Hibernia College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hibernia College är en nationellt erkänd ledare inom lärarutbildning.

Utvecklad av lärare för lärare, erbjuder vi ett brett utbud av utbildningskurser inklusive Masters in Post Primary and Primary teaching, fortlöpande professionell utveckling (CPD) för lärare.

Hibernia College har ett rykte för banbrytande nya undervisningsmetoder och omfattar förändringar i den ständigt utvecklande utbildningsvärlden. Våra program är ackrediterade av kvalitet och kvalifikationer Irland och lärarådet och erkänns av institutionen för utbildning och kompetens.

Lärarkurser tillgängliga överallt i Irland

Den flexibla karaktären på våra grundläggande och postkurser gör att du kan välja var du studerar. Startdatum är både på våren och hösten.
Det är inte ett krav att ha tidigare erfarenhet av undervisning för att vara berättigad att ansöka till utbildningarna.
Vår onlinemodell är framgångsrik eftersom den har åtagit sig att hjälpa studenter att uppfylla dina akademiska mål och karriärmål, utan att sätta din livsstil i beredskap. Lär dig online - Live offline.

Grund- och gymnasieutbildning - Karriärmöjligheter

Det finns en mycket gynnsam sysselsättningssyn för våra grundutbildare och gymnasieskolor.

Enligt Irish Independent sade minister för offentliga utgifter Howlin att landet skulle behöva ytterligare 3 500 grundskolelärare fram till år 2021. (29/04/2015)

Post Primary Education - Professional Master of Education

En Masters in Post Primary Education - Professional Master of Education är perfekt för dig om du vill vara en del av tillväxten och utvecklingen av tonåringar mellan 12-18 år.

Som lärare i gymnasieskolan, eller som grundskolelärare, kommer du att specialisera dig i två ämnen och du kommer att undervisa dessa för elever från första året till sjätte året. Det är din entusiasm och fokus på dina ämnen som kommer att motivera och främja en kärlek till ämnesmaterialet av eleverna och därmed säkerställa att de tar med sig så mycket lärande som möjligt i deras framtida insatser. Som en okänd författare en gång sa "Undervisning är det yrket som skapar alla andra yrken."

Master i grundutbildning

Masters in Primary Education - Professional Master of Education in Primary Education är perfekt för dig om du vill arbeta med barn i åldern 4-12 .

Att arbeta med yngre barn är för de passionerade människor som förstår att undervisning kan vara utmanande men också extremt givande. Lärare i grundskolan är inte bara en del av den intellektuella utvecklingen av små barn, utan spelar också en nyckelroll i moralisk och social utveckling.

Som George Lucas en gång sa "Utbildning är människans enskilt viktigaste jobb"

Vår undervisningskurs, Masters in Primary Education, inrättades för att uppmuntra ett bredare spektrum av människor att bli lärare, och vi ger en mer flexibel väg att bli en fullständig kvalificerad lärare som innehåller tillgängliga lokala praktiska verkstäder på plats.

På grund av programmets struktur kan vi bara ta emot doktorander som är bosatta i Irland under kursen.

Platser

Dublin

Hibernia College

Address
Hibernia College Dublin
Block B, The Merrion Centre,
Merrion Road,
Dublin 4.

Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 661 0168

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium