Trinity College Dublin

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, University of Dublin, som grundades 1592, är en av världens ledande universitet och är konsekvent rankad i topp 1% av institutioner över hela världen. För över 400 år, har denna historiska universitets varit världsledande inom högkvalitativa, internationellt erkänd utbildning. Med en global rykte för kvalitet, Trinity främjar kreativitet och nytänkande hos eleverna.
Universitetet sammanför en levande internationella samfundet nästan 17.000 studenter och 2,860 anställda. Universitetets fantastiska campus historiska byggnader och kullerstensvägar ställs mot sin state-of-the-art faciliteter och världsberömda kompetenscentrum där spetsforskning sker. Med 24 akademiska skolor, Trinity erbjuder kurser i discipliner, från språk och litteratur till nanovetenskap och medicinsk teknik.

Studentliv Universitetet sammanför ett mångsidigt, nyfiken och stödjande gemenskap av studenter och lärare i hjärtat av staden. De verkligt tillgängliga och dedicerade professorer uppmuntra eleverna att aktivt delta i College liv och staden utanför campus grindarna. Studentlivet på Trinity handlar om mycket mer än utbildning: med över 200 idrottsföreningar och samhällen som sträcker sig från friidrott till tennis, diskuterar att investera, och drama till science fiction, finns det något som passar alla intresse.

Treenigheten är en av världens enda universitet för att ge alla studenter med en personlig handledare - en särskild fakultetsmedlem som kan erbjuda akademisk, personlig och professionell vägledning under hela fyraårig examen program. Ett brett utbud av tjänster för studerande, inklusive lärande utveckling och stöd, inbördes mentorskap, rådgivning och yrkesrådgivning, ser till att alla elever får det stöd de behöver för att lyckas i Trinity och utanför.

Universitetet är en av endast tjugotvå "Best Buy" offentliga skolor i världen (Fiske Guide till högskolor 2015).

Trinity har strategiska relationer med några av de mest prestigefyllda universiteten i världen, inklusive Fudan University, Peking University och Tsinghua University i Kina; Indian Institute of Management i Bangalore, Indien; Brown University och University of Notre Dame i USA.

Business, Innovation & Entreprenörskap Trinity Business School rankas som en av Top 30 Business Schools i världen (Eduniversal 2015/16) och har varit banbrytande banbrytande forskning, undervisning och lärande i ledning och entreprenörskap för nästan ett sekel. Trinity själv har producerat fler entreprenörer än något annat universitet i Europa, vilket genererar 180 företag, som producerar 192 företagare och höja $ 2,166 miljoner under de senaste tio åren (Pitchbook Universitet Rapport 2016-2017), så är den idealiska platsen för studenter att genomföra sin civilekonomexamen .

Trinity Business School har nyligen lanserat en innovativ ny affärs kurs för studenter, Bachelor i Business Studies Degree. Detta är ett unikt program, utformat för studenter som vill fokusera på verksamheten från början av sin examen. Innovation, entreprenörskap och upplevelsebaserat lärande är hörnstenarna i denna dynamiska nya programmet. Programmet lägger tyngdpunkten på blended learning, där akademisk kompetens möter branscherfarenhet. Eleverna får första hand praktisk affärsmannaskap i hela programmet genom att utföra praktik, utveckling av en start-up eller ta en ledande roll i en av Trinity verksamhet studentföreningar. Studenterna har också möjlighet att studera utomlands vid ett av våra högst rankade partnerinstitutioner. För ytterligare information besök: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Lediga Trinity avundsvärt läge placerar universitetet i hjärtat av navet i den globala verksamhet - Irlands Silicon Valley - där studenter rekryteras för praktikplatser, sommarjobb och forskarkarriärer från arbetsgivare som ser till Trinity som en viktig leverantör av högkvalitativa akademiker. Efter ett framgångsrikt slutförande av en grundnivå eller forskarutbildning vid Trinity har eleverna möjlighet att bo i Irland för att arbeta för ett år på den tredje nivån Graduate Scheme. Trinity Career Service rankades 2: ai Europa (ISB 2015) med 95% av Trinity utexaminerade i arbete eller vidare studier inom 6 månader efter avslutade studier. Den europeiska huvudkontor företag som Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, Linkedin och Facebook, är Dublin en idealisk plats för studenter och akademiker intresserade av att arbeta i dessa världsledande företag.

Dublin Trinity livliga 47-acre campus är en oas i hjärtat av Dublin, en levande och trygg europeisk huvudstad. Universitetets läge i centrum erbjuder studenter en unik möjlighet att blanda en strikt akademiska program med en enastående utbud av kulturella, sociala och yrkesmässiga erfarenheter. En uppsjö av museer, teatrar, gallerier, kaféer, restauranger och historiska turistattraktioner ligger precis på Trinity tröskel.

Trinity betyg

• I världens topp 100 och antalet ett universitet i Irland. 1 • Ett antal av våra specifika ämnesrankning har i världens topp 50 och 100 som stärker vår världsledande ställning. 2 • Vi har visat särskilt starka inom områdena internationella studentrepresentation, lärare representation och forsknings citeringar per fakultet medlem. 3 världsledande forskning i hjärtat av en Trinity utbildning • Forskning ledd undervisning är en av de utmärkande faktorer av Trinity utbildning. • Trinity forskare vinner konkurrensutsatt forskningsfinansiering på europeisk och global nivå med betydande internationellt erkännande. • Irland är den näst mest framgångsrika nation i Europeiska unionen att locka forskning och finansiering för att stödja nya spännande framsteg och upptäckter, som i sin tur effekter globala förändringar. Nästan 50% av dessa medel har tilldelats Trinity. • Åtta av tio 2016 forskningsgenombrott i Irland är förknippade med Trinity College enligt Silicon republiken. 4

Innovation och entreprenörskap • Vi är rankat som nummer 1 i Europa för att producera företagare och är den enda europeiska universitet för att presentera i världen topp 50. 5 • Trinity främjar kreativitet och nytänkande hos eleverna. • Trinity har åtagit sig att skapa en miljö som gör det möjligt för innovation och företagande i hela universitetet. Trinity har etablerat ett antal initiativ som innovation och entreprenörskap Hub, Launchbox, Blackstone LaunchPad och Launchlabs att bygga och stödja ett samhälle som ger ekonomiska, sociala och kulturella värden.

Anställbarhet och Career Service • 95% av Trinity utexaminerade är i arbete eller vidare studier inom 6 månader efter avslutade studier. • Trinity Career Service är rankat 2 i Europa6. Trinity eleverna kan förvänta sig högsta kvalitet av stöd när de driver sina efter college utsikter. • Bortom Trinity erfarenhet, ger en Trinity utbildning en väg att bli en världsledande examen. • Bästa internationella arbetsgivare aktivt rikta Trinity akademiker. • Platsen är en stor fördel när det gäller att planera en karriär efter Trinity. Dublin är hem till den europeiska huvudkontoret för många världsledande internationella företag. • Investeringar i akademisk excellens • Trinity har tilldelats miljoner € 16 till en internationell rekryteringskampanj för att fylla 40 nya Ussher assistenter inlägg över flera discipliner. Möjligheterna sträcker sig från vetenskap, teknik och medicin till konst och humaniora. • Trinity fortsätter att locka globala talanger från utlandet för att stärka universitetets globala utsikterna och anslutningar i utbildning och forskning. 40% av vår fakultet är internationell.

Bilaga

1 Trinity är i topp 1% av universitet, med alla prestigefyllda kamrater såsom Cambridge, Oxford och St Andrews. QS ranking 2016/17. 2 World Top 50 exempel är engelska språket och litteratur, moderna språk, statsvetenskap och omvårdnad och i världen Top 100 exempel inkluderar Biological Sciences, apotek och farmakologi, kemi och materialvetenskap, historia, Law & rättsvetenskap, sociologi, socialpolitik & Administrering. 3 Prestanda har varit exceptionellt i specifika kärnindikatorer, outranking andra prestigefyllda kamrater: • internationell fakultet representation (98), Cambridge (97,6) och Kings College London (97,6) • internationell studentrepresentation (85,9), Harvard (70) och Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity har genererat 180 företag, producerade 192 företagare och uppvuxen $ 2.166.000 under de senaste tio åren (Pitchbook Universitet Report 2016-2017) 6 International Student Barometer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se MSc » Se Diplom » Se LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör I Datavetenskap Uppgifter Science Strand

Campusstudier Öppen antagning Irland Dublin

Data vetenskap eller Big Data har blivit en enormt viktig fråga under de senaste åren att hitta tillämpningar inom hälsovård, finans, transport, smarta städer och på andra håll. I denna del kommer Trinity ledande experter inom detta område guida dig genom hur man samla in och lagra data (med hjälp av IoT och molnteknik, process det (med hjälp av avancerad statistik och tekniker såsom maskininlärning) och leverera nya insikter och kunskaper från data . [+]

Tillsammans med centrala moduler i den första terminen får du lära dig de viktigaste teknikerna för Data Mining & Analysis inklusive klassificeringstekniker, neurala nätverk och ensemble metoder med praktiskt arbete i R språk. Du kan välja en tilläggsmodul (5 hp) från en pool.

Du kommer att bygga på detta i 2: a halvåret med en kurs på optimering algoritmer för dataanalys som kommer att utforska ämnen som Konvex optimering, stor dimension simulering med en möjlighet att tillämpa dina nya kunskaper i ett projekt med Python, R eller Scala. I Tillämpad statistisk modellering, kommer du ta itu med många populära tekniker såsom Markov Chains och Monte Carlo-simulering med en möjlighet att tillämpa dessa tekniker för att en verklig datamängd. Du får lära dig att avslöja insikter som härrör från stora datamängder i Data Visualization-modulen. Slutligen kommer du att upptäcka hur stora datamängder kan samlas och manipuleras i stora cloud computing anläggningar i Scalable Computing modulen och täcka väsentliga cyrpto och säkerhetsfrågor i Säkerhet & Sekretess modul. Dessutom kan du välja en tilläggsmodul från en pool.... [-]


Msc. Biologisk Mångfald Och Bevarande

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Irland Dublin

Biologisk mångfald är mångfalden av allt liv på jorden, och är för närvarande försvinner i allt snabbare takt. Den biologiska mångfalden ger oss mat, kläder, bränsle, byggmaterial, mediciner och ett brett utbud av ekosystemtjänster. Vi själva är en del av den biologiska mångfalden i denna planet: vi måste förstå och bevara den biologiska mångfalden för att säkra en hållbar framtid för mänskligheten ... [+]

Biologisk mångfald är mångfalden av allt liv på jorden, och är för närvarande försvinner i allt snabbare takt. Den biologiska mångfalden ger oss mat, kläder, bränsle, byggmaterial, mediciner och ett brett utbud av ekosystemtjänster. Vi själva är en del av den biologiska mångfalden i denna planet: vi måste förstå och bevara den biologiska mångfalden för att säkra en hållbar framtid för mänskligheten.

Kursen ger en fördjupad utbildning och erfarenhet för dem som vill fortsätta sin karriär i olika aspekter av den biologiska mångfalden och dess bevarande, för studenter som vill gå vidare med forskarutbildning forskning på detta område, och för yrkesverksamma som redan arbetar i bevarandebiologi önskar få relevanta kvalifikationer.... [-]


Msc Datavetenskap - Intelligenta System

Campusstudier Heltid 1 - 1 år Öppen antagning Irland Dublin

Intelligent Systems strängen fokuserar på smarta, interaktiva webbapplikationer och system, som blir en integrerad del av vår vardag - hemma, på arbetsplatsen, och i social interaktion. Designa och bygga dessa system kräver expertis inom artificiell intelligens, mänsklig språkförståelse och generation, webbsystem och applikationer dataanalys och kunskapsteknik. Denna tråd är nära knuten till skolans forskargrupper som deltar i ADAPT centrum för Digital Content Technology. [+]

Kursinnehåll Tillsammans med centrala moduler i första termin, kommer du att få en grund i artificiell intelligens tekniker inklusive modeller av mänskliga kognitiva arkitekturer, kunskapsrepresentation tekniker såsom ontologier och modeller av naturligt språk. I Kunskap & Data Engineering, kommer du att lära om den semantiska webben, inklusive modell design, resonemang och sökfunktionen. Slutligen kan du välja ett ämne (5 poäng) från en pool av MSc moduler så att du kan komplettera din kärna intressen i intelligenta system.

Alla elever i den 2: a halvåret kommer att täcka en 10 poängskurs i Advanced Software Engineering som utforskar de metoder och tekniker som är inblandade i storskalig mjukvaruutveckling omfattar Agile och eXtreme Programming (XP), Test driven utveckling och Re-factoring. I informationssökning och webbsökning, kommer du på djupet undersöka de teoretiska och praktiska frågor som är involverade i att söka på nätet eller någon eller stora corpus av dokument, inklusive textbehandling, ranking poäng, klassificering etc. Denna kurs kompletteras med texten Analytics modul som visar hur finit metoder, modellteori och kategoriteori kan användas för att analysera innehåll och bestämma känsla. Den adaptiva Applications modulen är hands-on, utforska hur program kan anpassas för att passa enskilda användare. Slutligen Alternativ 2 gör det möjligt att återigen utöka din kärnkompetens i intelligenta system med en modul som valts från de andra delarna i detta EM program.... [-]


Msc I Datavetenskap - Grafik Och Visionteknik

Campusstudier Heltid 1 - 1 år Öppen antagning Irland Dublin

Denna sträng syftar till att producera akademiker med kompetens att bidra till den interaktiva underhållningsteknologiindustrin i framtiden. Det bygger på forskning kompetens inom skolans GV2 labb med aktiv ingång från sitt utbud av industripartners. Eleverna lär sig genom att göra, bygga en portfölj av arbete består av projekt, papper och en betydande forskning avhandling som ska bidra till framgångsrika framtida karriärmöjligheter. Grafik & Vision Technologies Strand moduler [+]

Tillsammans med centrala moduler i första termin, kommer du att välja åtminstone två moduler från en pool av tre. Den första av dessa är datorseende som kommer att förse dig med kunskap om en rad bildbehandling, funktion utvinning och form representation och transformationstekniker. Det kommer att bygga på maskininlärning kursen genom att rikta dessa tekniker i datorseende domänen. Datorgrafik kommer att behandla grundläggande modellering och linjär algebra tekniker innan djupdykning i datorgrafik pipeline, OpenGL projektion och visningsteknik och belysningsmodeller. Den tredje modulen i denna uppsättning; Matematik Light & Sound kommer att gräva i matematik som behövs för syntes och analys av ljud och videosignaler. Slutligen kan du välja ett ämne (5 poäng) från en pool av MSc moduler så att du kan antingen komplettera dina centrala intressen i grafik och visionteknik eller gräva vidare i din kärna ämne.... [-]


Msc I Datavetenskap Framtida Nätverkssystem

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 1 år Öppen antagning Irland Dublin + 1 fler

Datornätverk har förändrat samhället under de senaste 20 åren och fortsätter att göra det möjligt för nya framsteg från sociala nätverk via Internet-of-saker till Cloud computing. Denna sträng bygger på forskningsaktivitet inom CONNECT forskningscentret och en lång historia av innovation och nystartade företag på skolan. [+]

Tillsammans med centrala moduler i första termin, kommer du att välja två moduler från en lista med tre. Dessa inkluderar Distribuerade system - som behandlar samtidighet, vetenskapen om distribuerade transaktioner, webbtjänster och avancerade applikationsramverk. I sakernas Internet, vi utforska tekniken bakom denna spirande området inklusive middleware, service upptäckt och sammansättning och sensor och nätverk virtualisering. Praktiska övningar kommer att leda dig genom design, implementering och driftsättning av en end-to-end sakernas Internet ansökan. I nästa generations nät, vi utforska framtida trender i fasta och trådlösa kommunikationsnät, inklusive nästa generations bredbandsnät, LTE och mjukvarudefinierad nätverksteknik. Slutligen kan du välja ett ämne (5 poäng) från en pool av MSc moduler så att du kan komplettera din kärna intressen i framtida nätverkssystem.... [-]


MSC I Miljövetenskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Irland Dublin

Detta ett år, heltid forskarutbildning leder till en Master of Science i miljövetenskap. Kursen syftar till att producera miljöforskare med en tvärvetenskaplig bakgrund kunna tackla det bredaste utbudet av miljöskyddsfrågor ... [+]

MSc i miljövetenskap

Välkommen till Civilingenjör i miljövetenskap webbsidor: den första miljövetenskap naturligtvis utvecklats i Irland.

Här hittar du information om moduler som erbjuds inom kursen, studentens tidigare erfarenheter och programinformation.

Detta ett år, heltid forskarutbildning leder till en Master of Science i miljövetenskap. Kursen syftar till att producera miljöforskare med en tvärvetenskaplig bakgrund kunna tackla det bredaste utbudet av miljöskyddsfrågor.

programmet

Den lärde magisterexamen i miljövetenskap har en etablerad stamtavla, locka studenter med olika akademisk bakgrund för Irland och utomlands. Denna heltid intensivkurs är avsedd för administrativa och vetenskapliga arbetare och nyutexaminerade med ett lämpligt biologiskt / geovetenskap bakgrund.... [-]


Msc Inom Interaktiv Digital Media

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Irland Dublin

Detta M.Sc. Kursen ger en grund i den teknik och media som är relevanta för den digitala mediebranschen. Kursen går på heltid under en tolvmånadersperiod. Formell undervisning är uppdelad i två tolv-veckors terminer ... [+]

MSc Interaktiv Digital Media

Detta M.Sc. Kursen ger en grund i den teknik och media som är relevanta för den digitala mediebranschen. Kursen går på heltid under en tolvmånadersperiod. Formell undervisning är uppdelad i två tolv-veckors terminer.

Varje student väljer och börjar ett forskningsprojekt, som ska lämnas in i form av en avhandling av 12.000 ord i mitten av mars. Studenterna kommer också att slutföra ett slutprojekt, vilket kan vara en gemensam utveckling med ett antal studenter från klassen. Det finns en betydande tonvikt på teori snarare än på media eller program. En särskild laboratorium tillhandahålls för klass där eleverna kan bekanta sig med program.... [-]


Msc Inom Neurovetenskapen

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Irland Dublin

Denna ettåriga M.Sc. Kursen syftar till att ge en tvärvetenskaplig utbildning inom neurovetenskap, i ämnen som spänner från molekylära till beteende neurovetenskap. Kursen är idealisk för studenter som vill utöka sina specialkunskaper, och för den som vill konvertera från sin ursprungliga examens disciplin. Programmet kommer att ge deltagarna de färdigheter som krävs för att utvecklas till en karriär inom biomedicinsk, läkemedels- eller ... [+]

msc inom neurovetenskap

Denna ettåriga M.Sc. Kursen syftar till att ge en tvärvetenskaplig utbildning inom neurovetenskap, i ämnen som spänner från molekylära till beteende neurovetenskap. Kursen är idealisk för studenter som vill utöka sina specialkunskaper, och för den som vill konvertera från sin ursprungliga examens disciplin. Programmet kommer att ge deltagarna de färdigheter som krävs för att utvecklas till en karriär inom biomedicinsk, läkemedels- eller neuropsykologisk forskning.

Instruktion för kursen består av cirka 200 kontakt timmar under två terminer för att inkludera föreläsningar, laborationer praktiska moment, journal club workshops och studentbaserade seminarier. Moduler bedöms av en blandning av i examination och skriftliga prov.... [-]


Magisterexamen

M.Phil. I Inter Teologi Och Interreligiösa Studier [ft / Pt}

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Irland Dublin + 1 fler

En mängd olika moduler erbjuds varje år, dras från listan nedan. En modul för forskning och metoder är obligatoriskt; eleverna välja ytterligare 5 moduler för bedömning och skriva en avhandling. Undervisningen äger rum i Dublin under två terminer. En en term, icke-graders studier finns som är perfekt för dem på sabbatsår, eller som föredrar en kortare studieperiod. Det finns också möjlighet att delta i enstaka moduler ... [+]

M.Phil. / P.Grad.Dip. i inter Teologiska och religioner Studier

En mängd olika moduler erbjuds varje år, dras från listan nedan. En modul för forskning och metoder är obligatoriskt; eleverna välja ytterligare 5 moduler för bedömning och skriva en avhandling.

Moduler Authority, Tradition, Erfarenhet: Ecumenics som inter Teologi World kristendomen och interreligiös dialog ®®: Betydelse och praktik Religioner och etik i en pluralistisk värld Natur, Grace och den treenige Guden Utveckla Läran: Identitet och förändring i den kristna traditionen Tolka ekumeniska Ecklesiologi En Ecumenics of Loss: Religion, modernitet och försoning Skapande, Kosmologi och Ecotheology Engagerande Religiös Fundamentalism Kristna Frön i hinduisk Jord: kristendomen i Sydasien Kyrkan i skuggan av moskén: kristendomen i World of Islam På Being Human: teologiska antropologi i tvärkulturellt perspektiv Många ansikten Jesus: kristo och kulturer Jämförande / Interreligious Ethics Tvärkulturella ministeriet och interreligiös Encounter Muslim gud, kristen Gud: Islam och muslimer och kristna jämförande teologi Hinduiska guden, kristen Gud: hinduism och hindu-Christian jämförande teologi Judendom och judisk-kristna relationer Frågor i buddhistisk-kristna dialogen Nordirland: Konflikt, religion och politik för fred Religioner och internationella relationer Jämförande / Interreligious Ethics ... [-]

M.Phil. I Kinesiska Studier

Campusstudier Heltid September 2018 Irland Dublin

Den M.Phil. i kinesiska studier syftar till att utveckla elevernas fördjupad kunskap och förståelse av Kina i det tjugonde och tjugoförsta århundraden inom en jämförande, globalt sammanhang. [+]

M.Phil. i kinesiska studier vid Trinity Denna tvärvetenskapliga tvååriga lärde magisterexamen i kinesiska studier erbjuder en unik möjlighet för dig att engagera djupt och kritiskt med Kina i dag, och för att ge en solid och rigorös grund för dina karriärmål. Vår magisterexamen i kinesiska studier syftar till att utveckla elevernas fördjupad kunskap och förståelse av Kina i det tjugonde och tjugoförsta århundraden inom en jämförande, globalt sammanhang. Vi närmar oss studiet av Kina från en rad disciplinära perspektiv, inklusive modern kinesisk historia och tänkte, politik och styrning, språk, samhälle och kultur.

flexibel design Du kan skräddarsy din masterprogrammet enligt din språkkunskaper och intressen. Eleverna väljer mellan två viktiga trådar. Strand 1 erbjuder intensiv Mandarin undervisning utöver de centrala moduler på dagens Kina, och syftar till dig att en mellanliggande kunskapsnivå i talad och skriven mandarin. Strand 2 ger för studenter som har tidigare kinesiska språkinlärning erfarenhet och är även lämplig om du är en infödd talare av mandarin. ... [-]


M.Phil. I Kristen Teologi

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Irland Dublin + 1 fler

Denna M.Phil i Christian Theology gör det möjligt för deltagarna att få en fördjupad kunskap om centrala frågor i dagens kristen teologi - frågor som kyrkan och ministeriet teologi i Bibeln, rättigheter och skyldigheter. [+]

M.Phil. i kristen teologi

Religiösa frågor är en viktig del av den offentliga debatten i dagens pluralistiska samhällen. Många viktiga sociala och politiska frågor påverkas av religiösa betänkligheter. Centrala politiska debatter kräver kompetens och skrivkunnighet i religiösa och teologiska begrepp, deras traditioner och praxis. Denna MPhil i Christian Theology gör det möjligt för deltagarna att få en fördjupad kunskap om centrala frågor i dagens kristen teologi - frågor som kyrkan och ministeriet teologi i Bibeln, rättigheter och skyldigheter.

Studenterna introduceras till historiska stipendium och strikt samtida teologiska utredning. Seminarium-stil lärande är en viktig pedagogik i programmet. En skriftlig avhandling är en viktig del av MPhil. Detta gör det möjligt för deltagarna att engagera sig i fördjupade studier av ett visst ämne av intresse inom området. Under hela processen att skriva, är deltagarna erbjuds en till en akademisk handledning. Deltagare i denna MPhil lär forskningskompetens, samt analytisk, skriftlig och muntlig kommunikation. Dessa värderas högt och effektivt i en stor mängd olika yrken.... [-]


M.Phil I Populärlitteratur

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Irland Dublin

Den M.Phil i populärlitteraturen erbjuder studenter en unik möjlighet för avancerade studier av populärlitteratur och dess oerhört viktig plats inom den moderna kulturen. Det spårar historien om populära genrer som skräck, science fiction, romantik, fantasi och deckare, och erbjuder en omfattande introduktion till samtida teorier om den populära. Observera att ansökningar för läsåret 2018/19 nu är öppna. [+]

Under de senaste två decennierna har studiet av populärlitteratur i alla dess generiska former förvandlats från en nisch av akademiskt intresse i en av de mest levande och snabbt växande områden av kritisk undersökning inom litteraturstudier. Grundades 2005 M.Phil i populärlitteraturen var den första (och under många år, bara) dedikerad Påbyggnadsutbildning i detta ämnesområde. Den M.Phil erbjuder studenter en unik möjlighet att genomföra fördjupade studier av populärlitteratur och dess oerhört viktig plats inom den moderna kulturen. Det spårar historien om populära genrer som skräck, science fiction, romantik, fantasi och deckare, och erbjuder en omfattande introduktion till samtida teorier om den populära. Institutionen för engelska vid Trinity College Dublin har etablerat sig under det senaste decenniet som ett stort internationellt centrum för akademiska studier av populärlitteraturen, och M.Phil lockar sökande från hela världen. Medlemmarna i kärn lärarlag på M.Phil har alla publicerat omfattande på specifika populära genrer och mellan dem, har övervakat hundratals M.Phil och grund avhandlingar om ämnen som rör populärfiktion. The M. Phil. ger en ovärderlig utgångspunkt för dem som vill göra ytterligare forskarutbildning, men kommer också att tilltala dem som vill utveckla sina kritiska färdigheter och kunskaper i samband med en viktig aspekt av den samtida kulturen. Hittills har mer än 200 studenter examen från M.Phil, varav de flesta har gått vidare till karriärer som på något sätt relaterat till sina studier med oss. Dessutom har många av våra elever har gått vidare till doktorandnivå studier och genomför akademisk undervisning och forskning av sina egna. Kursplan Kursen varar... [-]


MPhil I Filosofi

Campusstudier Heltid 1 - 1 år September 2018 Irland Dublin

Denna ettåriga heltid utgör grunden för avancerad forskning inom filosofi. Den MPhil i filosofi är en bred och intellektuellt utmanande forskarutbildning kurs för studenter med en bakgrund i filosofi eller liknande ämnen med en stark filosofi komponent. [+]

Institutionen för filosofi är glada att meddela att en Humanistiska fakulteten, humaniora och samhällsvetenskap Masters anställning kommer att tilldelas ett inkommande elev i MPhil i filosofi program läsåret 2016/17.

Värdet på STUDENT är en € 5000 bidrag till MPhil i filosofi terminsavgifter (EU eller utanför EU) för 2016/17 läsår. Fakultetens STUDENT syftar till att stödja och utveckla begåvade doktorander inom humaniora och samhällsvetenskap.

Behörighet Denna STUDENT är tillgänglig för nya aktörer (EU och icke-EU) till MPhil i filosofi programmet för antagning i september 2016. För att vara berättigad måste den sökande inneha och har officiellt accepterat en ovillkorlig erbjudande om en plats i detta program senast den 15 juni 2016.... [-]


Videoklipp

TCD

Kontakt

Trinity College Dublin

Adress, rad 1 Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, Irland
Hemsida http://www.tcd.ie/
Telefonnummer +353 1 896 1000