Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är...

IIMTS är en global institution åtagit sig att tillgodose behoven och ambitioner en kulturellt och internationellt varierat utbud av studenter, genom att ge utmanande akademiska program från många ackrediterade och godkända International universitet. Det har tekniska samarbetet med Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Centralamerika & Azteca University, Mexiko. När du väljer att ta en kurs från någon av universiteten i erbjudandet från IIMTS, kommer du att välja en banbrytande institut.

Tiden på IIMTS kommer att bli en verklig investering i tid och ansträngningar som kommer att skörda nytta för dig nu och hela din professionella och personliga liv.

IIMTS visar dig vägen ...!

IIMTS är rent orienterad i leverans av världsklass utbildning och skicklighet avancemang faciliteter för studenter och yrkesverksamma som trivs i en dag ut och dag in format att förvärva potential att växa framför allt.

IIMTS med det speciellt utformade kurser som tillhandahålls av den berömda och genomförda internationella universitet hjälper dig att snida själv aa nich i dagens konkurrensutsatta miljö.

Kurserna på universiteten är särskilt utformade och detaljerade av experter på området som är lärare vid dessa universitet. Yrkesverksamma som har samlat surt förvärvade kunskaper, också bidra till att formatera kurser som förmedlade till studenterna.

Den rådgivningstjänst på IIMTS kan hjälpa dig att ta bort all förvirring från ditt hjärta och berätta det bästa sättet att komma till ditt mål som har anspelning er för en mycket lång tid!

Öka din nettoförmögenhet på arbetsmarknaden Över 5000 yrkesverksamma har slagit sig ihop med IIMTS och förvärvade Bachelors, Masters och doktorsexamen grader via digitalt läge i ett snabbspår väg genom välrenommerade ackrediterade universitet över hela världen, medan de studerar från bekvämligheten av sina hem.

Dagliga Live Web Classes E-Föreläsningar, kapitel för kapitel E-videor E-böcker och Tryckta böcker Resurslänkar

Upplev extraordinärt stöd från oss, eftersom du fortsätta dina studier när som helst, var som helst från din bärbara dator, surfplatta eller smartphone. Inga mer pendling problem.

Skolan erbjuder också:

MA

International Institute of Management & Technology Studies

Detta program har specialiserat främst inom humaniora. Ämnen inom detta område inkluderar engelska, filosofi, teologi, främmande språk, journalistik, samhällsvetenskap oc ... [+]

MA Historia Detta program har specialiserat främst inom humaniora. Ämnen inom detta område inkluderar engelska, filosofi, teologi, främmande språk, journalistik, samhällsvetenskap och konst. Den utvecklar övergripande kunskap om Arts fält.

[-]
Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

International Institute of Management & Technology Studies

Den Civilingenjör IT-programmet ger en bred teknisk förståelse av nuvarande och ny teknik inom IT-området med fokus på att flytta tekniken från laboratoriet till sfären a ... [+]

MSc Information Technology Den Civilingenjör IT-programmet ger en bred teknisk förståelse av nuvarande och ny teknik inom IT-området med fokus på att flytta tekniken från laboratoriet till sfären av affärsutveckling genom sina program för grundläggande kurser. Kursen har utformats för att ge studenterna möjlighet att vässa sina kunskaper och få bekväm inträde i någon av de specialiserade strömmar av datorprogram. Det stärker eleven 's kunskaper i ämnen som programmering, datastruktur, kommunikation nätverk, databaser etc.

[-]
Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

International Institute of Management & Technology Studies

Kursen stärker teoretiska, analytiska och tillämpad kunskapsbas handel. Det finns gott om utrymme för direkta sysselsättningen särskilt inom forskning och företagssektorn ... [+]

Master of Commerce Kursen stärker teoretiska, analytiska och tillämpad kunskapsbas handel. Det finns gott om utrymme för direkta sysselsättningen särskilt inom forskning och företagssektorn. Detta bygger färdigheter och kunskaper så att eleverna får en fördel gentemot andra blivande näringslivet studenter.

[-]
Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International Institute of Management & Technology Studies

Denna kurs ger specialisering inom datavetenskap med tekniska, yrkesmässiga och kommunikationsförmåga. ... [+]

Mästare i datorprogram (MCA) Denna kurs ger specialisering inom datavetenskap med tekniska, yrkesmässiga och kommunikationsförmåga. Vi utbildar framtidens yrkesmän. Vi har för avsikt att erbjuda branschinriktad utbildning inom datorprogram.

[-]
Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

About IIMTS

About UCN

About MGU

About AZTECA

Convocation Ceremony