Läs den officiella beskrivningen

Hibernia College , är en etablerad ledare inom banbrytande ny utbildningsteknik och omfamnar förändring i den ständigt utvecklade utbildningsvärlden.

Hibernia College grundades av Sean Rowland Ph.D. vid årsskiftet av det nya årtusendet, och följer en ambitiös och framtidsstrategi för att kunna spela en ledande roll i framtidsutbildning. Dr Rowland samlade sina kollegor från företag, utbildning och teknik samhällen för att skapa Hibernia College , en ackrediterad online utbildningsinstitution.

Vi tror att våra program ska mätas inte bara på grund av sin akademiska noggrannhet, men i deras effektivitet för att hjälpa våra elever möta de utmaningar som de möter varje dag i deras yrkesmässiga liv.

Efter 18 år kan vi vara stolta över vår enastående fakultet, med ett engagerat team med mer än 350 heltid / deltid fakulteter. Enastående inom sina fält och inom branschen innefattar de fakulteten från Harvard, Kungliga Kirurgen i Irland, Trinity College Dublin Drug Safety Research Unit, IE Business School, Madrid och andra utmärkta institutioner.

Hibernia College har utvecklat en modell av online-utbildning som är framgångsrik eftersom den är avsedd att hjälpa professionella att möta sina nuvarande arbetsutmaningar och genom att kontinuerligt bygga på interaktioner mellan studenter och fakulteter.

Vi utbildar yrkesverksamma runt om i världen som vill ha tillgång till den bästa onlineutbildningen som finns tillgänglig.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Hibernia College

Mästaren i grundskoleutbildningen - Professionell utbildningsutbildning i Post Primary Education grundades för att uppmuntra ett bredare utbud av människor att överväga g ... [+]

Befälhavaren i grundskoleutbildningen - Professional Master of Education i Post Primary Education grundades för att uppmuntra ett bredare utbud av människor att överväga grundskolelärare som yrke genom att tillhandahålla en mer flexibel väg att bli en fullkvalificerad lärare och det är inte ett krav att ha tidigare erfarenhet av undervisning för att kunna ansöka om kursen.På grund av programmets struktur och finansieringskriterierna kan vi bara acceptera ansökningar från Irland.

Blended Online Master in Primary Education

Designen av master i grundskolan, blandning av online och ansikte mot ansikte, är idealisk för alla som inte har lätt tillgång till en av de traditionella utbildningsleverantörerna eller som inte har tid att spendera pendling till och från föreläsningar dagligen.... [-]

Irland Dublin
April 2020
Deltid
18 - 24 hitta din juris doktor
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Hibernia College

Hibernia College Post Primary Education - Professional Master of Education grundades för att uppmuntra ett bredare utbud av människor att överväga att undervisa som ett y ... [+]

Hibernia College Post Primary Education - Professional Master of Education grundades för att uppmuntra ett bredare utbud av människor att överväga att undervisa som ett yrke genom att tillhandahålla en mer flexibel väg till att bli en fullt utbildad grundskolelärare.

På grund av programmets struktur och finansieringskriterierna kan vi bara acceptera ansökningar från Irland.

Blandad online professionell lärarutbildning

Programmet, som blandar onlineinnehåll, virtuella inlärningsmiljöer och ansikte mot ansikte, är utformat för att utveckla proffs och experter som är positionerade för att vara ledare inom post-grundutbildning. Programmet är perfekt för alla som inte har lätt tillgång till en av de traditionella utbildningsleverantörerna eller som inte har tid att spendera pendling till och från föreläsningar dagligen.... [-]

Irland Dublin
April 2020
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Address
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irland
Webbplats
Telefon
+353 1 661 0168