Read the Official Description

Högskolan i Westfjords är en ideell organisation som bildades i mars 2005. Den har 40 grundare, inklusive alla landets högskolor. Centrumet startade sin verksamhet i Vestrahus i Ísafjörður i januari 2006. Samma byggnad finns bland annat av Marinforskningsinstitutets, Islands, Islands, Islands laboratorier och det isländska snöforskningscentret. Westfjords Regional Development Center ligger också här, och alla de organisationer som är representerade i byggnaden delar gemensamma mottagningsfaciliteter.

Universitetscentret erbjuder ett internationellt inriktat, tvärvetenskapligt masterprogram i Kust- och marinförvaltning, som undervisas på engelska. Programmet förbereder eleverna att engagera sig med en av de mest övertygande och viktiga ämnena idag: naturresurshantering och utnyttjande. Programmet lärs i tre veckors moduler, och varje modul erbjuds också som en kortsiktig kurs.

Centret hjälper också universitetsstuderande och lärare från utanför området för att etablera kontakter på västfälten. Centret ger information om regionen som ett intressant alternativ och forskningsområde och hjälper studenter och forskare i deras arbete med forskningsprojekt på Westfjorden.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

University Centre of the Westfjords

Master i kust- och marinförvaltning är ett tvärvetenskapligt resurshantering program som fokuserar på kust- och havsfrågor och främst dra ... ... [+]

Kust- och Marine Management är ett internationellt, tvärvetenskapligt magisterexamen inom resurshantering. Programmet betonar idéer och metoder från ekologi, sociologi, ekonomi och företagsekonomi. Studenter programmet ha kunskap om de olika och värdefulla resurser över kusten och havet, förstå deras nuvarande tillstånd, och har samlat verktyg och expertis för att driva en hållbar användning av havets resurser.

Kursspråket, inklusive all undervisning, är engelska. University Centre i Västfjordarna erbjuder detta program i samarbete med universitetet i Akureyri. Undervisningen sker i Ísafjörður.

Behörighetskrav En viktig förutsättning för godkännande är att de sökande har genomgått en kandidatexamen; om en BA, BSc eller säng. Tonvikten ligger på den sökande motiverar sina skäl och förklara hur de hoppas kunna knyta programmet till sin tidigare utbildning och erfarenhet. Ett ansökningsformulär finns i både elektroniskt och pdf-format, på University Centre webbplats.... [-]

Island Ísafjörður
September 2019
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Centre of the Westfjords

Kustområden och regional utveckling är ett internationellt multidisciplinärt mastersprogram för utveckling av landsbygden och avlägsna områden i det förflutna och i framt ... [+]

Programmet är speciellt byggt på principen och praktiken av sociologi, makroekonomi och geografi / planering. I slutet av programmet förstår eleverna förändringar och utmaningar i kustområdenas utveckling och har kunnat fördjupa sig i metoder och färdigheter för att förutsäga deras utveckling och hantera den. Undervisningsspråk och allmän kommunikation är engelska. Undervisningen sker i Ísafjörður.

Programmet består av 120 högskolepoäng på masternivå. Detta omfattar 75 hp i form av kurser och 45 hp i form av en avhandling. Alla kurser undervisas i moduler. Programmet inleds i höstterminen och det första året består av kurser och valkurser från undervisningsplanen.... [-]

Island Ísafjörður
September 2019
Heltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Coastal Management Masters in Iceland - Student Story

Coastal Management Masters in Iceland - Student Activities

University Centre Of The Westfjords
Address
Sudurgotu 12,
400 Ísafjörður, Island
Webbplats
Telefon
+354 450 3040