The Buchmann Faculty of Law - Tel Aviv University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Belägen i hjärtat av Tel Aviv är TAU: s juridiska fakultet Israels främsta lagskola. TAU Law är hem för mer än 40 heltidsfakultetsmedlemmar och över 25 berömda besöksprofessorer som alla är internationellt erkända inom sina kompetensområden. Fakulteten består av dussintals adjungerade lärare som lär ett brett spektrum av akademiska discipliner. Ungefär 1600 studenter från Israel och från mer än 20 länder över hela världen deltar årligen i fakulteten.

Läroplanen vid TAU Law innehåller ett brett utbud av kurser och seminarier, som syftar till att förbättra elevernas förmåga att ta itu med lokala och globala juridiska och sociala frågor. Cirka 45 av de erbjudna kurserna lärs på engelska. TAU Law ger ett brett utbud av möjligheter till teoretisk forskning och praktisk juridisk erfarenhet eftersom den strävar efter att skapa en stimulerande lärmiljö för sina studenter och forskare. Bland dessa är fakultetets unika juridiska verkstäder, som introducerar studenter till avancerad forskning av ledande forskare från Israel och utomlands, vilket gör att de kan granska och bidra till ännu inte offentliggjorda juridiska stipendier.

Bland de många möjligheterna som ges av juridiska fakulteten i Buchmann är Parasol Foundation International LL.M., som lockar högsta jurister från hela världen. Detta unika program gör det möjligt för internationella studenter att dyka in i den olika atmosfären och verkligen uppleva akademiker, innovation och forskning som TAU Law har att erbjuda.

TAU Laws fakultetsmedlemmar har publicerat många böcker och publikationer i topprättsliga granskningar, peer-reviewed journals och universitetspressar. Många av våra fakultetsmedlemmar är regelbundna gästföreläsare vid ledande juridiska skolor i USA och Europa. TAU Law rymmer många prestigefyllda forskningsinstitut som underlättar banbrytande konferenser, colloquia och forskningsaktiviteter. Ett av dessa institut, Cegla-centret för tvärvetenskaplig forskning i lagen, är värd för fakultetens flaggskeppsöversyn - Theoretical Inquiries in Law (TIL), som är rankad som nummer 1 för citationspåverkan bland alla icke-amerikanska lagomdömen runt om i världen .

Skolans verksamhetsbredd och rykte för excellens hade främjat högskoleexamen inklusive många högsta domstolsregeringar, statsministrar, parlamentsledamöter och verkställande direktörer för stora internationella företag. Dussintals fakultetskandidater tjänar i ledande befattningar i de bästa amerikanska lagskolorna, inklusive Harvard och NYU. Genom sin fakultet, studenter och alumner bidrar TAU-fakulteten med meningsfulla lösningar till världens mest komplexa juridiska och sociala utmaningar.

Platser

Tel Aviv-Yafo

Address
Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv-distriktet, Israel

Program

Skolan erbjuder också: