Läs den officiella beskrivningen

INDISKA School of Business (ISB) utvecklats från behovet av en världsklass Business School i Asien. Grundarna, några av de bästa förmågorna från de företag och akademiska världar, förväntade ledarskapsbehov de nya asiatiska ekonomierna.

De erkände att de snabbt föränderliga landskapet skulle kräva unga ledare som inte bara har en förståelse för de utvecklingsekonomier, men som även kan presentera ett globalt perspektiv. Den ISB har åtagit sig att skapa sådana ledare genom sina innovativa program, framstående lärare och tänkte ledarskap. Helt finansieras av privata företag, stiftelser och privatpersoner från hela världen som tror på sin vision, är ISB en icke-vinstdrivande organisation.

VISION OCH MISSION

Vår vision

Vår vision är att vara en internationellt topprankade, forskningsdriven, oberoende ledning institution som hästskötare framtida ledare för Indien och världen.

Vår mission

För att skapa och sprida forskningsbaserad kunskap inom management som påverkar stipendium, praktik och politik. Att utveckla och förbättra affärsledarskap genom innovativa världsklass program i ledningen. För att utnyttja den kunskap och expertis för att samarbeta med företag, myndigheter och samhället, samt att bidra till välfärd och utveckling i samhället på lokal, nationell och global nivå. Att ha stående lärare från Indien och utomlands undervisar och ger ett globalt perspektiv i Post Graduate och Executive Education program.

Under 2011 firade ISB tio år av att fostra unga ledare inom ledarskapsutbildning. Vi är också den första handelshögskolan i södra Asien för att få föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) ackreditering. Sedan 2008 har den ISB konsekvent med i Global Top MBA ranking av Financial Times, London Med ökad globalisering, ser ISB tre viktiga trender som kommer att påverka dess riktning för forskning och utbildning under de kommande åren:

Krav för globala kompetens i Indien och Asien Globaliseringen av indiska företag Ökat intresse för management bästa praxis för tillväxtmarknader, bland annat Indien

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Indian School of Business

POST Graduate Programme i Management (PGP) vid Indian School of Business (ISB) utvecklar globala ledare med insikt om tillväxtekonomier och deras unika utmaningar. Detta ... [+]

Vad är PGP?

POST Graduate Programme i Management (PGP) vid Indian School of Business (ISB) utvecklar globala ledare med insikt om tillväxtekonomier och deras unika utmaningar. Detta omsorgsfullt utformad ettåriga programmet innehåller praktiska industriapplikationer med en rigorös, banbrytande forskningsbaserad läroplan som har förändrat många mitt i karriären till globala företagsledare i dag och i morgon. Den ettåriga PGP är tänkt att finslipa dina kunskaper och utmana konventionell visdom. Med ISB unika portfölj fakultet modell, du interagerar, lära av och samarbeta med framstående lednings intellektuella, som för med sig forskning och undervisningserfarenhet från ledande B-skolor i hela världen. Deras utmärkande forskning säkerställer att programmet finns innehåll som är modern, innovativ och globalt. ISB starka associationer till kända B-skolor i hela världen som Kellogg School of Management vid Northwestern University, The Wharton School vid University of Pennsylvania, och London Business School att läroplanen är upp-to-date med avseende på teoretiska intensitet och praktisk relevans. På ISB, har du möjlighet att utöka ditt professionella nätverk över hela världen genom internationella utbytesprogram, konferenser, affärsplanen tävlingar och studie vandringar, som alla inte bara tillåter dig att uppleva olika kulturer, men också driva egna intellektuella gränser genom en rik blandning självmordstankar och engagemang med studenter, akademiker och industriledare. Skolan lockar framstående personer från både utvecklade ekonomier och tillväxtekonomier, som med sina olika erfarenheter, berika lärandemiljön. I denna smältdegel av kulturer, har du en unik möjlighet att få insikter om olika företags praxis i hela världen.... [-]

Indien Hyderabad
Juli 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska