International Institute of Sports Management (IISM)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

International Institute of Sports Management (IISM), En satsning av Eduhub Utbildning, är Indiens första dedikerade sportinstitut i sitt slag. Det finns värde - lagt kurser i Sport Hantering, En av de mest outforskade utbildnings vägar. Vi ger studenter och unga yrkesverksamma med en fördjupad förståelse för utformningen och genomförandet av de evidensbaserade sport-specifika träningsinsatser. Vår tryck läroplan är en förnuftig blandning av klassrummet lärande och fältexponering till den bästa av internationella evenemang och branschuppgifter.

Vår USP kommer från vår avundsvärda industri beskydd i form av experter och yrkesverksamma som kommer vet vår läroplan, dela upplevelsebaserat lärande och undersöka möjligheterna till praktik för förtjänar IISM studenter. Mer än ett institut, vi är en rörelse för att skapa unga hjältar med förmågan och smidighet att veckla ut en ny framtid av sport och verksamhet som omger den. Egenmakt kommer att härröra från vår vårda miljö som drivmedel anda förhöras, initiativförmåga och co - skapelse i våra studenter bortsett från att ge klassrumsundervisning och underlätta praktisk erfarenhet.

Varför välja oss

Användar Framsteg och kurs betyg Lektion bilagor och frågor Själv värd ljud och videospelare Utökade personliga användarprofiler WooCommerce Plugin Integration

IISM Ethos International Institute of Sports Management är den första dedikerade sport läroanstalt i sitt slag i Indien. Mer än en Learning Institute, är IISM en rörelse, åtagit sig att ge blivande yrkesverksamma att veckla ut framtiden för idrott.

IISM Värden Vi tror på transformerande kraften i utbildning som hjälper unga achievers överskrider sitt liv syn än bara karriärer och yrken.

Platser

Mumbai

International Institute of Sports Management (IISM World)

Address
International Institute of Sports Management (IISM)
Jai Hind College “A” Road, Churchgate

400 020 Mumbai, Maharashtra, Indien
Telefon
+91 22 6511 8871