National College of Ireland

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till National College of Ireland där vi erbjuder en distinkt elevcentrerad lärande genom vår state-of-the-art campus i hjärtat av Dublins vibrerande internationell business center och över vårt nationella stamnät. Vid NCI Vi har utvecklat innovativa undervisnings- och inlärningsteknik som är utformade för att stödja studenter som går ombord på utbildning på alla stadier i livet och karriären. Oavsett om du inleder utbildning på forskarnivå för första gången eller fortsätta din utbildning, hittar du en mycket stödjande miljö att lära sig. För många studenter kan övergången till utbildning på forskarnivå är en utmaning; men vår lilla grupp undervisning modell med enkel tillgång till lärare och våra aktiva tjänster studerande stöd arbeta tillsammans för att se till att varje elev har bästa möjliga chans att lyckas.

Vi tror på obegränsad potential av våra studenter och vi är stolta över att se våra elever förverkliga sin potential och överträffa även deras egna förväntningar. Vi förstår hur utbildning kan förändra liv, hur det kan ge, påskynda karriärer och öppna upp nya möjligheter.

NCI erbjuder en utbildning som stödjer eleverna i deras intellektuella utveckling samt deras social utveckling och som institution uppmuntrar aktivt medborgarskap i hela kollegiet. NCI undervisning kombinerar akademisk stipendium och teoretisk kunskap med näringslivet och samhället utövare erfarenhet för att leverera praktikbaserat lärande som är förankrad i verkligheten sammanhang.

Affärsidé För att förändra liv genom utbildning.

VISION NCI kommer att ge en inspirerande lärorik erfarenhet som är innovativa, lyhörda och företag fokuserade.

Värden

Inclusive - Vi strävar efter att bryta ner barriärer i utbildning på forskarnivå; Vi värdesätter mångfald och delaktighet i allt vad vi gör; vi ge det stöd som människor behöver för att delta fullt ut i livet på NCI Gemenskapen - Vi är ett ömsesidigt beroende lärande gemenskap som delar en gemensam uppsättning principer där individualitet och tankefrihet och yttrandefrihet värderas; var och en av oss är uppmuntras att uppfylla vår ambition och förverkliga vår potential Integritet - i våra individuella och kollektiva roller, vi tar ansvar och är ansvariga för våra handlingar; vi visar respekt och ömsesidig respekt för varandra Dynamisk - Vi är lyhörda för behoven hos våra studenter, kollegor och partners och ett ständigt föränderligt samhälle; Vi agerar på ett innovativt och flexibelt sätt Eleven Centrerad - vi placera eleven i centrum för allt vi gör; våra kombinerade energier är fokuserade på sina individuella och kollektiva, livslångt behov Excellence - som institution, strävar vi till professionell kompetens inom allt vi gör; vi främja hög kvalitet i våra elever genom sina erfarenheter av lärande

Platser

Dublin

Address
National College of Ireland,
Mayor Street,
IFSC,
Dublin 1

Dublin, County Dublin, Irland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium