Trinity College Dublin

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, University of Dublin, som grundades 1592, är en av världens ledande universitet och är konsekvent rankad i topp 1% av institutioner över hela världen. För över 400 år, har denna historiska universitets varit världsledande inom högkvalitativa, internationellt erkänd utbildning. Med en global rykte för kvalitet, Trinity främjar kreativitet och nytänkande hos eleverna.
Universitetet sammanför en levande internationella samfundet nästan 17.000 studenter och 2,860 anställda. Universitetets fantastiska campus historiska byggnader och kullerstensvägar ställs mot sin state-of-the-art faciliteter och världsberömda kompetenscentrum där spetsforskning sker. Med 24 akademiska skolor, Trinity erbjuder kurser i discipliner, från språk och litteratur till nanovetenskap och medicinsk teknik.

Studentliv Universitetet sammanför ett mångsidigt, nyfiken och stödjande gemenskap av studenter och lärare i hjärtat av staden. De verkligt tillgängliga och dedicerade professorer uppmuntra eleverna att aktivt delta i College liv och staden utanför campus grindarna. Studentlivet på Trinity handlar om mycket mer än utbildning: med över 200 idrottsföreningar och samhällen som sträcker sig från friidrott till tennis, diskuterar att investera, och drama till science fiction, finns det något som passar alla intresse.

Treenigheten är en av världens enda universitet för att ge alla studenter med en personlig handledare - en särskild fakultetsmedlem som kan erbjuda akademisk, personlig och professionell vägledning under hela fyraårig examen program. Ett brett utbud av tjänster för studerande, inklusive lärande utveckling och stöd, inbördes mentorskap, rådgivning och yrkesrådgivning, ser till att alla elever får det stöd de behöver för att lyckas i Trinity och utanför.

Universitetet är en av endast tjugotvå "Best Buy" offentliga skolor i världen (Fiske Guide till högskolor 2015).

Trinity har strategiska relationer med några av de mest prestigefyllda universiteten i världen, inklusive Fudan University, Peking University och Tsinghua University i Kina; Indian Institute of Management i Bangalore, Indien; Brown University och University of Notre Dame i USA.

Business, Innovation & Entreprenörskap Trinity Business School rankas som en av Top 30 Business Schools i världen (Eduniversal 2015/16) och har varit banbrytande banbrytande forskning, undervisning och lärande i ledning och entreprenörskap för nästan ett sekel. Trinity själv har producerat fler entreprenörer än något annat universitet i Europa, vilket genererar 180 företag, som producerar 192 företagare och höja $ 2,166 miljoner under de senaste tio åren (Pitchbook Universitet Rapport 2016-2017), så är den idealiska platsen för studenter att genomföra sin civilekonomexamen .

Trinity Business School har nyligen lanserat en innovativ ny affärs kurs för studenter, Bachelor i Business Studies Degree. Detta är ett unikt program, utformat för studenter som vill fokusera på verksamheten från början av sin examen. Innovation, entreprenörskap och upplevelsebaserat lärande är hörnstenarna i denna dynamiska nya programmet. Programmet lägger tyngdpunkten på blended learning, där akademisk kompetens möter branscherfarenhet. Eleverna får första hand praktisk affärsmannaskap i hela programmet genom att utföra praktik, utveckling av en start-up eller ta en ledande roll i en av Trinity verksamhet studentföreningar. Studenterna har också möjlighet att studera utomlands vid ett av våra högst rankade partnerinstitutioner. För ytterligare information besök: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Lediga Trinity avundsvärt läge placerar universitetet i hjärtat av navet i den globala verksamhet - Irlands Silicon Valley - där studenter rekryteras för praktikplatser, sommarjobb och forskarkarriärer från arbetsgivare som ser till Trinity som en viktig leverantör av högkvalitativa akademiker. Efter ett framgångsrikt slutförande av en grundnivå eller forskarutbildning vid Trinity har eleverna möjlighet att bo i Irland för att arbeta för ett år på den tredje nivån Graduate Scheme. Trinity Career Service rankades 2: ai Europa (ISB 2015) med 95% av Trinity utexaminerade i arbete eller vidare studier inom 6 månader efter avslutade studier. Den europeiska huvudkontor företag som Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, Linkedin och Facebook, är Dublin en idealisk plats för studenter och akademiker intresserade av att arbeta i dessa världsledande företag.

Dublin Trinity livliga 47-acre campus är en oas i hjärtat av Dublin, en levande och trygg europeisk huvudstad. Universitetets läge i centrum erbjuder studenter en unik möjlighet att blanda en strikt akademiska program med en enastående utbud av kulturella, sociala och yrkesmässiga erfarenheter. En uppsjö av museer, teatrar, gallerier, kaféer, restauranger och historiska turistattraktioner ligger precis på Trinity tröskel.

Trinity betyg

• I världens topp 100 och antalet ett universitet i Irland. 1 • Ett antal av våra specifika ämnesrankning har i världens topp 50 och 100 som stärker vår världsledande ställning. 2 • Vi har visat särskilt starka inom områdena internationella studentrepresentation, lärare representation och forsknings citeringar per fakultet medlem. 3 världsledande forskning i hjärtat av en Trinity utbildning • Forskning ledd undervisning är en av de utmärkande faktorer av Trinity utbildning. • Trinity forskare vinner konkurrensutsatt forskningsfinansiering på europeisk och global nivå med betydande internationellt erkännande. • Irland är den näst mest framgångsrika nation i Europeiska unionen att locka forskning och finansiering för att stödja nya spännande framsteg och upptäckter, som i sin tur effekter globala förändringar. Nästan 50% av dessa medel har tilldelats Trinity. • Åtta av tio 2016 forskningsgenombrott i Irland är förknippade med Trinity College enligt Silicon republiken. 4

Innovation och entreprenörskap • Vi är rankat som nummer 1 i Europa för att producera företagare och är den enda europeiska universitet för att presentera i världen topp 50. 5 • Trinity främjar kreativitet och nytänkande hos eleverna. • Trinity har åtagit sig att skapa en miljö som gör det möjligt för innovation och företagande i hela universitetet. Trinity har etablerat ett antal initiativ som innovation och entreprenörskap Hub, Launchbox, Blackstone LaunchPad och Launchlabs att bygga och stödja ett samhälle som ger ekonomiska, sociala och kulturella värden.

Anställbarhet och Career Service • 95% av Trinity utexaminerade är i arbete eller vidare studier inom 6 månader efter avslutade studier. • Trinity Career Service är rankat 2 i Europa6. Trinity eleverna kan förvänta sig högsta kvalitet av stöd när de driver sina efter college utsikter. • Bortom Trinity erfarenhet, ger en Trinity utbildning en väg att bli en världsledande examen. • Bästa internationella arbetsgivare aktivt rikta Trinity akademiker. • Platsen är en stor fördel när det gäller att planera en karriär efter Trinity. Dublin är hem till den europeiska huvudkontoret för många världsledande internationella företag. • Investeringar i akademisk excellens • Trinity har tilldelats miljoner € 16 till en internationell rekryteringskampanj för att fylla 40 nya Ussher assistenter inlägg över flera discipliner. Möjligheterna sträcker sig från vetenskap, teknik och medicin till konst och humaniora. • Trinity fortsätter att locka globala talanger från utlandet för att stärka universitetets globala utsikterna och anslutningar i utbildning och forskning. 40% av vår fakultet är internationell.

Bilaga

1 Trinity är i topp 1% av universitet, med alla prestigefyllda kamrater såsom Cambridge, Oxford och St Andrews. QS ranking 2016/17. 2 World Top 50 exempel är engelska språket och litteratur, moderna språk, statsvetenskap och omvårdnad och i världen Top 100 exempel inkluderar Biological Sciences, apotek och farmakologi, kemi och materialvetenskap, historia, Law & rättsvetenskap, sociologi, socialpolitik & Administrering. 3 Prestanda har varit exceptionellt i specifika kärnindikatorer, outranking andra prestigefyllda kamrater: • internationell fakultet representation (98), Cambridge (97,6) och Kings College London (97,6) • internationell studentrepresentation (85,9), Harvard (70) och Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity har genererat 180 företag, producerade 192 företagare och uppvuxen $ 2.166.000 under de senaste tio åren (Pitchbook Universitet Report 2016-2017) 6 International Student Barometer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Health MSc » Se Health Diplom » Se Law LLM »

Program

Skolan erbjuder också:


Civilingenjör i datavetenskap - ökad och virtuell verklighet

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Den nya MSc i datavetenskap har en gemensam uppsättning inträde kriterier och leder till en magisterexamen i datorer som specialiserat sig på ett av fyra spännande områden: datavetenskap, intelligenta system, augmented och virtual reality och framtida nätverkssystem. [+]

Kurs Url

https: //www.scss. TCD .ie / postgraduate / msc-cs /

Kursdirektör

Prof. Donal O'Mahony

Telefonnummer

353-1-896 3692

Kurs Email

forskar @ SCSS. TCD

Nästa intag

September 2018

Slutdatum31 juli 2018alternativ

Den nya MSc i datavetenskap har en gemensam uppsättning inträde kriterier och leder till en magisterexamen i datorer med specialisering i ett av fyra spännande områden: TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / data-science-strand.php "mål = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Data Science , TCD .ie / påbyggnads / msc-cs / presumtiva / intelligenta-system-strand.php" target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> intelligent Systems , TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / grafik och vision-teknik-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Augmented och Virtual Reality och TCD .ie / postgraduate / msc-cs / framtida / framtida nätverkssystem-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Framtida nätverkssystem .... [-]


Civilingenjör i elektronisk informationsteknik

Campusstudier Heltid 2 terminer September 2019 Irland Dublin

Kursen syftar till att utrusta akademiker med djup kunskap och förståelse för designverktygen för moderna beräkningsprodukter och system. Kandidater specialiserar sig i grundläggande teori och tillämpningar som rör generering, distribution, analys och användning av information inom teknik och vetenskap. [+]

Kursen syftar till att utrusta akademiker med djup kunskap och förståelse för designverktygen för moderna beräkningsprodukter och system. Kandidater specialiserar sig i grundläggande teori och tillämpningar som rör generering, distribution, analys och användning av information inom teknik och vetenskap.

Vi är i nästa industriella revolution och den utmaning som kandidaten står inför är att lyckas i en tid av automatisering. Det finns ingen aspekt av det moderna livet som nu inte förändras av informationsbehandlingsmotorer. Exempel på detta är undervisning (online-lärande och bedömning), bilar (förare utan bil och elektroniska styrsystem), ekonomin (höghastighetsautomaterad handel), underhållning och shopping (virtuella assistenter och rekommendationsmotorer), hälsa (automatiserad diagnostik och icke-invasiv kroppsskanning ) och de digitala humaniora.... [-]


Civilingenjör i energivetenskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Kursen är utformad för studenter från naturvetenskapliga och tekniska discipliner som är intresserade av den globala energianvändningens vetenskap och socioekonomi. I synnerhet kommer kursen att fokusera på hur den efterfrågan uppfylls och hur konventionella energiresurser och teknik kan eller inte kan ersättas av mer hållbara resurser och teknologier. [+]

Kursen är utformad för studenter från naturvetenskapliga och tekniska discipliner som är intresserade av den globala energianvändningens vetenskap och socioekonomi. I synnerhet kommer kursen att fokusera på hur den efterfrågan uppfylls och hur konventionella energiresurser och teknik kan eller inte kan ersättas av mer hållbara resurser och teknologier.

Studenterna måste slutföra sex obligatoriska undervisade moduler som börjar med introduktionsmodulen "Introduktion till energivetenskap" innan företaget åtar sig. Konventionella energikällor och teknologier, elkraftgenerering och distribution, hållbara energikällor och teknik I och II, och hantering av effekten av energianvändning. Varje undervisad modul innehåller kontinuerliga bedömnings- och provkomponenter. Studenterna förbereder också en avhandling baserad på forskning som utförs av en forskargrupp i en av Fysik, Kemi eller Geologiska institutionerna, Naturvetenskapliga fakulteten.... [-]


Civilingenjör i maskinteknik

Campusstudier Heltid 2 terminer September 2019 Irland Dublin

Civilingenjören i maskinteknik är utformad för att ge en flexibel väg till en masterkompetens för studenter som har fullgjort en kandidatexamen. Den behandlar avancerade ämnen inom ett brett spektrum av Mekaniska och industriella ämnen. [+]

Civilingenjören i maskinteknik är utformad för att ge en flexibel väg till en masterkompetens för studenter som har fullgjort en kandidatexamen. Den behandlar avancerade ämnen inom ett brett spektrum av Mekaniska och industriella ämnen. Inom MSc finns ett brett utbud av modulmöjligheter och ett utmärkt tillfälle att delta i aktuell forskning med ledande forskargrupper inom Ingenjörskolan, eftersom en viktig del av detta program är en forskningsavhandling som bygger direkt på några av de modulernas innehåll.

Kursstruktur

M.Sc. i maskinteknik består av lärda moduler och ett projekt på sammanlagt 90 högskolepoäng. Den lärda komponenten består av moduler på totalt 50 högskolepoäng. Under den första terminen måste studenterna ta moduler värda minst 20 hp och balans i krediterna under andra terminen. M.Sc. studenterna kommer också att slutföra ett omfattande forskningsprojekt och lämna in en avhandling som står för ytterligare 40 studiepoäng för att bli berättigad till examensbevis. De som inte genomför avhandlingen (eller som delvis har slutfört det) kan med godkännande av kursdirektören ta den alternativa Engineering Project-modulen (10ECTS) för att bli berättigad till utbildningen.... [-]


Civilingenjör i miljövetenskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

Kursen ger studenterna ett brett utbud av kunskaper och färdigheter i samband med det växande ämnet för miljövetenskap. Det syftar till att ge en fast vetenskaplig förståelse av aktuella miljöproblem som är relevanta för dem som är intresserade av miljöledning och relaterade områden. Kursen ger en grund för förståelse för aktuell miljöpolitik och lagstiftning och bygger på detta med praktiska och teoretiska kurser som innefattar ämnen som havs- och kustområden, vattenresurser och föroreningar, klimatförändringar och miljökonsekvensbedömning. [+]

Den undervisade civilingenjören grad i miljövetenskaper, som den första i sitt slag i Irland, har en etablerad stamtavla som lockar elever med olika akademiska bakgrunder från Irland och utomlands. Denna heltidsintensiva kurs är avsedd för administrativa och vetenskapliga arbetstagare och nya kandidater med lämplig miljövetenskaplig bakgrund, även om ansökningar från kandidater med olika bakgrund välkomnas. Den omfattar en serie undervisade moduler som omfattar en mängd aktuella miljömässiga teman, följt av ett femmånaders forskningsprojekt. Det finns också möjlighet att välja en examensbevis i miljövetenskaper, som endast består av de lärda modulerna.

Kursen ger studenterna ett brett utbud av kunskaper och färdigheter i samband med det växande ämnet för miljövetenskap. Det syftar till att ge en fast vetenskaplig förståelse av aktuella miljöproblem som är relevanta för dem som är intresserade av miljöledning och relaterade områden. Kursen ger en grund för förståelse för aktuell miljöpolitik och lagstiftning och bygger på detta med praktiska och teoretiska kurser som innefattar ämnen som havs- och kustområden, vattenresurser och föroreningar, klimatförändringar och miljökonsekvensbedömning. Teori och praktik är nära kopplade till utveckling av fält-, analys- och presentationskunskaper, inklusive dedikerade moduler relaterade till dataanalys och geografiska informationssystem. Kursen ger möjlighet att utveckla intressen inom vissa områden inom miljövetenskap genom tutorials, seminarier och en utökad skrivbordsstudie.... [-]


Civilingenjörsexamen (efter modul)

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

MSc (efter modul) är utformad för att ge en flexibel väg till en masters kvalifikation för studenter som har fullgjort en kandidatexamen. Graden omfattar en rad discipliner. Varje elev sammanställer en sammanhängande grupp av moduler med inriktning på ett visst tema med vägledning och godkännande av en studieutskott. Detta underlättar ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till sina studier och i synnerhet deras forskningsprojekt. [+]

Kursbeskrivning

MSc (efter modul) är utformad för att ge en flexibel väg till en masters kvalifikation för studenter som har fullgjort en kandidatexamen. Graden omfattar en rad discipliner. Varje elev sammanställer en sammanhängande grupp av moduler med inriktning på ett visst tema med vägledning och godkännande av en studieutskott. Detta underlättar ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till sina studier och i synnerhet deras forskningsprojekt.

Civilingenjörsutbildningen (efter modul) har en bredare vädjan till EU-studenter och icke-EU-studenter som vill göra en undervisad magisterexamen på andra områden än de specialiserade masterprogrammen som för närvarande erbjuds. Strukturen kommer att vädja till studenter som vill göra en allmän examen och också till dem som anländer med ett visst intresseområde som kräver ett mer flexibelt och tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.... [-]


Civilingenjörsexamen (Miljö)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Detta är ett års heltid eller en tvåårig deltid forskarutbildning som syftar till att ge graduate ingenjörer med specialistkunskaper i en av miljöteknik; Strukturteknik; eller transportteknik. Dessutom ger kursen studenterna möjlighet att skaffa sig kunskaper inom gratis ämnesområden inom civilingenjör. [+]

Detta är ett års heltid eller en tvåårig deltid forskarutbildning som syftar till att ge graduate ingenjörer med specialistkunskaper i en av miljöteknik; Strukturteknik; eller transportteknik. Dessutom ger kursen studenterna möjlighet att skaffa sig kunskaper inom gratis ämnesområden inom civilingenjör.

Kursorganisation

MSc-kursen kan genomföras som antingen ett års heltid eller en tvåårig deltid postgraduate kurs.

Utbildningen är uppdelad i tre delar: två terminer av lärda kurser (september - april inklusive) med i genomsnitt 18 föreläsningar per vecka. En huvudavhandling utförs under andra halvan av kursen (april - september inklusive).

Det är möjligt att arbeta heltid och göra kursen som deltid, förutsatt att du har överenskommelse med din arbetsgivare.... [-]


Civilingenjörsexamen (strukturell och geoteknisk)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Detta är ett års heltid eller en tvåårig deltid forskarutbildning som syftar till att ge graduate ingenjörer med specialistkunskaper i en av miljöteknik; Strukturteknik; eller transportteknik. Dessutom ger kursen studenterna möjlighet att skaffa sig kunskaper inom gratis ämnesområden inom civilingenjör. [+]

Detta är ett års heltid eller en tvåårig deltid forskarutbildning som syftar till att ge graduate ingenjörer med specialistkunskaper i en av miljöteknik; Strukturteknik; eller transportteknik. Dessutom ger kursen studenterna möjlighet att skaffa sig kunskaper inom gratis ämnesområden inom civilingenjör.

Kursorganisation

MSc-kursen kan genomföras som antingen ett års heltid eller en tvåårig deltid postgraduate kurs.

Utbildningen är uppdelad i tre delar: två terminer av lärda kurser (september - april inklusive) med i genomsnitt 18 föreläsningar per vecka. En huvudavhandling utförs under andra halvan av kursen (april - september inklusive).

Det är möjligt att arbeta heltid och göra kursen som deltid, förutsatt att du har överenskommelse med din arbetsgivare.... [-]


Civilingenjörsexamen (Transport)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Detta är ett års heltid eller en tvåårig deltid forskarutbildning som syftar till att ge graduate ingenjörer med specialistkunskaper i en av miljöteknik; Strukturteknik; eller transportteknik. Dessutom ger kursen studenterna möjlighet att skaffa sig kunskaper inom gratis ämnesområden inom civilingenjör. [+]

Detta är ett års heltid eller en tvåårig deltid forskarutbildning som syftar till att ge graduate ingenjörer med specialistkunskaper i en av miljöteknik; Strukturteknik; eller transportteknik. Dessutom ger kursen studenterna möjlighet att skaffa sig kunskaper inom gratis ämnesområden inom civilingenjör.

Kursorganisation

MSc-kursen kan genomföras som antingen ett års heltid eller en tvåårig deltid postgraduate kurs.

Utbildningen är uppdelad i tre delar: två terminer av lärda kurser (september - april inklusive) med i genomsnitt 18 föreläsningar per vecka. En huvudavhandling utförs under andra halvan av kursen (april - september inklusive).

Det är möjligt att arbeta heltid och göra kursen som deltid, förutsatt att du har överenskommelse med din arbetsgivare.... [-]


Civilingenjörsingenjör (hållbar energi)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Detta är ett års heltid eller en tvåårig deltid masterprogram som är utformad för att ge graduate ingenjörer med specialistkunskaper i en av miljöteknik; Strukturteknik; Transportteknik; eller hållbar energiteknik. Dessutom ger kursen studenterna möjlighet att skaffa sig kunskaper inom gratis ämnesområden inom civilingenjör. [+]

Detta är ett års heltid eller en tvåårig deltid postgraduate masterprogram för att ge graduate ingenjörer med specialistkunskaper i en av: miljöteknik; Strukturteknik; Transportteknik; eller hållbar energiteknik. Dessutom ger kursen studenterna möjlighet att skaffa sig kunskaper inom gratis ämnesområden inom civilingenjör.

Kursorganisation

MSc-kursen kan genomföras som antingen ett års heltid eller en tvåårig deltid postgraduate kurs.

Examensarbetet är indelat i tre delar: två termer av lärda kurser (september - april inklusive) med i genomsnitt 18 föreläsningar per vecka. En avhandling utförs under den andra halvan av kursen (april - augusti inklusive). Det är möjligt att arbeta heltid och göra kursen som deltid, förutsatt att du har överenskommelse med din arbetsgivare.... [-]


M.Phil. i interkulturell teologi och interreligiös studier [FT / PT}

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Interkulturell teologi och interreligiös studier integrerar en mängd teologiska och andra discipliner för att utforska betydande och komplexa relationer inom och mellan religiösa samhällen och deras traditioner. Dessa studier följer noggrant med de kopplingar och spänningar som uppträder när religionerna möter alternativa sociala, politiska och kulturella resurser av mening och identitet. [+]

Introduktion

Interkulturell teologi och interreligiös studier integrerar en mängd teologiska och andra discipliner för att utforska betydande och komplexa relationer inom och mellan religiösa samhällen och deras traditioner. Dessa studier följer noggrant med de kopplingar och spänningar som uppträder när religionerna möter alternativa sociala, politiska och kulturella resurser av mening och identitet. Kursen fokuserar på de praktiska och teoretiska möjligheterna som ställs av den interkulturella dialogen och på utmaningarna för att upprätthålla samhällen där praxis om fred och försoning med andra ges konkret utföringsform.

En rad olika moduler erbjuds varje år, ritad från listan nedan. En modul om forskning och metoder är obligatorisk; Studenter väljer ytterligare 5 moduler för bedömning och skriver en avhandling.... [-]


M.Phil. i internationella fredsstudier [FT / PT]

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Internationella fredsstudier granskar källor till krig och väpnad konflikt och föreslår metoder för att förebygga och lösa dem genom fredsprocesser och fredsbyggande. Kursen kombinerar perspektiv från internationella relationer, etik och konfliktlösning för att reflektera kritiskt på det breda utbudet av sociala, politiska och ekonomiska frågor som hör samman med fred och politiskt våld. En veckolång Mediation Summer School ger möjlighet att utveckla praktiska färdigheter inom konfliktlösning och medling. Det finns också möjlighet att delta i olika fältturer i Irland och utomlands. [+]

Internationella fredsstudier granskar källor till krig och väpnad konflikt och föreslår metoder för att förebygga och lösa dem genom fredsprocesser och fredsbyggande. Kursen kombinerar perspektiv från internationella relationer, etik och konfliktlösning för att reflektera kritiskt på det breda utbudet av sociala, politiska och ekonomiska frågor som hör samman med fred och politiskt våld. En veckolång Mediation Summer School ger möjlighet att utveckla praktiska färdigheter inom konfliktlösning och medling. Det finns också möjlighet att delta i olika fältturer i Irland och utomlands.

Studenterna är skyldiga att ta de två kärnmodulerna samt fyra moduler från modulens lista. Ett tillräckligt antal frivilliga moduler måste vidtas för att uppfylla kreditkraven.... [-]


M.Phil. i internationell historia

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

M. Phil-kursen i internationell historia ger studenterna chansen att bedriva historisk forskning utanför landets gränser. Studenterna kommer att utbildas i gränsöverskridande, jämförande och internationella tillvägagångssätt för historia och ha möjlighet att studera främmande språk, kulturer och samhällen. Möjliga ämnesområden är kulturens, folkets och idéernas rörelse över nationsgränser och frågor som imperialism, globalisering, sociala rörelser och rötterna i det internationella kriget och konflikten. [+]

M. Phil-kursen i internationell historia ger studenterna chansen att bedriva historisk forskning utanför landets gränser. Studenterna kommer att utbildas i gränsöverskridande, jämförande och internationella tillvägagångssätt för historia och ha möjlighet att studera främmande språk, kulturer och samhällen. Möjliga ämnesområden är kulturens, folkets och idéernas rörelse över nationsgränser och frågor som imperialism, globalisering, sociala rörelser och rötterna i det internationella kriget och konflikten. Under hela kursen uppmuntras studenterna att reflektera över de historiska rönen av aktuella problem som går över nationsgränser som flyktingkrisen, spridningen av radikal politik, säkerhets- och underrättelsetjänster, den internationella ekonomin och andra kritiska frågor för att förbereda karriärerna inom områden som global politik, icke-statliga organisationer, journalistik eller för vidare forskarutbildning.... [-]


M.Phil. i kinesiska studier

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Kinesiska studier är ett tvärvetenskapligt ämnesområde, som bygger på och integrerar discipliner som historia, språkvetenskap, politik, socialpolitik, kulturstudier och översättningsstudier. Kursen fokuserar på Kina idag och Kina under det senaste århundradet. Kursen erbjuder en unik och livlig pedagogisk erfarenhet som ger sina studenter möjlighet att vara globala medborgare. [+]

kursinnehåll

Kinesiska studier är ett tvärvetenskapligt ämnesområde, som bygger på och integrerar discipliner som historia, språkvetenskap, politik, socialpolitik, kulturstudier och översättningsstudier. Kursen fokuserar på Kina idag och Kina under det senaste århundradet. Kursen erbjuder en unik och livlig pedagogisk erfarenhet som ger sina studenter möjlighet att vara globala medborgare. M.Phil. Programmet ger möjlighet att engagera sig i viktiga aspekter av det moderna Kina, inklusive dess politiska och ekonomiska landskap, modern historia, samhälle, populärkultur och språk. Med tanke på Kinas ekonomiska påverkan och den internationella räckvidden, utbildar denna kurs sina kandidater att engagera sig djupt med dagens Kina. Kursens tvärvetenskapliga karaktär kan rymma studenter från ett brett utbud av bakgrunder.... [-]


M.Phil. i kristen teologi

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Denna MPhil i kristen teologi ger studenterna möjlighet att få en fördjupad kunskap om teologins kärnvetenskap och utveckla färdigheter för kritiskt tänkande i förhållande till dem. Dess fokus, på pluralistiska och kritiskt konstruktiva teologiska studier av högsta akademiska ställning, kommer att göra det möjligt för studenter att bidra till offentliga debatter om religiösa / teologiska problem i moderna samhällen. [+]

Religiösa frågor är en viktig del av den offentliga debatten i nutida pluralistiska samhällen. Många viktiga sociala och politiska frågor påverkas av religiösa problem och viktiga politiska debatter kräver expertis och läskunnighet i religiösa och teologiska begrepp, traditioner och praxis. På den globala, europeiska och irländska nivån är en kritisk förståelse för den kristna traditionen nödvändig, med tanke på den traditionella och fortsatta påverkan av denna tradition.

Denna MPhil i kristen teologi ger studenterna möjlighet att få en fördjupad kunskap om teologins kärnvetenskap och utveckla färdigheter för kritiskt tänkande i förhållande till dem. Dess fokus, på pluralistiska och kritiskt konstruktiva teologiska studier av högsta akademiska ställning, kommer att göra det möjligt för studenter att bidra till offentliga debatter om religiösa / teologiska problem i moderna samhällen.... [-]


M.Phil. i musik- och medieteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Ett särskilt inslag i detta program är ett balanserat tillvägagångssätt för musikaliska och tekniska ämnen. Musikaliskt läggs en stark tonvikt på utvecklingen av anpassningsbara kompositionella färdigheter, samtidigt som tekniska ämnen tas upp från både praktisk arbetsstation / studioexponering och en grundläggande matematisk och vetenskaplig grund som fokuserar på musikaliskt relevanta problem. [+]

Som ett erkännande av ett gemensamt intresse för informationsteknik och en ökad medvetenhet om dess relevans för musik, initierade Elektronik och Elektroteknik och Musik ett masterprogram i musik och medieteknologi i Trinity 1996.

Ett särskilt inslag i detta program är ett balanserat tillvägagångssätt för musikaliska och tekniska ämnen. Musikaliskt läggs en stark tonvikt på utvecklingen av anpassningsbara kompositionella färdigheter, samtidigt som tekniska ämnen tas upp från både praktisk arbetsstation / studioexponering och en grundläggande matematisk och vetenskaplig grund som fokuserar på musikaliskt relevanta problem.

De två första terminerna utgör en fristående forskarutbildning som ger nödvändiga musikaliska och tekniska färdigheter för att ge kreativa personer möjlighet att delta i datorassisterad komposition och produktion, tillämpa programvaruverktyg för musik och nya medier och / eller gå in på arenan av musik på skärmen; produktion för New Media-produkter.... [-]


M.Phil. i ras, etnicitet och konflikt

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

Kursen granskar kritiskt de tekniker som används av stater för att hantera befolkningsrörelser och konflikter, deras sociala och kulturella konsekvenser och de svar de framkallar. Det är unikt i det sätt som det gäller ras-kritiska, kulturella och postkoloniala teorier mot rasism, befolkningsrörelse, konflikt och fredsskapande. Den är utformad för personer som arbetar eller vill arbeta inom något av dessa områden och / eller som tänker på doktorandforskning. Det finns fokus på Irland, Europa (inklusive Balkan), USA och Mellanöstern. [+]

Kursen granskar kritiskt de tekniker som används av stater för att hantera befolkningsrörelser och konflikter, deras sociala och kulturella konsekvenser och de svar de framkallar. Det är unikt i det sätt som det gäller ras-kritiska, kulturella och postkoloniala teorier mot rasism, befolkningsrörelse, konflikt och fredsskapande. Den är utformad för personer som arbetar eller vill arbeta inom något av dessa områden och / eller som tänker på doktorandforskning. Det finns fokus på Irland, Europa (inklusive Balkan), USA och Mellanöstern.

Kursen har tre komponenter:

Tre kärnmoduler: race-kritisk teori, forskningsmetoder och kolonialism, konflikt och liberal intervention.Valfria moduler som täcker ämnen som etnisk rening och tvångsflyttning. etnicitet och socialpolitik; mänskliga rättigheter och internationella frågor kön, ras och konflikt migration och den europeiska arbetsmarknaden; migration och utbildning representation och motstånd sociala rörelser och internationell solidaritet. (Ämnen kan variera från år till år).En 20 000-ordsavhandling forskad och skrivs under ledning av en anställd med relevant kompetens.... [-]

MPhil i filosofi

Campusstudier Heltid 1 - 1 år September 2019 Irland Dublin

Denna ettåriga heltid utgör grunden för avancerad forskning inom filosofi. Den MPhil i filosofi är en bred och intellektuellt utmanande forskarutbildning kurs för studenter med en bakgrund i filosofi eller liknande ämnen med en stark filosofi komponent. [+]

Institutionen för filosofi är glada att meddela att en Humanistiska fakulteten, humaniora och samhällsvetenskap Masters anställning kommer att tilldelas ett inkommande elev i MPhil i filosofi program läsåret 2016/17.

Värdet på STUDENT är en € 5000 bidrag till MPhil i filosofi terminsavgifter (EU eller utanför EU) för 2016/17 läsår. Fakultetens STUDENT syftar till att stödja och utveckla begåvade doktorander inom humaniora och samhällsvetenskap.

Behörighet Denna STUDENT är tillgänglig för nya aktörer (EU och icke-EU) till MPhil i filosofi programmet för antagning i september 2016. För att vara berättigad måste den sökande inneha och har officiellt accepterat en ovillkorlig erbjudande om en plats i detta program senast den 15 juni 2016.... [-]


MSc. i biologisk mångfald och bevarande

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

Detta program har utformats för att ge studenterna en sund teoretisk och praktisk grundning i vetenskapen om biologisk mångfald och dess bevarande. Programmet lärs i moduler, och dessa grupperas i teoretiska komponenter, praktiska forskningsfärdigheter och moduler som handlar om individuella skrivbaserade och experimentella forskningsprojekt. [+]

Detta program har utformats för att ge studenterna en sund teoretisk och praktisk grundning i vetenskapen om biologisk mångfald och dess bevarande. Programmet lärs i moduler, och dessa grupperas i teoretiska komponenter, praktiska forskningsfärdigheter och moduler som handlar om individuella skrivbaserade och experimentella forskningsprojekt. Kursen lärs genom olika metoder - föreläsningar, praktiska klasser, fältbaserad inlärning, guidad läsning och diskussionsgrupper och webbaserade metoder. En mängd olika utvärderingsprocedurer används - uppsatsskrivning, muntliga presentationer, webbaserade tester, undersökningar och avhandlingar. Tillvägagångssättet är att gradvis utveckla en hög grad av självständigt tänkande och akademisk excellens hos elever som slutför kursen.... [-]


MSc datavetenskap - intelligenta system

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

Den nya MSc i datavetenskap har en gemensam uppsättning inträde kriterier och leder till en magisterexamen i datorer som specialiserat sig på ett av fyra spännande områden: datavetenskap, intelligenta system, grafik och visionsteknik och framtida nätverkssystem. Kursen är utformad och lärd av personal som är kända forskningsledare inom sina områden. Kursinnehållet är inspirerat av deras banbrytande arbete samt kontakter med ledande branschforskare runt om i världen. [+]

Den nya MSc i datavetenskap har en gemensam uppsättning inträde kriterier och leder till en magisterexamen i datorer med specialisering i ett av fyra spännande områden: TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / data-science-strand.php "mål = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Data Science , TCD .ie / påbyggnads / msc-cs / presumtiva / intelligenta-system-strand.php" target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> intelligent Systems , TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / grafik-och-vision-teknologier-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Grafik och Vision Technologies och TCD .ie / postgraduate / msc-cs / framtida / framtida nätverkssystem-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Framtida nätverkssystem .... [-]


MSc i interaktiva digitala medier

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

Denna Civilingenjör Kursen ger en grund i den teknik och media som är relevant för den digitala mediesektorn. Kursen går heltid över en tolvmånadersperiod. Formell undervisning är indelad i två tolv veckors terminer. [+]

Denna Civilingenjör Kursen ger en grund i den teknik och media som är relevant för den digitala mediesektorn. Kursen går heltid över en tolvmånadersperiod. Formell undervisning är indelad i två tolv veckors terminer.

Varje elev väljer och påbörjar ett forskningsprojekt, som måste lämnas in i form av en avhandling om 12 000 ord i mitten av mars. Studenterna kommer också att slutföra ett slutprojekt, vilket kan vara en samarbetsutveckling med ett antal studenter från klassen. Det finns betydande tonvikt på teorin snarare än på media eller program. Ett speciellt laboratorium tillhandahålls för klassen där eleverna kan bli bekanta med program.

Kurser som erbjuds inkluderar: Introduktion till Programmering; XML / HTML; Audio Technologies; sensorer; Interaktiv författare; Grafisk design; Bildbehandling; Kulturella och kritiska studier; Forskningsmetoder; Client / Server Technologies and Networking; Interaktiv Narrativ; Mobil dator; Bildbehandling och 3-D-modellering; Spelutveckling och produktion; Juridiska frågor i Digital Publishing .; Digital Media Enterprises... [-]


MSc i neurovetenskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

Detta ettåriga M.Sc. Kursen syftar till att ge en tvärvetenskaplig utbildning i neurovetenskap, i ämnen som sträcker sig från molekylär till beteende. Kursen är idealisk för studenter som vill utvidga sin specialkunskap och för dem som vill konvertera från sin ursprungliga examensområde. Programmet kommer att utrusta deltagarna med de färdigheter som krävs för att utvecklas till en karriär inom biomedicinsk, farmaceutisk eller neuropsykologisk forskning. [+]

Neurovetenskap är en disciplin som berörs av den vetenskapliga studien av nervsystemet i hälsa och sjukdom. Forskning inom neurovetenskap har stor klinisk inverkan med tanke på de försvagande och kostsamma effekterna av neurologisk och psykisk sjukdom. I detta avseende är ett viktigt mål för modern neurovetenskaplig forskning att belysa de bakomliggande orsakerna (genetiska eller miljömässiga) hos större hjärnsjukdomar och att producera effektivare behandlingar för större psykiatriska störningar som schizofreni och depression och neurologiska störningar som multipel skleros , Parkinsons sjukdom, Alzheimers sjukdom, motor neuronsjukdom och epilepsi. Förbättrade behandlingsstrategier för hjärnstörningar bygger helt och hållet på ökad förståelse från forskning som integrerar molekylära, cellulära och kliniska aspekter av sjukdom. I detta avseende är det uppenbart att tvärvetenskapliga metoder är nödvändiga för att förstå de komplexa processer som ligger bakom hjärnans funktion i hälsa och sjukdom. Denna tvärvetenskapliga filosofi antas vid leveransen av vår Civilingenjör. program i neurovetenskap, som grundas av den mångsidiga forskningsexpertis som finns inom Trinity College. M.Sc. Kurs i neurovetenskap hålls i Institutionen för fysiologi, School of Medicine, som ligger inom Trinity College Institute of Neuroscience (TCIN) och Trinity College Biomedical Sciences Institute (TBSI).... [-]


Videoklipp

TCD

Kontakt

Trinity College Dublin

Adress, rad 1 Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irland
Hemsida http://www.tcd.ie/
Telefonnummer +353 1 896 1000