Trinity College Dublin - Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Trinity Business School. Våra studenter gynnas av att ha tjänat en banbrytande civilekonomexamen från ett universitet som är både välkänd och mycket uppskattad i hela världen.

Trinity College Dublin är den enda irländska universitet rankas i QS topp 100 universitet i världen (2015-16), och vi är inte alltför förvånad över att se vår fantastiska campus som anges i Lonely Planet Top 500 bästa platserna på planeten som vi har över 160.000 turister besöker varje år.

tcd

Trinity College Dublin har en robust rykte som en ledande internationellt universitet som sträcker sig över fyra århundraden. Trinity Business School grundades 1925 och har haft en innovativ roll i ledarskapsutbildning och forskning som både tjänar och inflytande industrin. Under årens lopp har vår skola haft en ledande roll i att föra MBA till Europa och har skapat en av Europas mest eftertraktade program grundcivilekonomexamen. Vi har en rad topprankade masterprogram och vår innovativa nya grundcivilekonomexamen (Bachelor of Business Studies, BBS) tar i sina första studenter i 2016/17. Vi har också en levande forskarutbildningen med framgångsrika akademiker som arbetar över hela världen och genererar effekt genom sin forskning.

Vår inställning till utbildning är unik, hög kvalitet och något som vi ständigt förbättras. Vi vår drivs av en önskan att leverera fem huvudmål som bygger på vår passion för att vara en del av en handelshögskola i följd:

Utbildning med inriktning på karriärer och affärsresultat. Program som skapar stora karriärer för våra studenter och utmärkta prestanda för företag där de är engagerade. Våra studenter lär banbrytande verkliga världen hantering från både ledande forskare och högpresterande företagsledare och entreprenörer.

En uppsättning värden - "sätta i mer än du tar ut". Vi tar ett djupt och ansvarsfull syn på begreppet affärsresultat "som skapar en medvetenhet bortom vinst att inkludera effekterna av verksamheten på den bredare ekonomin och samhället. Vi förväntar oss att våra studenter att "sätta i mer än de tar ut" av ekonomin och samhället i hela sin karriär.

tcd

Personlig utveckling och välbefinnande av våra studenter. Vi erbjuder möjligheter för våra studenter att utforska och utveckla sin verksamhet och personliga potential på våra utbildningsprogram samt att förbereda dem för en hälsosam karriär existens i dagens dynamiska, men ofta stressig arbetsmiljö.

En verklig-business utbildningsmiljö. Universitetet ligger mitt i centrum av den livliga och vänlig Dublin. Vi är i anslutning till: Irish Financial Services Centre (IFSC), Europas digitala branscher kapital, myndigheter och offentlig sektor hantering huvudkontor, centrum detaljhandel, professionella tjänster industrier och Irlands kulturindustrisektorer. Helt enkelt, har vi banbrytande globala företag och högpresterande nya satsningar på vår tröskel. Vi är baserade i en mycket entreprenörs universitet och ge eleverna den utbildning som de behöver för att utmärka sig i etablerade och nya företag. Entreprenörs nav kommer att ligga i centrum för vår nya affärs skolbyggnad och vi redan ge studenterna goda möjligheter att utveckla nya företag.

Noggrann forskning som tjänar och kritiskt utvärderar verksamheten. Skapa och sedan sprida forskning som tar upp frågor som både tjänar och kritiskt samarbeta med blir verkligt-business och allmän ordning.

campus
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se Postgraduate Diplomas » Se EMBA:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör i entreprenörskap

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Irland Dublin

Utformat för innovativa studenter som vill starta sina egna företag, kommer det här programmet att utrusta studenter med den akumen som behövs för att lyckas. [+]

Civilingenjör i entreprenörskap

Utformat för innovativa studenter som vill starta sina egna företag, kommer det här programmet att utrusta studenter med den akumen som behövs för att lyckas.

Programöversikt

Programmet är utformat för att utrusta studenter med specialkunskap och praktisk förmåga att starta eller stödja nya företag. Med ett starkt fokus på tekniskt och internationellt entreprenörskap kommer studenterna att lära sig att prestera för att starta nya företag, stödja och finansiera företag eller utnyttja en entreprenörsinriktning och tillvägagångssätt i befintliga företag som söker tillväxt.

Programmet är utformat för dem som har en entreprenörsinriktning, och är unika för att ta itu med etiskt beteende, liksom företagarens välbefinnande bland den stressiga karaktären av ny företagsutveckling. Studenterna kommer att uppnå karriärkompetensen för att bättre starta ett nytt företag, finansiera nya nystartade företag, stödja ny företagsutveckling eller skala och odla befintliga företag.... [-]


Civilingenjör I Förvaltning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Irland Dublin

Bestämd 1: a Bästa Mästare i Allmän Management i Västeuropa, är detta program utformat för icke-affärskandidater. Det kommer att komplettera din högskoleexamen och ge dig den kompetens som krävs för att lyckas i dagens globaliserade affärsmiljö. [+]

Bestämd 1: a Bästa Mästare i Allmän Management i Västeuropa, är detta program utformat för icke-affärskandidater. Det kommer att komplettera din högskoleexamen och ge dig den kompetens som krävs för att lyckas i dagens globaliserade affärsmiljö.

Designad främst för icke-affärskandidater kompletterar detta program din grundutbildning och ger dig den kompetens som krävs för att lyckas i dagens globaliserade affärsmiljö. Kursen omfattar alla ledande aspekter av förvaltning, från att hantera människor för att finansiera strategisk planering och verksamhet.

Programinformation

Vårt akademiska team ger en mängd kunskap och erfarenhet inom en rad sektorer, vilket ger ett verkligt globalt perspektiv. Genom praktiskt lärande, simuleringar, debatter, fallstudier och gästtalare kommer eleverna att lära sig att analysera verkliga affärsproblem. Programmet fokuserar också på förhandlingar och ledarskap för att hjälpa studenter att hantera konflikter och utveckla sin ledarstil. Du får också ytterligare skräddarsy din examen med valfria ämnen. Dessa alternativ ses över varje år baserat på arbetsgivarens återkoppling och marknadskrav.... [-]


Civilingenjör i Human Resource Management

Campusstudier Heltid 8 månader September 2018 Irland Dublin

Detta dubbelt ackrediterade program förbereder studenterna med en icke-affärsmässig bakgrund för affärsutmaningar, vilket är avgörande för organisationer som arbetar i en alltmer dynamisk och komplex värld. [+]

Civilingenjör i Human Resource Management

Vi är det enda programmet i Irland och ett av få i världen att vara helt godkänd av de tre största HR-organen i världen:

• Fullständigt ackrediterad av Chartered Institute of Personnel Development (CIPD) på nivå 7

• Fullständigt godkänd av HR Certified Institute (HRCI) som ledande leverantör av MSc i HRM

• Fullständigt anpassad till SHRM: s globala HR Curriculum Guidebook and Templates

Programöversikt

MSc i Human Resource Management är utformad för studenter som inte har en affärsbakgrund. Programmets unika karaktär är den stora kombinationen mellan forskning och praktik. Programmets struktur är utformad för att bygga upp studentens kunskaper och förståelse för personalhantering och ger eleverna stora möjligheter att gå utöver klassrummet och ge dem möjlighet att lära sig Human Resource Management i reella organisationer via Human Resource Management in Practice-modulen. Studenter erbjuds möjlighet att genomföra antingen en forskningsavhandling eller ett företagsbaserat projekt som återigen bygger elevernas förmåga att tillämpa teori i praktiken.... [-]


Master i internationellt ledarskap

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Irland Dublin

5: e bästa International Management i Västeuropa, är detta program utformat för ekonomer att utveckla banbrytande global verksamhet kunskap. [+]

Rankad 5: e bästa International Management i Västeuropa, är detta program utformat för ekonomer att utveckla banbrytande global branschkännedom.

Detta program är utformat för tidiga karriär personer som har en grundexamen i affärer eller en relaterad disciplin. Vi fokuserar på att utveckla unga chefer som vill driva internationella karriärer. Den internationella kohort av klasskamrater fokusera på att lära banbrytande globala affärsmannaskap och internationell förvaltning teori.

Programinformation

Detta program gör det möjligt för eleverna att uppleva en autentisk internationell och interkulturell miljö. Den globala karaktär av programmet, det är moduler och hemvist vecka ger möjlighet till inter och interkulturellt utbyte samt att utveckla din karriär nätverk.... [-]


MSc i finans

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Irland Dublin

Rankad 3: e bästa Masters i Corporate Finance i Västeuropa, är detta specialist program avsett för studenter som vill utveckla sin karriär i den finansiella tjänstesektorn arenan. [+]

Rankad 3: e bästa Masters i Corporate Finance i Västeuropa, är specialist program avsett för studenter som vill utveckla sina karriärer i finansiella tjänster arenan.

Mycket interaktiva lektioner kommer att provocera diskussion och ge möjligheter att utveckla presentationsteknik, hantera fallstudier verkliga och arbeta i grupp.

91% av våra studenter får ett jobberbjudande inom 3 månader efter examen (Eduniversal Survey utexaminerade 2014/15).

Programinformation

Levereras av expert fakultet och ledande finans utövare, kommer eleverna att få den högsta analytisk och praktisk utbildning som möjligt. Trinity Business School är ett samarbete med Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) Association och Chartered Financial Analyst (CFA) Institute - som båda har erkänt akademisk stringens och industrirelevanta kunskaper som lärs ut till studenter. ... [-]


Msc i finansiell riskhantering

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Irland Dublin

Denna stränga program introducerar dig till de verktyg och färdigheter i modern finansiell riskhantering, maximera din karriär potential i denna spännande bransch. [+]

Denna stränga program introducerar dig till de verktyg och färdigheter i modern finansiell riskhantering, maximera din karriär potential i denna spännande bransch.

Detta program är utformat för studenter med en kvantitativ bakgrund som vill undersöka hur finansiella verktyg kan användas för att minska riskerna för företag och samhälle. Eleverna lär sig att tolka och bedöma risken för enskilda finansiella instrument och tillgångar, samtidigt som kritik modern ekonomi ur ett riskperspektiv.

Programinformation

Branschfolk, praktiker och konsulter från hela världen lära eleverna hur man förutse, reagera och minimalise risk inom det valda området. Under hela programmet kommer eleverna lära sig om de tre pelarna i risk som påverkar industrier över hela världen:... [-]


MSc i marknadsföring

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Irland Dublin

Detta program fokuserar på marknadsföringsstrategi, branding, konsumentpsykologi och de kommunikationsförmåga som krävs för att studenter ska kunna utmärka sig i valet av specialiserad marknadsföringskarriär. [+]

Detta program fokuserar på marknadsföringsstrategi, branding, konsumentpsykologi och de kommunikationsförmåga som krävs för att studenter ska kunna utmärka sig i valet av specialiserad marknadsföringskarriär.

Detta intensiva program är utformat för att utrusta studenter med de färdigheter de behöver för att lyckas i sitt val av marknadsföringskarriär. Studenter kommer att lära sig viktiga marknadsföring specialiteter som strategi och branding samt utveckla kompetens inom områdena kommunikation, planering och analys, social media marknadsföring och data analys.

Programinformation

Analytisk och praktikbaserad utbildning levereras av expertfakultet och chefer från topp multinationella företag, som Google och Microsoft. Detta program har ett starkt industrifokus och ger företagsanslutningar till marknadsföring och digital marknadsföring, vars huvudkontor ligger bara några minuter från campus.... [-]


Msc inom digital marknadsföring strategi

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Irland Dublin

Detta program är utformat för att ge eleverna de analytiska kompetens och affärsmannaskap som krävs för att lyckas i den digitala världen. Studenter kommer att ta examen som högutbildade digital marknadsföring strateger. [+]

Detta program är utformat för att ge eleverna de analytiska kompetens och affärsmannaskap som krävs för att lyckas i den digitala världen. Studenter kommer att ta examen som högutbildade digital marknadsföring strateger.

Eleverna kommer att introduceras till den totala digital marknadsföring ekosystem som fokuserar på de kunskaper du behöver för att effektivt planera, utforma och implementera strategier som ger mervärde till organisationer.

Programinformation

MSc Digital Marketing Strategy fokuserar på digital design och användarupplevelse samt digitaliseringen av interaktioner mellan betalande kunder, gratis användare och företag att förstå hur företag gör affärer i en digital värld. Studenterna kommer också att genomföra professionella certifieringar såsom avancerade Google AdWords certifikat och Google Analytics intyget.... [-]


Videoklipp

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Kontakt

Trinity Business School

Adress, rad 1 Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, County Dublin, Irland
Hemsida http://www.tcd.ie/
Telefonnummer +353 1 896 1000