Läs den officiella beskrivningen

LIFE @ ITC Vid Tekniska högskolan Carlow, har allt gjorts för att kombinera en stressfri plats med högsta nivå undervisning och anläggningar som är i framkant inom ett antal viktiga områden, både nationellt och internationellt. Under innevarande läsår, har institutet en elevkår på över 5000 och en akademisk personal på över 200. Allt detta i en stad med 20.000 personer med sunda industri-och affärsområden. Carlow, bara 80 kilometer från Dublin, är en av de största inre städerna i landet och med dess starka industriella bas, gör ett perfekt val för placeringen av en Institute of Technology Campus. Vår stora campus ligger på stranden av den vackra floden Barrow bara fem minuters promenad från centrum av staden. Vår andra campus ligger i den blomstrande länet staden Wexford där vi har lyckats leverera utbildning på forskarnivå i över ett decennium. Student vid IT CARLOW Livet i College kan vara så spännande och så berikande som du vill göra det. Det finns ett brett utbud av aktiviteter för alla smaker och den här delen av webbplatsen finns en väg till studentföreningar, idrottsföreningar, personal-och studentrepresentation. Om du funderar på att komma till IT Carlow för första gången, rekommenderar vi starkt att du se avsnittet Studentcentrum på denna webbplats. Dessa webbsidor ger en mängd information om att hitta boende, dina första dagarna i College samt grundläggande fakta om bank, shopping och transport. IT Carlow erbjuder en ... Hög kvalitet av studentlivet Studenter njuta av det bästa av två världar på IT Carlow, studerar i en utmanande och vänlig miljö, utan trycket från stadsbaserade studentlivet. Stödjande inlärningsmiljö Mindre grupp undervisning är en viktig del av vår pedagogiska synsätt på IT Carlow, främja en stödjande miljö bland personal och studenter, med tonvikt på individuella potential. Lägre kostnad Studentbostäder Kostnaden för studentbostäder i Carlow är upp till 50% billigare än motsvarande urban-baserad boende. Majoriteten av eleverna här undviker också dagliga resekostnader - College campus ligger inom gång-eller cykelavstånd från lokala bekvämligheter. Orörd miljö Eleverna tycker om en attraktiv campus inställning på stranden av floden Barrow, inom räckhåll för några av Irlands finaste natursköna vägar och orörd natur. Lämplig plats Den campus är en kort promenad från Carlow stad, med sina många sport-, fritids-och nöjesfaciliteter. Carlow i sin tur är väl serveras med goda väg-och järnvägsförbindelser till de flesta irländska större städer.

Skolan erbjuder också:

MSc

Institute of Technology Carlow

Den nya ettåriga kursen kommer att ge möjlighet för studenter att studera för en magisterexamen i IT Management, vilket motsvarar en nivå 9 Qualifcation (90 hp). ... [+]

MASTER OF SCIENCE INFORMATIONSTEKNIK MANAGEMENT 

Denna kurs är inte berättigade till Gratis avgifter. Kursavgifter € 5250.

Vad är det här kursen om?

Den nya ettåriga kursen kommer att ge möjlighet för studenter att studera för en magisterexamen i IT Management, vilket motsvarar en nivå 9 Qualifcation (90 hp).

Programmet ger akademiker med nödvändig kompetens för att uppfylla en roll i IT Management. Utexaminerade kommer också att förstå hur IT-chefer uppfattas av företag, visa förståelse för verksamheten och kunna stödja inställningen av verksamheten agendan nationellt och internationellt.

Progression rutter från detta program

... [-]
Irland Carlow
September 2019
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Institute of Technology Carlow

Detta forskarutbildningen kommer att ge möjlighet för studenter att studera för en Master of Business, nivå 9 Qualification (90 hp). ... [+]

Master of Business (MB) BUSINESS

Vad är Master of Business om?

Detta forskarutbildningen kommer att ge möjlighet för studenter att studera för en Master of Business, nivå 9 Qualification (90 hp). Du kan välja att studera det här programmet på en heltid (ett år) eller deltid (två år-kväll) basis.

Syftet med programmet är att ge akademiker med en fördjupad förståelse av den moderna affärsmiljön och att utrusta dem med nödvändig kunskap och kompetens inom management och företagande så att de kan bidra till näringslivet i regionen, nationellt och internationellt.

Studenter som genomför 60 poäng i MB-programmet kommer att vara berättigade till magisterexamen i Business (nivå 9) om de väljer att lämna programmet (Embedded Exit Award).... [-]

Irland Carlow
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska