University of Tehran - Kish International Campus

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Teheran (UT) Är det äldsta och största utbildnings-, vetenskaps- och forskningscentrumet i Iran och därmed benämnt (Mother University). UT Invigdes officiellt år 1937 som ett statligt känt universitet. Den huvudsakliga campus av UT Ligger i hjärtat av Teheran, Nämligen Enghelab Avenue. Andra högskolor, fakulteter, forskningscentra och institut kopplade till UT Ligger i andra delar av Teheran och iran.

Kish International Campus (KIC) Grundades för att underlätta införandet av utländska studenter. Kandidater från KIC Ha den professionella förmågan att fungera effektivt i en internationell miljö De tekniska färdigheterna att fungera i en alltmer komplex teknisk värld. Den intellektuella kapaciteten och flexibiliteten att anpassa sig till ständiga förändringar och ledarskapspotentialerna för att göra det största möjliga bidraget till samhällets utveckling för sitt folkets bästa. Genom att utveckla starka vetenskapliga förbindelser med lokala och utländska utbildnings- och forskningsinstitutioner fortsätter Campus att upprätthålla högsta kvalitet inom både forskning och utbildning. Det har gjorts ansträngningar för att campus ska ligga på forskarnivå inom vetenskapen inom olika områden och anpassa sina strategier för att möta marknadens krav.

Varför KIC

  • Plats: Campusens läge är den vackra korallön Kish, Persiska viken, med alla turist- och affärsattraktioner.
  • Kvalificerade professorer: Kish International Campus akademiska personal består av mer än 190 deltids- och adjungerade professorer och anslutna medlemmar. Universitetet omfattar 3000 forskarutbildningar, doktorander och doktorander.
  • Student- / fakultetsförhållande (10/1): Studenten till fakultetsförhållandet är 10 till 1. Detta kan öka fördelarna med personlig uppmärksamhet och redo tillgång till lärare och handledare för råd och support. Förhållandet är dock 5 till 1 för vissa speciella avdelningar.
  • Prisvärd utbildning och betalningsplaner: För ekonomiskt stöd kommer KIC att ge en högkvalitativ utbildning till ett överkomligt pris jämfört med andra universitet i regionen för att erkänna mer högkvalificerade studenter. Undervisningsavgifter vid KIC för internationella studenter är ungefär lika med studieavgifterna för inhemska studenter.
  • Välutrustade och speciella laboratorier: Det finns många välutrustade laboratorier vid KIC för att ge dig de resurser du behöver göra bra forskning som mekatronik, bioinformatik, informationssäkerhet, träningsfysiologi, idrottsmedicin, motorinlärning, psykologi, Bioteknik, Molecular and Cell Biology och Cell Culture laboratorier.
  • Att få ditt Visa att studera på KIC gör det möjligt för dig att resa runt Iran och bli bekant med den iranska djupa kulturen och besöka så många vackra historiska platser.

Campus miljö

Universitetet i Tehran Kish International Campus är glada att erbjuda en trevlig pedagogisk upplevelse på en magnifik campus med ett modernt bibliotek, moderna klassrum, datorsidor med mycket effektiva dator- och internetanslutningar, forskningslabbar, sovsalar, studentaktivitetscenter, studentsporter, kaféer Och restauranger. På campus finns också en bokhandel, ett hälsocenter och ett rådgivnings- och konsultcenter. Studenterna har möjlighet att delta i en rad olika aktiviteter utomlands och delta i ett brett utbud av sociala och kulturella evenemang vid universitetet. Det finns många aktiviteter att göra, inklusive cykling runt ön, promenader, tennis, basket, volleyboll, fotboll, konst, litteratur, musik, folklore, fotografi och så vidare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA I Arkitektur

Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Iran Teheran

Typiska anställningsdestinationer för arkitektur MA-kandidater inkluderar arkitektonisk praxis men även det finns andra designdiscipliner: media och konster. Denna kurs skulle tillåta sina studenter att hitta positioner i forskning eller akademi. [+]

Typiska anställningsdestinationer för arkitektur MA-kandidater inkluderar arkitektonisk praxis men även det finns andra designdiscipliner: media och konster. Denna kurs skulle tillåta sina studenter att hitta positioner i forskning eller akademi.

Kursöversikt

Arkitekturen MA ger ett antal olika studiealternativ från individuella modulval till specialbanor inom kulturidentitet och globalisering, historia, teori, digital media.

Särskilda intressenSamtida arkitektur; Arkitektoniskt uttryck; Arkitektonisk design; Arkitektur i Iran; Mänskliga och miljömässiga Programmering och utformning av tillvägagångssätt; Arkitektur och utveckling; Bygga procedur mm Kursstruktur

Kursen är utformad för minst 4 terminer inklusive en avhandling. För att examen ska studenten slutföra 32 enheter. ... [-]


Ma I Industriell Design

Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Iran Teheran

Programmet är skrivet ur ett perspektiv för anställbarhetsutveckling, vilket skapar en plattform för studenter att omfamna spektrumet av kommersiella och kulturella möjligheter, uppmuntrar till verkliga engagemang, nätverk och andra aktiviteter. [+]

Programmet är skrivet ur ett perspektiv för anställbarhetsutveckling, vilket skapar en plattform för studenter att omfamna spektrumet av kommersiella och kulturella möjligheter, uppmuntrar till verkliga engagemang, nätverk och andra aktiviteter.

Kursöversikt

I den moderna världen spelar innovativt omtanke en viktig roll i industriell design, därför försöker KICs konstskola utveckla sitt strategiska tänkande. I det här studiet kan du migrera mellan olika tematiska discipliner, utforska nya idéer och konceptuella tillvägagångssätt som konfronterar oss i samhället idag och i framtiden.

Särskilt intresse

Industriell designprojekt; Industriell design ritning; visuella konsterna; Industriell design workshop; Hållbar design; Användaren kanterad design; Strategisk design; Kundbeteendeanalys; Designmetodik; Samtida industriell design etc. ... [-]


MA I Iranska Studier

Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Iran Teheran

Kandidater kan hitta anställning i journalistik, diplomatiska tjänster, experter på iranska studier, undervisning i universitet, arbete på museer eller bibliotek. [+]

Kandidater kan hitta anställning i journalistik, diplomatiska tjänster, experter på iranska studier, undervisning i universitet, arbete på museer eller bibliotek.

Kursöversikt

Under de senaste årtiondena, särskilt efter den iranska islamiska revolutionen från 1979, är österstudierna och iranska studierna från västra synpunkter så mycket påverkat av politiken. Medier presenterar olika stereotyper av Iran från vad det egentligen är. De flesta gånger, i dessa studier, försummas eller glömmas den rika historien och kulturen i Iran. Som en följd av detta är kursen utformad för att vara en plattform för utländska studenter att lära sig om sanna iran förutom alla uppfinningar och stereotyper mot den. ... [-]


Ma I Mediehantering

Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Iran Teheran

MA i mediehantering granskar de ekonomiska, ledande, juridiska och kulturella ramarna inom vilka medieorganisationer och industrier arbetar. Kursen är lämplig för dem som är en aspirerande eller befintlig mediechef eller har ett starkt intresse för mediesektorn. Det är en kombination av avancerade medier och managementrelaterade studier med inriktning på media och kommunikation samt medie- och kulturpolitik. [+]

Kursens ämnen kommer att förbereda studenter för en rad ledarskap inom mediesektorn, inklusive: ekonomi, affärsstrategi, mediepolitik, immateriella rättigheter och marknadsföring.

Kursöversikt

MA i mediehantering granskar de ekonomiska, ledande, juridiska och kulturella ramarna inom vilka medieorganisationer och industrier arbetar. Kursen är lämplig för dem som är en aspirerande eller befintlig mediechef eller har ett starkt intresse för mediesektorn. Det är en kombination av avancerade medier och managementrelaterade studier med inriktning på media och kommunikation samt medie- och kulturpolitik.

Särskilda intressen

Internationell kommunikation; Intrakulturell kommunikation; Mediehantering; Social kommunikation; strategisk ledning; Organisatoriskt beteende; Internationell social kommunikation lag etc. ... [-]


MSc

MSc I Petroleum Engineering

Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Iran Teheran

Petroleumsingenjörerna utformar och utvecklar metoder för att extrahera olja och gas från insättningar under jordens yta. Oljeingenjörerna kan också hitta nya sätt att extrahera olja och gas från äldre brunnar. [+]

Petroleumsingenjörerna utformar och utvecklar metoder för att extrahera olja och gas från insättningar under jordens yta. Oljeingenjörerna kan också hitta nya sätt att extrahera olja och gas från äldre brunnar.

Kursöversikt

Petroleumsteknik är lärandet av hur man producerar underjordiska reservoar av olje-, ång-, gas- och varmvatten och konstruera underjordiska avfallsanläggningar ekonomiskt. Denna teknik är baserad på fysik, termodynamik, matematik, vätskemekanik, ekonomi, kemi och geologi.

Särskilda intressen

Geologi; Modellerings- och simuleringsfall; Reservoarteknik; Miljöteknik; Bildning av fasta kolväten; Petroleumsteknik; Gasreservoarteknik etc.

MSc-kursstruktur ... [-]