Athlone Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

AIT lärande och undervisning Enheten bildades den 5 december 2006. Enheten kommer under ansvarsområdet för Registrator, Dr. Joseph Ryan. Enheten är avsedd för stöd och främjande av lärande och undervisning i Athlone Institute of Technology. Enheten kommer att samarbeta för att fortsätta att utveckla en kultur som:

Respekterar och stödjer individuella skillnader mellan elever. Uppmuntrar utvecklingen av elevcentrerad inlärningsmiljöer där olika elever kan lära sig och excel. Värderingar och belöningar undervisning. Stöder personal i pedagogisk forskning. Hjälpa till med spridningen av bästa praxis inom den högre utbildningen. Uppmuntras genomförandet av pedagogiska initiativ / innovationer. Främjar och stöder de mål och åtgärder som anges i institutets strategiska plan, som rör kvalitet och innovation inom lärande och undervisning.

The Business School vid AIT består av tre avdelningar: Företagsekonomiska institutionen, Redovisning och Business Computing och gästfrihet, turism och fritid studier. De kurser som erbjuds av skolan täcker ett brett spektrum av områden från bokföring till ledningen, affärs psykologi till sociala medier marknadsföring, turism till sport management och mycket mer. Du kommer att ha möjlighet att skaffa sig kunskaper, utveckla färdigheter och odla attityder som hjälper dig att uppfylla din potential och maximera dina karriärmöjligheter.

Business är en spännande, utmanande och dynamiskt område inom vilket ska fungera. När man tänker på hur mycket affärs påverkar våra dagliga liv, är det lätt att se relevansen och nyttan av en examen inom detta område. Framgång i en företagsekonomi eller tillhörande program kan vara ett pass till en givande och intressant karriär.

Inlärningsprocessen inom Business School sker i en miljö där du har tillgång till moderna resurser, expert personalens kunskaper, länkar med arbetsgivare och den senaste tekniken. Den "stege" system av kvalifikationer gör att du kan gå från högre certifikat fram till utmärkelser kandidatexamen, och vidare till forskarutbildning.

Platser

Athlone

Athlone Institute of Technology

Address
Athlone Institute of Technology,
Dublin Road
Athlone

Athlone, County Westmeath, Irland
Telefon
+353 90 646 8000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program