Tel Aviv University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Belägna i Israel, kulturella, ekonomiska och industriella centrum, ärTel Aviv University största universitet i Israel och den största judiska universitetet i världen. Det är ett stort centrum för undervisning och forskning, som består av nio fakulteter, 106 avdelningar och 90 forskningsinstitut. Dess ursprung går tillbaka till 1956, då tre små utbildningsenheter - The Tel Aviv School of Law and Economics, ett institut för naturvetenskap, och ett Institute of Jewish Studies - gick samman till universitetet i Tel Aviv.


Till en början knuten till Tel Aviv kommunen beviljades universitetet självständighet 1963, och dess campus i bostadsområdet avsnitt Ramat Aviv bildades samma år.

&nbsp

Tel Aviv University erbjuder ett omfattande utbud av studieprogram inom konsten och vetenskapen, inom sitt fakulteterna Engineering, exakta vetenskaper, biovetenskap, medicin, humaniora, juridik, samhällsvetenskap, konst och Management. Den ursprungliga 170-acre campus har utökats till att omfatta ytterligare 50 tunnland tarmkanalen, som nu utvecklas.

&nbsp

Universitetet har också akademisk tillsyn över Centrum för teknisk Design i Holon, det nya akademiska högskolan i Tel Aviv-Yaffo, och Tel Aviv Engineering College.

&nbsp

&nbsp

Inriktad på sociala aspekter

&nbsp

Förutom sina grundläggande forskning och utbildning, bidrar Tel Aviv University sin expertis till välfärden i samhället i stort, har en del i alla delar av nationella liv, samt adresser regionala och internationella frågor. Fakultetsmedlemmar tjänstgöra i Knesset och regeringen, i myndigheter, och i professionella organisationer och offentliga organ. Studenter uppmuntras lärare utsatta barn, frivillig service till äldre och stöd till samhället genom ett brett spektrum av sociala engagemang program, såsom TAU's omfattande Pris-Brodie initiativet i Jaffa.

&nbsp

Tel Aviv University är ledande med att fånga upp forskare och studenter som kom i massiv siffror från det forna Sovjetunionen.

&nbsp

&nbsp

En roll i fredsprocessen

&nbsp

Mellanösterns historia, strategiska studier, och sökandet efter fred är centrala frågor för Tel Aviv University forskare. Institutet för diplomati och regionalt samarbete, som grundades av Peres Center for Peace, det Armand Hammer fond för ekonomiskt samarbete i Mellanöstern, Moshe Dayan Center for Middle Eastern och afrikansk historia, Jaffee Center for Strategic Studies, den Tami Steinmetz Center för fredsforskning och Morris E. Curiel Center for International Studies respekteras informationskällor för statliga och privata institutioner, press och allmänheten. University forskare sätter sin expertis för att arbeta för fredsprocessen, som deltar i israeliska delegationer till fredssamtalen, och i gemensamma projekt med kollegor från grannländerna.

&nbsp


Vårda Jewish Studies

&nbsp

Tel Aviv University's Chaim Rosenberg School for Jewish Studies bedriver forskning i Bibeln, Talmud, hebreiska språket och litteraturen, judisk filosofi och historia av det judiska folket. Det finns forskning centra för den judiska median, Diaspora studier, sionistiska historien, och antisemitism forskning och kurser i judisk lag. Wiener Library, ett av världens största samlingar av Förintelsen och antisemitism, erbjuder ett omfattande lager av forskningsmaterialet.

&nbsp

&nbsp

Nå ut Overseas

&nbsp

Tel Aviv University har starka band med judiska samhällen i utlandet, som erbjuder program för judiska studier till lärare och studenter från USA, Frankrike, Brasilien, Argentina och Mexiko. TAU är också involverad i judiska särskild utbildning, forskning och undervisning i världen.

&nbsp

Skolan för utländska studenter ger unga människor från andra länder möjlighet att studera vid Tel Aviv University i ett år, en termin eller en sommar. Programmet är på engelska, innehåller ett brett utbud av kurser och erbjuder även möjligheten att bo och studera på kibbutz.

&nbsp

Andra studien möjligheter för studenter från utlandet är en Masterprogram i Middle Eastern Studies, en Masterprogram i biblisk arkeologi, Sommarnattens lag Program medsponsor Temple University Law School och TAU Buchmann juridiska fakulteten; det Sackler School of Medicine New York State / American Program, ett fyraårigt MD program ges på engelska, Medical Electives Program; Wharton-Recanati-INSEAD-York Project in Management, International Executive MBA Pro gram av fakulteten Management tillsammans med Kellogg School, Northwestern University, den internationella MBA-programmet, och High-Tech Management School.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

MSc I Växtbiologi Med Tonvikt På Livsmedelssäkerhet Och Säkerhet

Campusstudier Heltid 18 månader October 2017 Israel Tel Aviv

Denna innovativa internationella Programmet är öppet för studenter runt om i världen som är intresserade av att få en MSc i Plant Sciences med tonvikt på livsmedelssäkerhet och säkerhet. [+]

Denna innovativa internationella Programmet är öppet för studenter runt om i världen som är intresserade av att få en MSc i Plant Sciences med tonvikt på livsmedelssäkerhet och säkerhet. Programmet äger rum över 18 månader (med en extra avhandling år tillval), heltid, och ges på engelska. Programmets läroplan kombinerar akademisk forskning med praktisk erfarenhet av jordbruk i Arava öknen, Israels största grönsaks exporterande regionen. Programmet ger studenterna en praktikplats möjlighet (inbyggd i programmet) för att få förstahands erfarenhet av avancerad öken jordbruk under hela studietiden. Internationella MSC-programmet i växtbiologi ger studenterna med akademisk kunskap med ledande fakulteten, möjligheter att få praktiska färdigheter och chansen att vara en del av att skapa en hållbar framtid. Internationella MSC-programmet i växtbiologi Programmet sker i samarbete med Arava International Center för jordbruk Training (AICAT), och den regionala jordbruksforskning och Development Center (på Yair FoU Station). Som en del av samarbetet kommer eleverna har en unik möjlighet att studera och bosätta sig i en lokal jordbruks byn (moshav) inom Arava kommun i öknen. Detta berikande 18-månadersprogram består av 38 timmar kredit, vilket också inkluderar forskning praktik, spridda över tre terminer. På grund av den typ av program, är läroplanen fast och studenter måste vidta alla kurser som anges. Det tvärvetenskapliga läroplanen ger studenterna en bred förståelse för växtbiologi, från molekylär och cellulär nivå, och upp till organismnivå, liksom dess interaktion med sin omgivning. Välj excel studenter som är intresserade av att skriva en avhandling kan göra så efter avslutad examen genom att stanna ytterligare ett... [-]

MA

Arkeologi Och Historia Bibelns Land

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2017 Israel Tel Aviv

Arkeologi och historia bibliska perioden är ett utbildningsprogram för utomeuropeiska magisterexamen och doktorsexamen Studenter vid institutionen för arkeologi och antikens främreorientaliska Civilizations vid Tel Aviv University, Israel [+]

Arkeologi och historia bibliska perioden

En utbildning för utomeuropeiska magisterexamen och doktorsexamen Studenter vid institutionen för arkeologi och antikens främreorientaliska Civilizations vid Tel Aviv University, Israel

 

Institutionen för arkeologi och antikens främreorientaliska Civilizations vid Tel Avivs universitet i samarbete med TAU's School för utländska studenter (OSP) meddelar att ett nytt låneprogram för utomeuropeiska MA och doktorsexamen studenter.

 

Programmet, som erbjuder akademiska krediter att överföra till de flesta amerikanska universitet är för studenter från olika områden relaterade till den hebreiska Bibeln som önskar bredda sina kunskaper i biblisk och modern hebreiska, bibliska arkeologi och historia i delstaten Israel under den bibliska perioden (järnåldern till persiska perioden, 12-4-talen f.Kr.). Det introducerar studenterna till frågor om teori och metod och erbjuder även möjlighet att få fältarbete erfarenhet. ... [-]


Internationella Masterprogrammet I Miljö-studier

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2017 Israel Tel Aviv

Det internationella masterprogrammet i natur och samhälle ger kandidater med en intensiv tvärvetenskaplig inblick i miljöstudier, med betoning på Israels unika geografiska och geopolitiska miljö. [+]

Det internationella masterprogrammet i natur och samhälle ger kandidater med en intensiv tvärvetenskaplig inblick i miljöstudier, med betoning på Israels unika geografiska och geopolitiska miljö. Programmet äger rum under ett år (3 terminer) på heltid, och ges på engelska.

 

 

Internationella masterprogrammet i natur och samhälle

 

Den Porter School of Environmental Studies "Internationella masterprogrammet i natur och samhälle ger kandidater med en intensiv tvärvetenskaplig inblick i miljöstudier, med betoning på Israels unika geografiska och geopolitiska miljö. Den äger rum under ett år (3 terminer) och är på heltid.

... [-]

Ma I Att Undervisa Engelska För Talare Av Andra Språk (TESOL)

Campusstudier Heltid 3 terminer July 2017 Israel Tel Aviv

Engelska är det internationella språket för kommunikation i världen idag. Den engelska språkundervisningen programmet vid Tel Aviv University är utformad för att förbereda personer ... [+]

MA i att undervisa engelska för som talar andra språk (TESOL) med pedagogisk praktik

 

• Tjäna en magisterexamen i TESOL vid Tel Avivs universitet och öppna spännande internationella karriärmöjligheter i undervisning och administration, lärobok och testutveckling, och mer ...

• Upplev livet i pulserande Tel Aviv, i hjärtat av flerspråkigt och mångkulturellt Israel

• Gör en skillnad - praktiker al engelska undervisning i israeliska skolor

 

Engelska är det internationella språket för kommunikation i världen idag. Den engelska språkundervisningen programmet vid Tel Aviv University är utformad för att förbereda personer för ett brett utbud av spännande internationella karriärmöjligheter. Programmet ges på engelska av framstående professorer i språkutbildningen programmet i Högskolan för lärande och består av två sammanhängande delar: ... [-]


Ma I Konflikthantering Och Medling

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2017 Israel Tel Aviv

Det internationella masterprogrammet i konfliktlösning och medling är en ettårig engelskspråkig MA. Programmet syftar till att erbjuda studenter runt om i världen möjlighet att studera internationell konfliktlösning i centrum. [+]

Välkommen till det nya internationella programmet i konfliktlösning och medling, en ettårig engelskspråkig MA.

 

Programmet syftar till att erbjuda studenter runt om i världen möjlighet att studera internationell konfliktlösning i centrum. Som en återspegling av den allt större erkännande i den akademiska världen om vikten av konfliktlösning, är vårt uppdrag att förse våra studenter med de akademiska och praktiska verktyg att närma sig konflikter, deras hantering och lösning. Detta stöder vår åsikt att konflikter bör hanteras både som ett akademiskt forskningsområde och som ett område av praktisk verksamhet och genomförande.

 

Du kommer att studera med studenter från varje kontinent, förde med sig sina egna erfarenheter och perspektiv. Den exceptionella professorer från de bästa universiteten i landet men också framgångsrika utövare kommer att ge dig kunskap och praktik du söker. Vår tvärvetenskapliga läroplanen ger dig möjlighet att framgångsrikt kunna öka din karriär möjligheter och skyldigheter inom olika områden. Vi kommer också att uppmuntra och stödja dig att delta i praktik under din studietid och hitta placeringar efter att de avslutats. ... [-]


Ma I Mellanösternstudier

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2017 Israel Tel Aviv

Detta MA i Mellanösternstudier programmet är designat för internationella studenter är intresserade av karriärer som rör Mellanöstern inom journalistik, diplomati, förvaltning ... [+]

MA i Mellanösternstudier

 

Detta MA i Mellanösternstudier programmet är designat för internationella studenter är intresserade av karriärer som rör Mellanöstern inom journalistik, diplomati, förvaltning, strategisk forskning och opinionsbildning / aktiviteter. Studenterna ges en ovärderlig möjlighet att förvärva en fördjupad förståelse för de politiska, sociala och ekonomiska dimensioner i regionen, inifrån.

 

Beläget i det prestigefyllda Institutionen för Mellanöstern och Afrika historia vid Tel Aviv University, ståtar programmet några av de mest kända Mellanöstern experterna i världen idag. Programmet inkluderar en film och föreläsningsserier, studiebesök till den arabisk-israeliska staden Umm al-Fahem och Petra, Jordanien * och en studieresa till ett grannland (såsom Egypten *, Tunisien *, Marocko * eller Turkiet *), tillsammans med sakkunniga forskare i TAU Institutionen för Mellanöstern och Afrikas historia. Dessa erfarenheter kommer att berika elevernas kunskaper, och förmåga att förstå och analysera komplexa i en region övergår i en period av djupgående förändringar. ... [-]


Ma I Migrations-studier

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2017 Israel Tel Aviv

Den internationella MA i Migration Studies Program är en ettårig MA ges på engelska. Är det enda University i Migration Studies i Israel, och en av de få i världen, denna framstående ... [+]

Den internationella MA i Migration Studies Program är en ettårig MA ges på engelska. Är det enda University i Migration Studies i Israel, och en av de få i världen kommer detta framstående forskarutbildningen ge eleverna en möjlighet att studera migration inom ett unikt läge i Israel. Israel är hem för invandrare från hela världen, inklusive judiska invandrare, gästarbetare, flyktingar och asylsökande, och andra. Detta International Masters kommer att ge eleverna en möjlighet att upptäcka den komplexa internationella migrationen genom ett tvärvetenskapligt lins. Ledda av våra exceptionella professorer som är några av de ledande experterna inom detta område syftar detta program att ge eleverna de teorier, verktyg och uppleva första hand att göra karriär inom olika områden, inklusive den allmänna ordningen, internationella frågor, politik, forskning, den akademiska världen, och ideella organisationer. Detta internationella program är en möjlighet att vara en del av en heterogen studentkår som i sig utgör en plattform för olika lokala kunskaper och erfarenheter att konvergera och skapa en unik miljö för lärande. ... [-]


Ma Inom Säkerhet Och Diplomati

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2017 Israel Tel Aviv

Den Internationella MA i säkerhet och diplomati är en ettårig heltid program ges på engelska. Programmet omfattar tre terminer - Från oktober till augusti. De flesta lektioner hålls mellan måndag och torsdag, med början på 01:00, lämnar morgonen och en lång helg gratis för självstudier och fritidsaktiviteter ... [+]

MA i säkerhet och diplomati Den Internationella MA i säkerhet och diplomati är en ettårig heltid program ges på engelska. Programmet omfattar tre terminer - Från oktober till augusti. De flesta lektioner hålls mellan måndag och torsdag, med början på 01:00, lämnar morgonen och en lång helg gratis för självstudier och fritidsaktiviteter. Studenter som väljer och är berättigade att skriva en valfri uppsats kommer vara inskriven för en fjärde termin. MA Program i säkerhet och diplomati Israel är i fokus för världens uppmärksamhet på både säkerhet och diplomati frågor. Det är också centrum för enorma professionell expertis inom båda dessa områden. Förkroppsligar den unika kunskaper och färdigheter, ger vårt program tillsammans internationellt kända forskare och tidigare ledande utövare i både säkerhet och diplomati, som erbjuder studenterna en exceptionell lärandet på engelska. Kunskapsrika turer och möten med israeliska och utländska tjänstemän ingår i läroplanen. Studenterna kommer från hela världen och uppmuntras att ta upp praktikplatser och andra fritidsaktiviteter under sina år vistelse i Israel. Programmet ger fördjupade kunskaper och analytiska verktyg för studier av strategi, diplomati, beslutsfattandet och utformningen av säkerhets- och utrikespolitik. Utsikterna för programmet är global, med särskild inriktning på Israel och Mellanöstern. På det praktiska planet, förbereder programmet eleverna för ingrepp på den internationella arenan, försvarsorgan, internationella organisationer (både statliga och icke-statliga organisationer) och internationella ekonomiska organisationer. Förkunskapskrav Kandidatexamen från ett fält från en ackrediterad institution för högre utbildning. Minimal Slutbetyget på 80, eller motsvarande för sökande från skolor eller länder med ett annat betygssystem. Studenter som inte... [-]

Ma I Socialt Arbete Med Inriktning Mot Kris Och Trauma Studier

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2017 Israel Tel Aviv

Bob Shapell School of Social Work i Tel Aviv University erbjuder ett nytt MA-program på hantera stress, kris och trauma för internationella studenter. Israel är ett levande laboratorium för forskning ... [+]

MA i socialt arbete med inriktning mot Kris-och Trauma Studier

 

Bob Shapell School of Social Work i Tel Aviv universitet erbjuder en ny M. A. programmet hantera stress, kris och trauma för internationella studenter.

 

Israel är ett levande laboratorium för forskning och praktik i stress, kris och trauma. Under årens lopp har israeliska forskare och praktiker utvecklat betydande kunskap och modeller för intervention i dessa områden. Vår lärare har gått i bräschen för denna utveckling. Vi inbjuder dig att lära av våra världsberömda experter.

 

Programmet omfattar både offentliga katastrofer och personliga kriser liv: terror och krig och naturkatastrofer i den offentliga sfären, tillsammans med sådana stressfaktorer som invandring, våld i hemmet, skilsmässa och sjukdom och sorg i den personliga sfären. ... [-]


Ma I Statsvetenskap I Aktion: Ledarskap, Kommunikation Och Val

Campusstudier Heltid 3 terminer October 2017 Israel Tel Aviv

Masterprogrammet "Statsvetenskap in Action: Ledarskap Kommunikation och valen" är en högkvalitativ forskarutbildning som fokuserar på dynamiken och komplexiteten i politiken i den globala tidsåldern. [+]

MA i statsvetenskap in Action: ledarskap, kommunikation och val

 

Masterprogrammet "Statsvetenskap in Action: Ledarskap Kommunikation och valen" är en högkvalitativ forskarutbildning som fokuserar på dynamiken och komplexiteten i politiken i den globala tidsåldern. Programmet ger en magisterexamen i statsvetenskap i Ledarskap Kommunikation och val från Tel Aviv University. Den statsvetenskap sticker ut i studien av politiskt ledarskap, politisk kommunikation, valsystem och beteende och är hem för Israel National Election Studies.

 

Programmet ger studenterna fördjupade kunskaper, förståelse och verktyg för analys i en värld som präglas av växande fusion mellan ledarskap, kommunikation och val. Programmet ger en bred jämförande perspektiv av de utmaningar som ledarna i den kommunikativa ålder, och deras förbindelser med väljarnas förväntningar hela tiden och speciellt i val tider. ... [-]