Läs den officiella beskrivningen

RTH

Eftersom det först öppnade i september 1970 IT Sligo har varit en av IrlandLedande tredje nivå institutioner. Studenter är kärnan i det vi gör. Det är hem till 6.000 studenter över institutets heltid, deltid och lärlingsprogram. Av dessa är 2000 studerar på nätet.

5ey7jVid IT SligoFår du känna dina lärare, liksom dina klasskamrater. Här kommer att utgöra ett nätverk av vänner som varar livet ut.

IT Sligo Är platsen för att hjälpa dig att komma fram i arbetslivet med en branschplacering. Tack vare våra nära kontakter och forskningssamarbeten med ledande företag och stora arbetsgivare, kan vi erbjuda dig ett brett utbud av möjligheter.

IT Sligo är också en starkt ambitiös institution tredje nivån. Att arbeta mot re-beteckning som Technological University, har en 60 miljoner € investeringar i campus anläggningar under det senaste decenniet har skapat en fantastisk 21 inlärnings-talsmiljö.

Det finns ingen stillastående. Across institutets tre skolor för lärande i Business och samhällsvetenskap; Engineering & Design; och Science, IT Sligo ständigt utveckla och förbättra sina kurser och faciliteter för att ge ett övergripande paket som matchar behoven hos studenten idag - och i morgon.

e57j

Sex skäl att välja IT-Sligo

  1. Relevans och variation av våra kurser - Vi samarbetar med industrin för att skräddarsy våra kurser så att när du uppgraderar, har du kompetens som arbetsgivarna erkänner och vill ha.
  2. Vår lärare - För studenter konsekvent framhäva kvaliteten på undervisningen och föreläsa personal som en av IT Sligo största styrkor.
  3. Det är personligt - Små klassstorlekar betyder att studenterna dra nytta av individuell uppmärksamhet och stöd från vår dedikerade personal.
  4. Cool Campus - Vår enda modern 72-acre 'University-känsla' campus ständigt utvecklas för att återspegla behoven hos den 21: a århundradet student. Allt är inom gångavstånd - inklusive Sligo centrum
  5. World Class Ambitioner - Förutom att vara Irlands erkänt No 1 destination för Digital (Online) Utbildning, IT Sligo har producerat internationellt erkända banbrytande forskning inom vetenskap och arkeologi under de senaste 12 månaderna.
  6. Ett hem hemifrån - Som en plats att leva, Sligo har en av de mest prisvärda, attraktiva och levande livsstil alternativ. Här finns gott om högkvalitativt studentboende.
gm
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Institute of Technology Sligo

Irlands tidiga årssektor har en dynamisk, spännande och utmanande framtid. Det behöver effektiva och självförtroende ledare inom områdena praktik, politik, förtal, regler ... [+]

Irlands tidiga årssektor har en dynamisk, spännande och utmanande framtid. Det behöver effektiva och självförtroende ledare inom områdena praktik, politik, förtal, reglering, utbildning och professionell utveckling.

Har du vad som krävs för att vara en ledare? Vill du utveckla dina ledarskap och förespråkande färdigheter och möjligheter på ett sätt som speglar och bygger kapaciteten i den tidiga årssektorn? Vill du vara en del av ett praktikområde som kommer att påverka och leda sektorn för tidiga år in i framtiden?

Om svaret på dessa frågor är ja och du har en 2,2 BA-heder i ECCE eller kognitiv disciplin och kommer att ha minst två års erfarenhet av att arbeta inom sektorn för tidig ålder eller ett relaterat fält som avslutas i slutet av forskarutbildningen, då Tekniska Högskolan Sligo har Nivå 9-programmet som hjälper dig att uppfylla dessa ambitioner.... [-]

Irland Sligo
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

MSc

Institute of Technology Sligo

Master of Science och forskarutbildning (PGD) i bioprocessing har utvecklats av Institute of Technology Sligo (IT Sligo) för att möta de växande behoven hos biofarmaceuti ... [+]

Master of Science och forskarutbildning (PGD) i bioprocessing Har utvecklats av Tekniska Högskolan Sligo (IT Sligo) för att möta de växande behoven hos biopharmaceuticalindustrin.

Biopharmaceuticals, även kända som biologiska (al) medicinska produkter, eller biologiska ämnen, är vilken farmaceutisk läkemedelsprodukt som tillverkas i, extraheras från eller syntetiseras från biologiska källor. Den medicinsk bioteknologi och biofarmaceutiska sektorn är bland de snabbast växande i Life Sciences området både nationellt och internationellt.

IT Sligo tillsammans med National Institute for Bioprocessing Research & Training (NIBRT) * har levererat en deltid online MSc och PGD i biofarmaceutisk vetenskap sedan 2008 (www.nibrt.ie/masters). Dessa kurser (utformade i omfattande samarbete med industrin) riktar sig till forskare inom teknik och teknik med industriell erfarenhet som vill uppgradera eller korsa färdigheter för en karriär inom biofarmaceutiska ämnen och tar normalt 2,5 år att slutföra. Kurserna har visat sig vara mycket framgångsrika för uppskilling och cross-skilling individer som arbetar eller hoppas kunna övergå till biopharmaceuticalsektorn. Det finns emellertid fortfarande ett kompetenshål inom bioprocessområdet, vilket innebär att ytterligare kandidater från industrins fokuserade program behövs. I en nyligen genomförd 2016 "Trends in Biopharma" Survey har rekrytering och utveckling av talang framkommit som ett viktigt hot mot sektorens framtida tillväxt (1).... [-]

Irland Sligo
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska