Läs den officiella beskrivningen

University of Brawijaya (UB) ligger i staden Malang, East Java-provinsen, Indonesien. UB officiellt deklarerats av president Indonesien 5 januari 1963. Det finns 11 fakulteter och ett program som hölls i UB.

VISION:

För att vara en enastående universitet och spela en aktiv roll som en kraft för förändring till samhället genom utbildning, forskning och samhällstjänster överensstämmer med nationell och internationell standard.

MISSION:

Att genomföra professionella undervisning-lärande process. Att främja medvetenheten om förekomsten av Guds skapelser och uppskattning av mänskliga och andra varelser rättigheter. För att genomföra akademiska process som utbildar eleverna att vara mycket kompetenta akademiker och kvalificerad personal. Att förnya, utveckla och sprida vetenskap och teknik, för att ge gemenskap välfärd och förbättra den nationella kulturen.

Mål för utveckling

Utveckling av UB riktar mot World Class, Entrepreneurial universitet som bestäms baserat på Vision, Mission och Mål för UB Tre aspekter av oro är: att stödja ansträngningarna att utrota fattigdom och arbetslöshet, tillgång till högre utbildning och utbildning globalisering.

mål

Att producera högkvalitativa akademiker med tron ​​på en Supreme Gud, med viljan att kontinuerligt lärande, har bred horisont, upprätthålla disciplin och arbets ethos, och kan konkurrera på internationell nivå Att utveckla vetenskap, teknik och konst, i syfte att stödja kulturell utveckling Att ha kapacitet att ge samhället genom problemlösning konceptutveckling med tillämpning av vetenskapliga metoder

Behörighet för tillträde:

Du kommer att betraktas som en internationell sökande om du inte håller indonesiska medborgarskap. För att kunna få tillträde, måste de sökande visa god vetenskaplig kompetens som är bevisat med hög akademiska meriter.

Internationella sökande bör vända sig direkt till Universitas av Brawijaya genom att skicka in en uppsättning av nödvändiga dokument (se flödesschemat för antagning förfarande). Internationella sökande är i allmänhet inte skyldig att sitta för posten testet för antagning om ett särskilt villkor uppstår.

Den behörighet för tillträde är baserat på ett skrivbord utvärdering genomförs av UB: s antagningsprov kommitté på din akademiska prestation.

Internationella sökande måste uppfylla de akademiska, språkkrav och åta sig att följa vissa regler i indonesiska regeringen i samband med utbildningspolitiken i syfte att ansöka om examen vid University of Brawijaya.

Brief History of Universitas Brawijaya

Namnet Universitas Brawijaya (Brawijaya University) beviljades av ordföranden i Republiken Indonesien genom en tråd nr. 258 / K / 61 skickas på 11 Juli 1961. Namnet härrör från titeln på Kings of Majapahit, en stor rike i Indonesien från 12: e till 15-talen.

UB förvandlas till ett statligt universitet den 5 januari 1963, efter en presidentdekret utfärdade tidigare samma år. Detta datum senare sprids i UB: s jubileum (specifikt kallas Dies Natalies bland indonesiska akademiska samhällets medlemmar).

Tidigare Universitas Brawijaya var allmänt känd med förkortningen av UNBRA och sedan UNIBRAW. På Universitas Brawijaya senaten möte den 17 mars, 2008 UB invigdes som den officiella förkortningen av Universitas Brawijaya.

Den Hymn UB bestod av en student vid fakulteten för veterinärmedicin och boskapsskötsel kallas Yanardhana 1963, medan Mars av UB komponerades av Lilik Sugiarto 1996. Båda låtarna är fortfarande ofta sjungs fram till denna dag.

UB campus ligger i staden Malang, East Java, i ett strategiskt läge kan lätt nås med kollektivtrafik. Med träd som växer i alla hörn av campus och den svala luften i Malang, verkligen är UB en mycket fräsch campus. Som en stad med utbildning, har Malang utvecklats snabbt. Detta verkar vara oskiljaktig från härlighet östra Java i det förflutna.

Idag är UB ett av de ledande universiteten i Indonesien med mer än 60.000 studenter i olika grader som sträcker sig från Diploma Program, kandidatexamen program, magisterprogram, doktorsexamen, och medicinska specialistprogrammet i 12 fakulteter, två fakultetsnivå program, ett yrkesprogram, och ett forskarutbildningen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Indonesisk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Brawijaya University

En av de mest kända skolor Brawijaya universitetet är fakulteten för ekonomi och Business. ... [+]

mästare i ekonomi

historia

En av de mest kända skolor Brawijaya universitetet är fakulteten för ekonomi och Business. Inledningsvis fakulteten började med två kurser: offentlig ekonomi och företagsekonomi. Nu har vi också den allmänna ekonomistudier program, idag föregångaren till Nationalekonomiska institutionen. Institutionen för ekonomi och utvecklingsstudier (iESP) etablerade forskarprogram den 4 juli 2001, och masterprogrammet i nationalekonomi invigdes som en av kurserna i Graduate School of Economics vid University of Brawijaya.

Vision och mission

Vision: Bli en mästare på överlägsna utbildningsinstitutioner i en global nivå i utvecklingen av tillämpad etik baserade ekonomin. Uppdrag:... [-]

Indonesien Malang
Juli 2020
Indonesisk
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brawijaya University

Lantbruksteknik blev ett pedagogiskt centrum av internationella standarder och spelar en aktiv roll i utvecklingen av vetenskap genom forskning och samhällstjänst. ... [+]

Master i lantbruksteknik

VISION:

Lantbruksteknik blev ett pedagogiskt centrum av internationella standarder och spelar en aktiv roll i utvecklingen av vetenskap genom forskning och samhällstjänst.

Mission:

Genomföra utbildningsprocessen på ett professionellt sätt för att bilda akademiker med kompetens inom området för jordbruksteknik. Spela en aktiv roll för att lösa problem inom jordbruksteknik genom synergier med andra grupper av vetenskapliga discipliner. Spela en aktiv roll i den globala vetenskaplig verksamhet inom lantbruksteknik. Bygga och utveckla vetenskap och teknik i samband med jordbruksteknik.

Syften

Agricultural Engineer... [-]
Indonesien Malang
Juli 2020
Indonesisk
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brawijaya University

Att vara en högskola of excellence jordbruk, med internationella normer och som kan spela en aktiv roll i utvecklingen av vetenskap och teknik och förvaltning av naturres ... [+]

Master i markvatten Resource Management

VISION:

Att vara en högskola of excellence jordbruk, med internationella normer och som kan spela en aktiv roll i utvecklingen av vetenskap och teknik och förvaltning av naturresurser, samt ge den fortsatta utvecklingen av jordbruksnäringen förvaltning.

Mission:

För att ge utbildning, forskning och samhällstjänst inom jordbruk och naturresurser och jordbruksnäringen förvaltning enligt ett globalt perspektiv, baserat på tro och fromhet. Att utveckla och tillämpa vetenskap och teknik inom ramen för jordbruk och Agri-miljö för utveckling av nationen.

Mål:

Form akademiker med en hög akademisk förmåga, överlägsen beteende och kunskaper om företagande. Producera problemlösning, teknikbaserad forskning inom områdena jordbruk, naturresurser och jordbruksnäringen förvaltning. Blanda vetenskap och teknik forskning med utbildningen. Applicera vetenskap och teknik i enlighet med samhällets behov inom områdena jordbruk, naturresurser och jordbruksnäringen förvaltning. ... [-]
Indonesien Malang
Juli 2020
Indonesisk
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brawijaya University

Civil Engineering Kursen behandlar flera intressen expertis, inklusive: strukturer, geotechniques, översvämningar, transporter och byggledning. ... [+]

Master i anläggningsarbeten

UB: s Department of Civil Engineering bildades 1963 i samband med grundandet av UB. Institutionen för civilingenjörsstudier har examen inte mindre än 1920 forskare S-1. Civil Engineering Kursen behandlar flera intressen expertis, inklusive: strukturer, geotechniques, översvämningar, transporter och byggledning. Detta program är avsett för studenter som är anpassningsbar till alla delar av civilingenjörsstudier, och de förväntas behärska och tillämpa grundläggande kunskaper inom området, vara förtrogen med informationsteknik, applicera logiskt tänkande, kunna utveckla sig hela tiden, och har en professionell attityd.

Eleverna i civilingenjörs avdelningen är numrerade mellan 400-500 varje år. År 1997 ett begränsat antal godkända elever korsade vägen till yrkeshögskolor och D3. År 2000 nya antagning linjer förlängas med förlängningsprogrammet (SPMK). 2001 Institutionen för civilingenjörsstudier började ta emot studenter från skolan Partnership Selection Acceptance (LOA) och institutionellt partnerskap Inskrivning Selection (SPKIns).... [-]

Indonesien Malang
Juli 2020
Indonesisk
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brawijaya University

Vision: att vara en förebild institution inom vetenskap och matematikutbildning, med internationella normer och ett stort stöd för de tillämpade vetenskaperna, i syfte at ... [+]

Master i biologi

Vision, mission och mål

VISION: att vara en förebild institution inom vetenskap och matematikutbildning, med internationella normer och ett stort stöd för de tillämpade vetenskaperna, i syfte att förbättra människors välfärd.

Mission

Form kvalitet akademiker. Spela en aktiv roll för att skapa och utveckla vetenskap och teknik. Öka allmänhetens gillande av alla MIPA talet. Stödja utvecklingen av tillämpad vetenskap vid universitetet.

Syften

Organisera undervisningen och inlärningsprocessen Bedriva forskning av hög kvalitet. Sprida forskningsresultat till allmänheten. Har en roll i utvecklingen av vet... [-]
Indonesien Malang
Juli 2020
Indonesisk
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brawijaya University

Uppdragsbeskrivningen (syn) i Masterprogrammet i Management (MPIM) är: "Att vara en ledande internationell läroanstalt inom ledning och affärsvetenskap, med stor företaga ... [+]

Master in Management

historia

Forskarskolan vid fakulteten för ekonomi och företags av Brawijaya University (februari UB) har haft en lång resa sedan dess existens. I början erbjöd universitetet endast grundutbildningen, men år 2006 var de forskarutbildningen inleddes.

Master of Management Program (Prodi) blev det första embryot till februari Officiellt var Prodi grundades 1996, genom den allmänna förordningen för högre utbildning nr 493 / Dikti / Kep / 1996, daterad den 31 augusti 1996.

Uppdragsbeskrivning och lärande mål

Uppdragsbeskrivningen (syn) i Masterprogrammet i Management (MPIM) är: "Att vara en ledande internationell läroanstalt inom ledning och affärsvetenskap, med stor företagande och andlig insikt" Masterprogrammet i Management (MPIM) inlärningsmål :... [-]

Indonesien Malang
Juli 2020
Indonesisk
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brawijaya University

Visionen fakultetens administration är att bli en institution av administrativa vetenskaper kvalificerade och erkända av allmänheten, både hemma och utomlands. ... [+]

Master i offentlig förvaltning

Vision och mission

Visionen fakultetens administration är att bli en institution av administrativa vetenskaper kvalificerade och erkända av allmänheten, både hemma och utomlands.

Uppdragen för fakulteten för administrativa vetenskaper är:

Förbättra kvaliteten och kvantiteten på genomförandet av Tri Dharma för högre utbildning, som omfattar utbildning och undervisning, forskning och samhällstjänst. Skapa ethos administrativ vetenskap i samhället och stärka ställningen för alumner vid arbetsmarknaden. Förbättrad effektivitet och ändamålsenlighet och hantering fakultet. [-]
Indonesien Malang
Juli 2020
Indonesisk
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brawijaya University

Vision: Att bli ett masterprogram som samlar internationellt känd redovisningslärande och forskning med värdena gudomlighet, mänsklighet och stöd till miljön. ... [+]

Master i redovisning

Kandidatprogrammet (PMA) är ackrediterat med "A" vid "BAN PT" och av ABEST International.

Syn

Att bli ett masterprogram som samlar internationellt känd redovisningslärande och forskning med värdena gudomlighet, mänsklighet och stöd till miljön.

Uppdrag

Genomföra högre utbildning och forskning inom området för redovisningskvalitet till intressenterna, med ett tillvägagångssätt om kontinuerlig kvalitetsförbättring, relevanta och praktiska studier, etiskt beteende, miljöinsikt och en internationell synvinkel.

mål

Att bilda proffs med en holistisk, rationell, etisk och intuitiv tankegång.För att generera kunskap på redovisningsområdet inom ramen för en multiparadigma-vision, analyserar det effektivt dikotomin i modern redovisning, både teoretiskt och empiriskt.... [-]
Indonesien Malang
Öppen antagning
Indonesisk
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska