University Centre of the Westfjords

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet Centre i Västfjordarna är en ideell organisation som inrättades i mars 2005. Den har 40 grundande medlemmar, inklusive alla av landets institutioner för högre utbildning. Centrumet startade sin verksamhet i Vestrahús i Ísafjörður i januari 2006. I samma byggnad finns kontor det marina forskningsinstitutet, den isländska fiskelaboratorierna, och det isländska Snow Avalanche Research Centre, bland annat. Västfjordarna Regional Development Centre ligger också här, och alla de organisationer som deltog i den gemensamma byggnaden aktie mottagningsanordningar. &nbsp Universitetet Centre erbjuder en internationellt inriktad, tvärvetenskaplig masterprogrammet i kustområden och marina Management, som ges på engelska. Programmet förbereder eleverna att samarbeta med en av de mest övertygande och viktigaste ämnena idag: förvaltning av naturresurserna och utnyttjande. Programmet ges i tre veckor moduels, och varje moduel ges även en kort kurs. &nbsp Centrumet bistår även högskolestuderande och lärare från länder utanför området att etablera kontakter i Västfjordarna. Centret ger information om regionen som ett intressant alternativ och område för forskning och hjälper studenter och forskare i deras arbete med forskningsprojekt inom Westfjords.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Kust- Och Havsförvaltning

Campusstudier Heltid Deltid 18 månader September 2017 Island Västfjordarna + 1 fler

Master i kust- och marinförvaltning är ett tvärvetenskapligt resurshantering program som fokuserar på kust- och havsfrågor och främst dra ... [+]

Kust- och Marine Management är ett internationellt, tvärvetenskapligt magisterexamen inom resurshantering. Programmet betonar idéer och metoder från ekologi, sociologi, ekonomi och företagsekonomi. Studenter programmet ha kunskap om de olika och värdefulla resurser över kusten och havet, förstå deras nuvarande tillstånd, och har samlat verktyg och expertis för att driva en hållbar användning av havets resurser.

 

Kursspråket, inklusive all undervisning, är engelska. University Centre i Västfjordarna erbjuder detta program i samarbete med universitetet i Akureyri. Undervisningen sker i Ísafjörður.

Behörighetskrav En viktig förutsättning för godkännande är att de sökande har genomgått en kandidatexamen; om en BA, BSc eller säng. Tonvikten ligger på den sökande motiverar sina skäl och förklara hur de hoppas kunna knyta programmet till sin tidigare utbildning och erfarenhet. Ett ansökningsformulär finns i både elektroniskt och pdf-format, på University Centre webbplats.... [-]


Videoklipp

Coastal Management Masters in Iceland - Student Story

Coastal Management Masters in Iceland - Student Activities

Kontakt

University Centre Of The Westfjords

Adress, rad 1 Suðurgötu 12
400 Ísafjörður, Iceland
Hemsida http://uwestfjords.is/
Telefonnummer +354 450 3040