International House Dublin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

International House Dublin är en medlem av International House Världsorganisationen grundades 1953. Vi är ackrediterade av det irländska ministeriet för utbildning och vetenskap som en skola för undervisning i engelska som främmande språk, och inspekteras av både ACELS (rådgivande rådet för English Language Schools) och International House World.

Vi erbjuder en mängd olika kurser för alla åldrar och nivåer och tillgodose både grupper och enskilda studenter från hela världen, bland annat:

Engelska kurser för vuxna Examination program förberedelse Engelska och Arbetsprogram Junior Summer Program - värdfamilj och bostäder High School-programmet Mini-vistelse program för grupper High School integration program för grupper Teacher Training program inklusive CELTA och DELTA

På IH Dublin vet vi att varje aspekt av programmet är viktigt och det är därför vi vara extra noga med utformningen av våra kurser, val av våra värdfamiljer, och organisationen av vårt sociala och kulturella program. Vi strävar efter att ge snabb, effektivt och roligt lärande i en stödjande miljö.

Vår fantastiska skola ligger mitt i hjärtat av stadens centrum erbjuder studenter en unik erfarenhet av lärande som studerar på samma campus som irländsk Högskolestudenter.

Toppkvalitet Junior Summer Program tillhandahålla fullständiga paketprogram med lyxiga bostäder eller värdfamilj finns i Dublin och Cork.

Eleverna kan också välja att delta i en utmärkt High School-programmet för ett helt läsår eller enskild termin och vi har samarbeten med de bästa skolorna runt Irland.

Platser

Dublin

Address
60-63 Dawson Street
2 Dublin, County Dublin, Irland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: