Indian School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

INDISKA School of Business (ISB) utvecklats från behovet av en världsklass Business School i Asien. Grundarna, några av de bästa förmågorna från de företag och akademiska världar, förväntade ledarskapsbehov de nya asiatiska ekonomierna.

De erkände att de snabbt föränderliga landskapet skulle kräva unga ledare som inte bara har en förståelse för de utvecklingsekonomier, men som även kan presentera ett globalt perspektiv. Den ISB har åtagit sig att skapa sådana ledare genom sina innovativa program, framstående lärare och tänkte ledarskap. Helt finansieras av privata företag, stiftelser och privatpersoner från hela världen som tror på sin vision, är ISB en icke-vinstdrivande organisation.

VISION OCH MISSION

Vår vision

Vår vision är att vara en internationellt topprankade, forskningsdriven, oberoende ledning institution som hästskötare framtida ledare för Indien och världen.

Vår mission

För att skapa och sprida forskningsbaserad kunskap inom management som påverkar stipendium, praktik och politik. Att utveckla och förbättra affärsledarskap genom innovativa världsklass program i ledningen. För att utnyttja den kunskap och expertis för att samarbeta med företag, myndigheter och samhället, samt att bidra till välfärd och utveckling i samhället på lokal, nationell och global nivå. Att ha stående lärare från Indien och utomlands undervisar och ger ett globalt perspektiv i Post Graduate och Executive Education program.

Under 2011 firade ISB tio år av att fostra unga ledare inom ledarskapsutbildning. Vi är också den första handelshögskolan i södra Asien för att få föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) ackreditering. Sedan 2008 har den ISB konsekvent med i Global Top MBA ranking av Financial Times, London Med ökad globalisering, ser ISB tre viktiga trender som kommer att påverka dess riktning för forskning och utbildning under de kommande åren:

Krav för globala kompetens i Indien och Asien Globaliseringen av indiska företag Ökat intresse för management bästa praxis för tillväxtmarknader, bland annat Indien

Platser

Hyderabad

Address
Indian School of Business
Gachibowli,

500 032 Hyderabad, Telangana, Indien