University of Limerick, Centre for Project Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Limerick

University of Limerick (UL) är en oberoende, internationellt inriktade universitet med en stolt förflutet av innovation inom utbildning och kompetens inom forskning och vetenskap.

Vi är mycket stolta över att locka studenter som söker en stödjande inlärningsmiljö för att hjälpa vårda och uppnå sina personliga och professionella drömmar. UL akademiker har ett register över hög anställningsbarhet och universitetet har ett nära samarbete med industrin, från grund- till postdoktoral nivå. Vår vision är att erbjuda studenterna en akademisk miljö som stödjer intellektuell tillväxt och personlig utveckling och kännetecknas av principerna om rättvisa, rättvisa och integritet.

CENTRUM för projektstyrning

En av världens första spetsforsknings specialiserat sig på projektledning utbildning och forskning, är UL CPM den enda centrum i sitt slag i Irland.

Centrum för Project Management ligger inom Kemmy Business School vid University of Limerick. Grundades 1992, är det ett av världens första spetsforsknings som specialiserat sig på projektledning utbildning och forskning.

Våra program är utformade för att utveckla omfattande verksamhet kunskaper och färdigheter att formulera, planera, genomföra och slutföra projekt framgångsrikt. Centrumet har lett utvecklingen av alternativa metoder för studier som passar ändrad livsstil och möta behoven hos olika branscher.

CPM: s särskilda mission är att förändra projektledning expertis till livskraftiga praktiska lösningar för den operativa förmån för organisationer och företag.

FÖRELÄSARE Erfarna föreläsare i spetsen för sina områden.

CPM kurser utforska disciplin projektledning från både akademiska och utövare perspektiv med erfarna lärare i spetsen för sina områden. Våra föreläsare arbetar i samarbete med branschledande projekt- och programansvariga för att säkerställa eleverna utsätts för de senaste och mest relevanta bransch fall och kursinnehåll.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

Videoklipp

Discover what Aidan Cafferky, Mechanical Engineer, learnt from the course

See how Lloyd Harnett, Revenue & IT Manager, benefited from the course

Kontakt
Besöksadress
Plassey, Limerick, Ireland
Limerick, IE
Sociala medier