Trinity College Dublin - Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Trinity Business School . Våra kandidater dra nytta av att ha tjänat en banbrytande företagsekonomi från ett universitet som är både känt och högt ansedd över hela världen.

Trinity College Dublin rankas 1: a i Irland och 104: e i världens högsta universiteter av QS World University Rankings och vi är inte så förvånad över att se vår fantastiska campus listad i Lonely Planets topp 500 bästa platser på planeten som vi har över 160 000 turister besöker varje år.

tcd

Trinity College Dublin har ett starkt rykte som ett ledande internationellt universitet som sträcker sig över fyra århundraden. Trinity Business School grundades 1925 och har haft en innovativ roll i ledarskapsutbildning och forskning som både tjänar och påverkar industrin. Under åren har vår skola spelat en pionjärroll för att få MBA till Europa och har skapat en av Europas mest eftertraktade forskarutbildningsprogram. Vi har en serie topprankade MSc-program och vår innovativa nya doktorsexamen (BBS) tar sina första studenter 2016/17. Vi har också ett pulserande doktorandprogram med framgångsrika akademiker som arbetar över hela världen och genererar effekt genom sin forskning.

Vårt sätt att utbilda sig är unikt, högkvalitativt och något vi ständigt förbättrar. Vi drivs av en önskan om att leverera fem nyckelmål som bygger på vår passion för att vara en del av en affärskollegium med konsekvens:

Utbildning inriktad på karriär och affärsutveckling. Program som skapar bra karriär för våra studenter och utmärkt prestanda för de företag där de är engagerade. Våra kandidater lär sig spetskompetens från både ledande forskare och högpresterande företagsledare och företagare.

En uppsättning värden - "lägg in mer än du tar ut". Vi tar en djup och ansvarsfull syn på begreppet "affärsverksamhet" som skapar en medvetenhet utanför vinsten för att inkludera verksamhetens inverkan på den bredare ekonomin och samhället. Vi förväntar oss att våra kandidater ska "lägga in mer än de tar ut" av ekonomin och samhället under hela sin karriär.

tcd

Våra studenters personliga utveckling och välbefinnande. Vi erbjuder möjligheter för våra studenter att utforska och utveckla sin verksamhet och sin personliga potential på våra examensprogram för att förbereda dem för en hälsosam karriärexistens i dagens dynamiska men ofta stressiga arbetsmiljö.

En real-business utbildningsmiljö. Universitetet ligger mitt i centrum av den livliga och vänliga Dublin City. Vi angränsar till det irländska Financial Services Centre (IFSC), Europas digitala industrikapital, regeringen och det offentliga sektorns huvudkontor, stadscentrums detaljhandel, professionella serviceindustrier och Irlands kulturindustri. Helt enkelt har vi spännande globala företag och högpresterande nya företag på vår tröskel. Vi är baserade på ett högt företagande universitet och ger eleverna den utbildning som de behöver utmärka i etablerade och nya företag. Ett entreprenörscentrum ligger i kärnan i vår nya företagsskolbyggnad och vi ger studenterna redan utmärkta möjligheter att utveckla nya företag.

Stark forskning som tjänar och kritiskt utvärderar ett företag. Skapa och sprida sedan forskning som behandlar frågor som både tjänar och kritiskt engagerar sig i affärsverksamhet och allmän ordning.

campus

Platser

Dublin

Trinity Business School

Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 896 1000