådet

Vocational Training Council (VTC) grundades 1982 och är den största yrkesutbildnings-, utbildnings- och yrkesutvecklingsgruppen i Hong Kong. VTC ger värdefulla uppgifter för cirka 250 000 studenter varje år genom ett komplett utbud av föranställda och in-service-program med internationellt erkända kvalifikationer.

VTC inledde ett samarbete med University of Warwick, Storbritannien för att lansera det första mastersprogrammet i Hong Kong 2009 med sikte på att grooming fler högkvalitativa proffs för Hong Kong för att driva tillväxten av industrier. ( VTC ).

Om WMG

Det är en multidisciplinär akademisk avdelning vid University of Warwick, som grundades av professor Lord Kumar Bhattacharyya 1980. Det erbjuder oöverträffad forskarutbildning till över 1500 studenter runt om i världen varje år.

  • Forsknings- och utvecklingsarbete utförs i samarbete med industrin i Storbritannien och utomlands och är dedikerad till att hitta lösningar på verkliga problem.
  • Handledare är mycket kvalificerade med stor erfarenhet inom näringslivet.

Platser

Hong Kong

Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium