Läs den officiella beskrivningen

St. Angela högskola, Sligo, Är en College of National University of Ireland, Galway, en leverantör av universitetsutbildningen och forskningen i nordvästra Irland. Som ett kollegium inom den bredare National University nätverk vi är en dynamisk och snabbt växande läroanstalt som erkänner vårt strategiska läge i Sligo och nordvästra. Vi är helt lyhörda för de lokala / regionala behov och medvetna om vårt bidrag inte bara till universitetsutbildningen, men den sociala och ekonomiska utvecklingen i regionen.

Studenter vid St. Angela högskola, Sligo arbetstagarna ges en hög kvalitet på Universitetsutbildning med små klasser, toppmoderna resurser inom en stark gemenskap miljön och samtidigt givits större möjligheter att vara registrerade studenter vid NUI Galway.

St. Angela högskola, Sligo, Bygger på över 400 års utbildning tradition. Detta är en tradition som värderar både kristna ideal och akademisk excellens. Som ett kollegium inom den bredare National University of Ireland-nätverk finns det en stark gemenskap miljö som är känt för sin vänliga, omtänksam, atmosfär som kännetecknas av respekt för individen.

St. Angela högskola, SligoHar ett välförtjänt rykte om att leverera högkvalitativa program på både grund- och forskarutbildningsnivå över de akademiska institutioner för omvårdnad och hälsostudier, hushålls- och utbildning. Kollegiet erbjuder ett brett utbud av Access, Vuxenutbildning och professionell utveckling program.

Även etablerat som ett College of Education för hushållslärare under de senaste åren kollegiet har expanderat långt utanför sitt ursprungliga uppdrag och för närvarande sin profil av akademiska utbildningar omfattar även: Nursing & Health Studies, utbildning, Specialpedagogik, teologi, mat och konsumentstudier, vetenskap, irländska, ekonomi och samhällskunskap.

Den irländska regeringens beslut att nämna St. Angela högskola, Sligo som enda leverantör för hushålls- lärarutbildning i Irland (2003) och Department of Health godkännande av den nya skolan för omvårdnad och hälsostudier har resulterat i en dramatisk ökning av antalet studenter under de senaste fem åren. Nuvarande antalet studenter som deltar i kollegiet är ungefär 900.

Tillhandahållandet av ett sådant utbud av akademiska erbjudanden på både grund- och forskarutbildningsnivå tillsammans med sin unika geografiska läge som den enda leverantören av Universitetsutbildning i nordvästra har lett till en dramatisk ökning av antalet studenter regionalt och nationellt med ett ständigt ökande intresse internationellt . Det förutspås att det kommer att bli en betydande tillväxt i antalet studenter under de närmaste åren.

The Modern Day Campus & Miljö

År 1952, blev St. Angela högskola, Sligo grundades av Ursuline Order. Det var runt denna unika huggen sten byggnad, den vackra 19th Century Clogherevagh House som vår moderna campus, med utsikt över sjön har utvecklats.

Under de senaste åren har högskolan genomgått en period av snabb infrastrukturutveckling. Landmärket nya Aras Michael Building är hem till den välutrustade McKeown Bibliotek och Institutionen för vård och hälsa Studier innehåller toppmoderna kliniska anläggningar. St. Angelas studentbostäder är lyx studentbostäder intill St. Angela Campus, med utsikt över Lough Gill och är tillgängliga för studenter, besökande akademiker och internationella gäster. På plats stödtjänster inkluderar en tvättstuga, gym, en närbutik med ATM och parkering. (se www.sasr.info)

Den nya Nursing Building, Bibliotek och studentbostäder visar tydligt akademins engagemang för modernisering av anläggningar och infrastruktur. Alla infrastrukturutvecklingen återspeglar nya akademiska och registrering tillväxt. Investeringsplaner och utveckling pågår för att genomföra viktiga projekt av byggnader och modernisering under de kommande åren som kommer att inkludera: ytterligare uppgradering av klassrum, föreläsnings anläggningar och speciallaboratorier, inomhus- och utomhussporter och rekreationsanläggningar.

Vi erkänner och är stolta över det faktum att vår College campus ligger i en av de mest natursköna områden i landet vid stranden av Lough Gill. Våra College Green Team övervakar och underhåller hur vi interagerar med vår idylliska miljön som vi fortsätter att utveckla och tillgodose en ökad elevantalet. Syftet med grön Team är att fokusera på bevara resurser och öka återvinningen så ett miljövänligt campus kan avnjutas av studenter, personal, samhället och besökare.

Affärsidé

St. Angela högskola, Sligo, är en College of National University of Ireland, Galway, med kurser validerade genom NUI Galway. Det är en katolsk College grundades av Ursuline Congregation 1952. Kollegiet ligger i Co. Sligo, Irland.

Vi erbjuder grund- och forskarutbildning för en rad yrkesroller inom utbildning och hälsovård. Vi tillhandahåller också specialiserade grundutbildningar inom områdena humaniora och samhällsvetenskap. Vi strävar efter att tillgodose behoven för den regionala, nationella och internationella samfundet genom utbildning, tillämpad forskning och konsultverksamhet.

Vår pedagogiska filosofi är att utveckla den fulla potentialen hos våra studenter genom att svara på deras personliga, akademiska och yrkesmässiga behov. Denna filosofi syftar till att ge studenter som reflekterande elever. Vi är fast beslutna att spetskompetens inom utbildning, till innovativa metoder och till begreppet livslångt lärande.

Vi främjar en rättvis, delaktighet, inkluderande och icke-diskriminerande samhälle miljö för personal och studenter. Vi upprätthåller värdet av social rättvisa, jämlikhet, respekt för mångfald och omsorg om miljön.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Detta Postgraduate Certificate / Diploma / Master of Arts i ledarskap och management för gemenskapen och den offentliga sektorn syftar till att utveckla en rad färdighete ... [+]

Detta Postgraduate Certificate / Diploma / Master of Arts i ledarskap och management för gemenskapen och offentlig sektor syftar till att utveckla en rad färdigheter för studenter att urskilja och analysera ledarskap, ledning och styrning i samhället, frivilliga, ideella, lagstadgade och offentlig sektor. Eleverna uppmuntras att ta med sig egna erfarenheter inom sektorn att tillämpa de teoretiska och akademiska resurser i programmet. Denna flexibla, deltid Programmet erbjuder antingen slutföras under två eller tre år och är ackrediterat av NUI Galway.

Programmet gör det möjligt för studenter att bygga en kunskapsbas och personlig förmåga att leda och hantera förändringar, styrning och lagefterlevnad, organisatoriska och operativ ledning och föra organisationen. Genom att kombinera helgen seminarier, online-lärande och självstyrd studie, kan eleverna utveckla starka ledarskap, analytisk och forskningskompetens. Programmet uppdrag kombinerar reflekterande inlärningsmetoder, fallstudie analys, utveckling ledningskompetens (t.ex. briefing dokument, presentationer) som tillåter eleverna att dra sin egen professionella eller volontärarbete erfarenhet. Den slutliga tilldelningen är en Masters avhandling av 20.000 ord om ett ämne som förhandlats fram med en tilldelad handledare.... [-]

Irland Sligo
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Den Postgraduate Certificate / Diploma / MA i historiska och kulturarvsvetenskap i nordvästra gör det möjligt för studenter att ta itu med teori och praktik av historiska ... [+]

Den Postgraduate Certificate / Diploma / MA i historiska och kulturarvsvetenskap i nordvästra gör det möjligt för studenter att ta itu med teori och praktik av historiska studier, lära om lore, livet och mytologi i regionen; och stimulera eleverna teman lokal historia, museistudier och jordbruk.

Programmet kommer att introducera studenterna till ett brett utbud av primärkällor och andra material, som används i forskning folklore, lokala och gränsöverskridande historia, museistudier och historia jordbruket i NW. Programmet kommer att återspegla det inbördes förhållandet mellan teori och praktik, i kombination med principerna för vuxnas lärande och livslång process. Eleverna kommer därför att utsättas för en rad innovativa strategier för undervisning och lärande, inklusive fältarbete erfarenhet Den Postgraduate Certificate / Diploma / MA innehåller historia, arv, jordbruk, museistudier och folklore att hjälpa eleverna bättre förstå nuet genom ögonen på det förflutna.... [-]

Irland Sligo
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska