ITM University, School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Efter att ha uppnått erkännande och ranking inom teknisk utbildning, har ITM inlett en vision att etablera sig som ett ledande institut för Management utbildning i Indien och på subkontinenten. Som ett resultat, med tanke på den autonoma ställning, MBA har jämföras med de bästa instituten i landet i form av läroplan, pedagogik, samt andra anläggningar och supporttjänster.

En av de viktigaste delarna kör denna MBA-programmet är att ITM tror på Transformational ledarskap genom Entrepreneurial ledarskap och därmed MBA erbjuds kommer att betona den entreprenöriella fokus. Alla elever som gör sin MBA vid ITM kommer i huvudsak att tränas i den entreprenöriella sättet att leda hans / hennes yrkesliv. Således MBA i ITM är redo att utveckla eleverna att utnyttja sin inre potential och framstår som mycket framgångsrika proffs i denna dynamiska marknad och teknik driven global miljö.

Lärande är holistisk och omfattande genom interaktiv fallstudie och tillämpning på verkliga situationer. Läroplan i samklang med industrins behov, regelbundna och besökande fakulteter med meriter från ledande institutioner och relevant erfarenhet inom branscher. Fakulteterna uppmuntras att bedriva forskning inom sitt specialområde och är uppdaterade med det senaste inom området. Sommarjobb och praktikplatser underlättas för att uppfylla de förväntningar studenterna. Seminarier, konferenser, seminarier, industri institution interaktion, underlättande av Entrpreneurship cell och inkubatorer, debatter och tävlingar i både kultur och sport etc är höjdpunkterna i MBA-programmet. Dessa är i första hand syftar till att förbättra den övergripande personlighet och kompetens studenterna eftersom alla elever ska vara aktivt engagerade i alla dessa aktiviteter med det totala stödet för fakulteterna.

Platser

Gurugram

Address
University :
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, Indien

Program

Skolan erbjuder också: