University College Cork Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University College Cork (UCC) är dedikerade till att säkerställa sina elever är det bästa de kan vara; ett löfte bygger på dess prisbelönta undervisningsmetoder, spetsforskning meriter och lång historia av självständigt tänkande från matematiskt geni George Boole och utanför. Alla på UCC, från lärare till administrativ personal, har åtagit sig att stödja eleverna, ger dem bränslet att uppfylla sin potential och forma den värld vi lever i. Efter att ha avslutat ett program vid UCC, är studenter inte bara arbeta redo, men världen redo.

Ranking och utmärkelser

Rankad i topp 2% av universitet världen över, baserat på kvaliteten på sin forskning och kamratkänsla Irlands första femstjärniga universitet (QS Stars 2011) CWTS Leiden Ranking 2015: innehar nu den 16: e position i Europa och 52. Ställning i världen. U-Multirank ranking (mars 2015): UCC var de mest framgångsrika universitet internationellt, baserat på att få det högsta antalet "A" betyg. QS World University Rankings by Subject (April 2015): 13 ämnesområden terar i toppskiktet i världen och farmaci & farmakologi listade inom topp 50 i världen. Det enda irländska universitet tilldelas University of the Year av The Sunday Times fyra gånger, varav en i 2016.

Online Graduate Program

UCC: s online-program har utvecklats för att ge både forskning-ledda och praktisk baserat lärande för att ge eleverna de kunskaper och förtroende de behöver för att lyckas i en verklighetstrogen miljö.

BSc vård och omsorg Quality Improvement

Online BSc vård och omsorg Quality Improvement program från UCC erbjuder registrerade sjuksköterskor och barnmorskor ett flexibelt sätt att bemästra de grundläggande principerna för omvårdnad avgörande för dagens vårdpraxis, vilket ger de nödvändiga forskningsledda och praktiska färdigheter de behöver för att lyckas i en verklighetstrogen vård inställning.

MSc vård och omsorg Quality Improvement

Online MSc vård och omsorg Quality Improvement program från UCC erbjuder sjuksköterskor ett flexibelt sätt att utveckla de färdigheter som krävs för att gå vidare till mer välmående och uppfyller ledarroller. En viktig del av programmet är utvecklingen av kritiskt bedömning kompetens och innovation i klinisk praxis. En särskild grupp av lärare hjälper vårda dessa kunskaper, vilket är nyckeln till att optimera studietid och i slutändan, så framgångsrika studenter dra nytta av de många möjligheter för duktiga sjuksköterskor globalt.

Master of Public Health

Online Master of Public Health ger den nödvändiga evidensbaserad teori och verklig tillämpning av folkhälsan att ge eleverna de praktiska färdigheter och förtroende som krävs för att göra en skillnad för befolknings hälsofrågor.

MSc inom arbetsmiljöområdet

Den Civilingenjör i arbetshygien från UCC tar en unik integrerad strategi för hälsa och säkerhet, utforska psykologiska faktorer vid sidan av mer traditionella fysiska riskfaktorer, för att hjälpa eleverna att utveckla strategier för att uppfylla behoven hos den moderna arbetsplatsen. Denna 100% online-program ger ett flexibelt sätt för studenter att skaffa de nödvändiga forskningsledda och praktiska färdigheter de behöver för att utveckla sina karriärer i multi-industrin och tvärvetenskapliga området hälsa.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MSc » Se Health MSc » Se Health Magisterexamen »