CMI Communications & Management Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

CMI, Kommunikation & Management Institute, är en ledande global läroanstalt, som erbjuder specialiserade riktiga bransch deltid Utbildning i enstaka ämne, som är internationellt erkända.

Sedan 2003, då CMI grundades tusentals studenter har tagit emot internationella och nationella utmärkelser, från CMI, som enormt har ökat sina karriärer.

90% av eleverna kan inte ha fel. Investera i deltidsstudier betalar för sig själv. Över 90% av tidigare studenter finns för närvarande i sysselsättningen och många håller positioner i junior, mitten och ledande befattningshavare och andra nu arbetar i specialiserade yrkesområden.

Din tid är dyrbar Designad för att maximera din tid, är CMI deltid klasser hålls en gång i veckan, antingen på kvällen eller under helgen. Kombinerat med online-lärande, de flesta kurser är klassrumsbaserad med vissa kurser på distans.

Tillgängliga kurser CMI kurser erbjuds genom klassrummet och även på distans online-lärande. Live online klasser registreras för senare uppspelning och visning.

Utövare dag, mästare på natten CMI föreläser personal, inte din typiska lärare. De arbetar utövare under dagen och herrar över sina undervisningsämne på natten. De har erfarenhet och kvalifikationer, oöverträffad av andra läroanstalter. CMI föreläsare kommer att föra dina kvalifikationer och utbildning till nästa nivå.

Relevans för arbetsplatsen, är av avgörande betydelse En egenskap hos CMI deltid kurser är praktiska uppgifter och tillämpad lärande. I den nuvarande svåra miljö, är det vettigt att satsa på en som är anpassad till arbetsplatsen.

Internationellt erkännande Flera mycket framstående kvalitet tilldelning organ har gett sin stämpel av godkännande till CMI. Detta är ett tecken på CMI: s kvalitet engagemang och garanti till dig. När du väljer CMI, kan du vara säker på att du väljer rätt institutet.

Gå vidare till nästa nivå CMI deltidskurser ligger på olika nivåer av olika ramar beroende på tilldelning kroppen och dess plats. Kurs är godkända av; Nationell referensram för kvalifikationer NFQ (Irland) nivå 5 till 8; Office of kvalifikationer och Examina förordning Ofqual (England) nivå 3- 6; och av de SQA Scottish Qualifications Authority SQA till nivå 6-10. De är internationellt erkända.

I hjärtat, du Eftersom CMI är en liten personlig institut, god kommunikation och ett nära samband mellan dig och lärare / personal kommer att vara en del av din personliga erfarenhet.

Uppnå en ljusare framtid, by Night Lärande på natten, är det bästa sättet att maximera användningen av din tid. CMI personal kommer att ge dig opartiska råd om kursen passar bäst för dig. Prata med oss ​​i dag och ta det steget till en ljusare framtid.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Certifikater » Se Advanced Diplomas » Se Graduate Diplomas » Se Diplomas » Se Kurser »

Videoklipp

About CMI