Trinity College Dublin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

treenighet

Trinity College Dublin , University of Dublin, grundades år 1592, är Irlands premiär universitet och konsekvent rankas som ett av världens mest prestigefyllda universitet. I över 400 år har detta historiska universitet varit världsledande inom högkvalitativ internationellt erkänd utbildning. Korsning genom den ikoniska Trinity Arch, in i Cobblestoned stigarna i Trinitys historiska campus, följer du i fotspåren av fyra århundraden av alumner som har format, och fortsätter att forma Irlands och världens historia. Idag understödjer denna tradition av excellens varje föreläsning, varje experiment och varje genombrott i våra toppmoderna lokaler.

Universitetet sätter samman ett pulserande och varierat samhälle med nästan 17 000 studenter och 2 860 medarbetare. Universitetets historiska campus sammanfaller med sina toppmoderna faciliteter och världsberömda centra of excellence, där avancerad forskning med global påverkan äger rum. Trinitys 24 akademiska skolor erbjuder kurser inom discipliner allt från språk och litteratur till nanovetenskap och biomedicinsk teknik.

Studentliv

Universitetet sätter samman ett varierat, nyfiken och stödjande samhälle av studenter och lärare i hjärtat av Dublins stad. De verkligt tillgängliga och engagerade professorerna uppmuntrar studenterna att delta i college livet och att engagera sig med staden, landet och kontinenten bortom campusportarna. Studentlivet i Trinity handlar om mycket mer än utbildning: med över 170 idrottsklubbar och samhällen från atletik till tennis, debatt om investeringar och drama till science fiction finns det något som passar alla intressen.

Trinity är ett av världens enda universitet för att ge alla studenter en personlig handledare - en dedikerad fakultet som kan erbjuda akademisk, personlig och professionell vägledning under hela fyraårsprogrammet. Ett brett spektrum av studenttjänster, inklusive lärandeutveckling och support, jämlikhet, rådgivning och karriärrådgivning, säkerställer att alla studenter har det stöd de behöver för att lyckas i Trinity och därefter.

Trinity har strategiska relationer med några av de mest prestigefyllda universiteten i världen, inklusive dessa partnerskap ger Trinitystudenter med oöverträffad utbyte och studerar utomlands möjligheter runt om i världen

Karriärer

Trinitys avundsvärda läge positionerar universitetet mitt i hjärtat av navet på global affärsverksamhet - Irlands Silicon Valley - där studenter rekryteras för praktikplatser, sommarjobb och examenskarriärer från arbetsgivare som ser till Trinity som en viktig leverantör av högkvalitativa kandidater. Efter framgångsrikt slutförande av ett grundutbildningsprogram på Trinity har eleverna möjlighet att stanna i Irland för att arbeta i ett år på Tredje Nivå Graduate Scheme. Trinitys Career Service rankades 2: ai Europa (ISB 2015) med 95% av Trinity utexaminerade i arbetslivet eller fortsatta studier inom 6 månader efter avslutade studier. År 2019 rankade Trinity först i Irland för kandidatexamen och alumni-resultat (QS World University Rankings for Graduate Employability 2019). Hem till det europeiska huvudkontoret för företag som Google, eBay, AirBnB, Microsoft, PayPal, LinkedIn och Facebook, Dublin är en idealisk plats för studenter och studenter som är intresserade av att arbeta i dessa världsledande företag.

En Trinity Education

Under hela sin tid i Trinity får våra elever möjligheter att utveckla och bevisa prestanda av en rad graduate attributes som stöder deras akademiska tillväxt. Kärn-Trinity-examensattributen av att anta ansvarigt, tänka självständigt, kommunicera effektivt och utveckla kontinuerligt kan uppnås i akademiska och sam- och extrautbildade aktiviteter.

Dublin

Trinitys livliga 47 hektar stora campus är en oas i hjärtat av Dublin, en livlig och säker europeisk huvudstad. Universitetets stadscentrum erbjuder studenterna en unik möjlighet att blanda ett strikt akademiskt program med en otrolig mängd kulturella, sociala och professionella erfarenheter. En mängd museer, teatrar, gallerier, kaféer, restauranger och historiska turistplatser ligger precis vid Trinitys tröskel.

Platser

Dublin

Trinity College Dublin

Address
Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 896 1000

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited