Hibernia College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Hibernia College , är en etablerad ledare inom banbrytande ny utbildningsteknik och omfamnar förändring i den ständigt utvecklade utbildningsvärlden.

Hibernia College grundades av Sean Rowland Ph.D. vid årsskiftet av det nya årtusendet, och följer en ambitiös och framtidsstrategi för att kunna spela en ledande roll i framtidsutbildning. Dr Rowland samlade sina kollegor från företag, utbildning och teknik samhällen för att skapa Hibernia College , en ackrediterad online utbildningsinstitution.

Vi tror att våra program ska mätas inte bara på grund av sin akademiska noggrannhet, men i deras effektivitet för att hjälpa våra elever möta de utmaningar som de möter varje dag i deras yrkesmässiga liv.

Efter 18 år kan vi vara stolta över vår enastående fakultet, med ett engagerat team med mer än 350 heltid / deltid fakulteter. Enastående inom sina fält och inom branschen innefattar de fakulteten från Harvard, Kungliga Kirurgen i Irland, Trinity College Dublin Drug Safety Research Unit, IE Business School, Madrid och andra utmärkta institutioner.

Hibernia College har utvecklat en modell av online-utbildning som är framgångsrik eftersom den är avsedd att hjälpa professionella att möta sina nuvarande arbetsutmaningar och genom att kontinuerligt bygga på interaktioner mellan studenter och fakulteter.

Vi utbildar yrkesverksamma runt om i världen som vill ha tillgång till den bästa onlineutbildningen som finns tillgänglig.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister i grundskolan

Online och Campus-kombinerat Deltid 18 - 24  April 2019 Irland Dublin

Master i grundskolan - Professionell Master of Education i Post Grundskolan bildades för att främja ett bredare spektrum av människor att överväga grundskolan undervisning som ett yrke genom att tillhandahålla en mer flexibel väg att bli en fullt kvalificerad lärare och det är inte ett krav på att har tidigare erfarenhet av undervisning för att vara berättigad att ansöka om denna kurs. [+]

Den mästare i Grundskolan - Professionell Lärarexamen i Post Primary Education inrättades för att främja ett bredare spektrum av människor att tänka grundskolan läraryrket genom att tillhandahålla en mer flexibel väg att bli en fullt kvalificerad lärare och det är inte ett krav att ha tidigare erfarenhet av undervisning för att vara berättigad att ansöka om denna kurs.

På grund av programmets struktur och kriterierna finansieringskriterierna kan vi endast emot ansökningar från Irland.

Blended Online Master i Primary Education

Utformningen av befälhavaren i grundskolan, blandning online och ansikte mot ansikte undervisning, är perfekt för alla som inte har enkel tillgång till en av de traditionella utbildningsanordnare eller som inte har tid att spendera pendling till och från föreläsningar dagligen. ... [-]


Post grundskolan - professionell mästare på utbildning

Online och Campus-kombinerat April 2019 Irland Dublin

Hibernia Högskola Primary Utbildning - Professionell Master of Education bildades för att främja ett bredare spektrum av människor att överväga undervisning som ett yrke genom att tillhandahålla en mer flexibel väg att bli en fullt kvalificerad post lågstadielärare. [+]

Hibernia Högskola Primary Utbildning - Professionell Lärarexamen inrättades för att främja ett bredare spektrum av människor att betrakta undervisning som yrke genom att tillhandahålla en mer flexibel väg att bli en fullt kvalificerad inlägg lågstadielärare.

På grund av programmets struktur och kriterierna finansieringskriterierna kan vi endast emot ansökningar från Irland.

Blended nätet professionell mästare på utbildning

I programmet, som blandar innehåll på nätet, virtuella lärmiljöer och ansikte mot ansikte leverans, är utformad för att utveckla professionella och experter som är placerade för att vara ledande inom området efter grundskolan. Programmet är perfekt för alla som inte har enkel tillgång till en av de traditionella utbildningsanordnare eller som inte har tid att spendera pendling till och från föreläsningar dagligen. ... [-]


Videoklipp

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Kontakt

Hibernia College

Adress, rad 1 Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irland
Hemsida http://hiberniacollege.com/lp/hibernia-college/
Telefonnummer +353 1 661 0168