Läs den officiella beskrivningen

WMG vid University of Warwick och Vocational Training Council (VTC) har samma inriktning att tillhandahålla kvalitativ utbildning och strävar efter excellens och har anpassat sig för att ge ett värdefullt val till dem som vill förvärva värderingar, kunskaper och färdigheter för att förbättra deras anställbarhet.

Med inrättandet av WMG School for Professional Development i VTC kan studenterna få högkvalitativ utbildning i Hong Kong från ett världsklass universitet.

Om University of Warwick

Universitetet i Warwick grundades 1965 och är en av de ledande högskolorna i Storbritannien. Det är en unikt framgångsrik institution med ett erkänt rykte för excellens både inom forskning och undervisning, för innovation och för kopplingar till näringslivet. ( University of Warwick ).

University of Warwick, Storbritannien, rankad topp 10 i brittiska universitetets nationella ligatabeller och 57: e i världen.

Rankat nr 57 - QS World University Rankings, 2018

Rankat nr 8 - Den fullständiga universitetsguiden 2018

Rankad nr 7 - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2017

Rankat nr 8 - The Guardian University Guide 2018

Fördelar med att studera vid WMG

  • Studera i en internationell kosmopolitisk stad i Asien till mer överkomliga kostnader
  • Programmet omfattar ett industriellt projekt i Hongkong / Kina
  • Har flexibiliteten att ta högst två moduler vid WMG: s övriga utomeuropeiska centra i Thailand, Malaysia, Singapore eller Storbritannien.

Om yrkesutbildningsrådet

Vocational Training Council (VTC) grundades 1982 och är den största yrkesutbildnings-, utbildnings- och yrkesutvecklingsgruppen i Hong Kong. VTC ger värdefulla uppgifter för cirka 250 000 studenter varje år genom ett komplett utbud av föranställda och in-service-program med internationellt erkända kvalifikationer.

VTC inledde ett samarbete med University of Warwick, Storbritannien för att lansera det första mastersprogrammet i Hong Kong 2009 med sikte på att grooming fler högkvalitativa proffs för Hong Kong för att driva tillväxten av industrier. ( VTC ).

Om WMG

Det är en multidisciplinär akademisk avdelning vid University of Warwick, som grundades av professor Lord Kumar Bhattacharyya 1980. Det erbjuder oöverträffad forskarutbildning till över 1500 studenter runt om i världen varje år.

  • Forsknings- och utvecklingsarbete utförs i samarbete med industrin i Storbritannien och utomlands och är dedikerad till att hitta lösningar på verkliga problem.
  • Handledare är mycket kvalificerade med stor erfarenhet inom näringslivet.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

I dagens komplexa affärsmiljö, där så mycket globalt BNP nu är servicerelaterat, är servicevetenskap både ett spännande och avgörande område där företag måste öka sin kom ... [+]

Registreringsnummer (Förordningen om icke-lokal högre och professionell utbildning: 252569)

I dagens komplexa affärsmiljö, där så mycket globalt BNP nu är servicerelaterat, är servicevetenskap både ett spännande och avgörande område där företag måste öka sin kompetens för att fortsätta. I detta program betraktas komplexiteten av tjänster som samlar ett nätverk av organisationer, människor, teknik och information för att leverera värde till kunden.

Vad kommer kursen att ge?

Du kommer att lära dig att strukturera en serviceorganisation och titta på excellens i service från en rad internationella sektorsperspektiv. Genom att fullt ut förstå behoven hos både kunder och intressenter kommer du att kunna informera serviceteknik för optimal effekt med hjälp av de mest lämpliga verktygen och teknikerna. Du kommer att bli lärd att ta en "system" syn på tjänster; med tanke på design, utveckling, leverans, underhåll och eventuell ersättning, för att säkerställa att de bästa resultaten uppnås.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Vill du gå in i projektledning, antingen inom ditt nuvarande tekniska och affärsområde eller till ett nytt kompetensområde? Deltagare på kursen kan ha ett mycket brett ut ... [+]

Registreringsnummer (Förordningen om icke-lokal högre och professionell utbildning: 251907)

Vill du gå in i projektledning, antingen inom ditt nuvarande tekniska och affärsområde eller till ett nytt kompetensområde? Deltagare på kursen kan ha ett mycket brett utbud av akademiska och professionella bakgrunder. Det passar dem med arbetserfarenhet såväl som dem med liten eller ingen bakgrund i affärer.

Vad kommer kursen att ge?

Kursen ger de metoder, verktyg, principer och filosofier som effektivt bidrar till utveckling och förvaltning av både små och stora projekt och program. Du kommer att lära dig om personalhantering i projekt och program, samt riskhantering och förändringshantering. Du kommer också att utveckla ett metodiskt tillvägagångssätt för hanteringen av de finansiella aspekterna av projekt och program.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong