Diponegoro University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Diponegoro University (UNDIP) är ett prestigefyllt universitet ligger vid den norra av centrala Java i Indonesien. Det är känt för att vara i framkant av teknik och teknisk kunskap och expertis, med ett uppdrag att vara en excellent forskning universitet. UNDIP har också etablerat ett rykte för innovativ utbildning och spetsforskning, med en vision att utbilda tekniker och yrkesverksamma mot utvecklingen av kreativa mänskliga resurser och avancerade tekniska innovationer. Detta är i linje med ambitionerna i landet att fullt utvecklade och kunskapsrika nation. UNDIP har 11 fakulteter och antalet forskningscentra, förutom akademiska institutioner att serva tekniska, utbildnings- och forskningsbehov vid universitetet.

Ett viktigt resultat av UNDIP omsorgsfullt lyckats modernisering är en stadigt förbättra utbildningssystem som har hällt miljoner i forskning och utveckling, och för att uppmuntra internationella studenter i landet. I 2008 års THES-QS Top World University Rankings, den Diponegoro University (UNDIP) presenterade väl i rangordningen av 501+ läge, vilket minskar från Top 500 (401-500th position) under 2007. År 2009 rank UNDIP 171th Top 200 Asien från QS Top Asien University Ranking. Under 2009 har kvaliteten på undervisningen i UNDIP förbättrats avsevärt under de senaste åren, efter en regeringsdekret som alla lärare och föreläsare måste ha en Master / doktorsexamen i det ämne som de undervisar, vilket inte var fallet innan årsskiftet århundradet.

Diponegoro University (UNDIP) har varit lång tid att hantera sina ändlösa försök att ackrediteras som en nationell universitet som att vara stolt över och ackrediterad internationellt som en framstående universitet. Detta program var i linje med de globala eran utmaningar. Den globala eran kräver högkvalitativa utbildningsinstitutioner som bedriver vissa insikter för att delta i den konkurrens bortom världens snabba konkurrens. Baserat på nuvarande förhållanden bör alltid ökas utbildning av hög kvalitet på ett universitet för att utveckla kvalificerade, kunniga, och högteknologiska mänskliga resurser. De strategiska åtgärder hade vidtagits i linje med den nya paradigm för utbildning utvecklingsprogram högre som har föreslagits av indonesiska Generaldirektoratet för hög utbildning (IDGHE).

Under år 2020, avser UNDIP att vara en excellent forskning universitet. Arbetet med att uppnå visionen, UNDIP definierar sitt uppdrag enligt följande:

för att ge den bästa utbildningen inom vetenskap, teknik och konst, att genomföra professionella vetenskaplig forskning och publicering som bidrag till utvecklingen av vetenskap och teknik, att tillhandahålla kvalificerade offentliga tjänster i enlighet med efterfrågan samhället och utvecklingen av kunskapsvetenskap och genomför utvärderingen regelbundet för att förbättra kvaliteten, självständighet, ansvar och ackreditering av universitetet.

Vision, mission och huvud vetenskapligt intresse UNDIP har fokuserat på Eco-Coastal Region Development. Vi har en betydande andel av de mest konkurrenskraftiga Forskarutbildning och grundutbildning inom teknik, djurhållning, IKT, vetenskap, matematik, ekonomi, förvaltning, medicin, social och politisk vetenskap, brev, folkhälsa, fiske och marin vetenskap, och psykologi.

Student vandrarhem boende kommer att tillhandahållas av UNDIP inuti campus regionen, liksom privat uthyrning på runt campus som tillhandahålls av samhället. Runt den privata hyra har en elev matsalen som erbjuder ett brett utbud av mat till rimliga priser. Rumspriset för den privata hyres varierar från Rp 150.000 till Rp 250.000 per månad beroende på tillgängliga anläggningar. Rumspriser är inte inklusive sängkläder och städning. Doktorander kan rymmas i privata bostäder för familjen. Det bör påpekas att priserna kan variera avsevärt beroende på typ av logi, närhet till campus och andra relevanta faktorer. Generellt information om privata bostäder för uthyrning finns på de lokala tidningarna.

Platser

Semarang

Diponegoro University

Address
Diponegoro University
Jalan Professor Haji Soedharto

50275 Semarang, Centrala Java, Indonesien
Telefon
+62 24 76916968

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium