Il Sole 24 ORE Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

24 ORE Business School har utvecklat innovativa och specialiserade företagsutbildning och yrkes utvecklingsprogram som syftar till att hjälpa nyutexaminerade just börjat sin karriär att förvärva nya kunskaper och färdigheter, samt mogna chefer och yrkesverksamma som behöver uppdatera befintliga kunskaper eller utveckla nya kompetensområden . Program är utformade för personer som arbetar inom både den offentliga och den privata sektorn.

Fokusera på de olika behoven hos unga chefer och specialister, är läroplaner kontinuerligt uppdateras för att ta hänsyn till de senaste affärstrender. Erfarna förlag med bakgrund inom utbildning identifiera viktiga frågor, sätta igång en rik dialog mellan experter, journalister och mer än 6000 chefer som deltar varje år. Sole 24 Ore Utbildningsprogram syftar till att ge ett konkret jord inom områdena ekonomi, finans och förvaltning.

Sole 24 Ore Utbildningsprogram inkluderar:

  • Årliga evenemang - Specialized magisterexamina - Executive Master - Kurser och konferenser - E-learning - In-house utbildning - Professionell utveckling

Business School erbjuder:

En heltidsanställd masterprogrammet som omfattar arbetserfarenhet genom praktik som ger unga studenter med en större konkurrensfördel att komma in i arbetslivet på en högre kvalifikationsnivå och kompetens.

Den Executive24 Mästaren är utformad för upptagna chefer och entreprenörer som måste balansera sina skyldigheter karriär med deras behov av kontinuerligt lärande i en dynamisk värld. Lärandet växlar program avstånd på campus sessioner för att möjliggöra en mer flexibel pedagogisk erfarenhet.

Den Master24 är avsedd för självstuderande och bygger på en innovativ formel distansutbildning som drar nytta av en multimedia klassrum som inkluderar tillgång och interaktion med experterna.

Deltagare i utbildningsprogram har tillgång till Sole 24 Ore vast rikedom av hög kvalitet, multimedieresurser.

Fakulteten inkluderar högkvalificerade italienska och internationella experter som har erfarenhet både inom sina områden samt i klassrummet. De använder ett pragmatiskt tillvägagångssätt som är orienterat mot behoven hos affärsmän.

150 stipendier tillgängliga för studenter.

The Business School har alltid ägnat särskild uppmärksamhet för att utveckla och upprätthålla starka relationer med några av de viktigaste företagen och konsultföretag i Italien och över hela världen. Vi samarbetar för närvarande med mer än 600 internationellt respekterade affärspartners. Detta nätverk tillåter Sole 24 Ore att integrera affärsvärldens verklighet i sina utbildningsprogram, vilket ger fasta och praktiska tillämpningar för lärande.

Sole 24 Ore e-learning plattform tillåter eleverna att dela dokument, meddelanden och skapa en gemenskap.

Praktik är en integrerad del av masterprogrammet och utgör en viktig möjlighet för akademiker att komma in på arbetsmarknaden. Den omfattande nätverk av kontakter från företag, professionella och finanssektorn, tillsammans med preparatet från masterprogrammet ger studenterna möjlighet att komma in viktiga företag i både Italien och utomlands.

Karriär placering följer efter avslutad masterprogrammet och består av att införa kvalificerade sökande till organisationer, som matchar elevernas resuméer (meritförteckning) med behoven hos företag. Målet är att se till att studenter får relevant och meningsfull upplevelse som gör det möjligt för dem att fortsätta sin karriärutveckling.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Magisterexamen » Se Summer courses » Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Lyx Management (Milano) - Engelska Program

Campusstudier Heltid 9 månader November 2018 Italien Milan

Mode, Lyx & Tillverkade i Italien: en distinkt specialisering inom ett av de viktigaste områdena i den italienska excellens. [+]

internationella master lyx management

Officiell hemsida

Mode, Lyx & Tillverkade i Italien: en distinkt specialisering inom ett av de viktigaste områdena i den italienska excellens.

MÅL OCH PROFESSIONELLA ÖPPNINGAR

Vår internationella Master i lyx Management ger studenterna med teknisk kunskap och ledarförmåga som krävs för att bygga en karriär i lyx branschen. Det ger studenterna möjlighet att lära av erfarenheterna från chefer och yrkesverksamma inom marknaden för lyxvaror, liksom till praktikant i viktiga företag och utveckla en varaktig nätverk inom sektorn. De tidigare fyra italienska upplagor av denna Master levereras av vår Business School garanterar konsoliderad erfarenhet och pågående relationer med de mest prestigefyllda globala lyxmärken. Vid slutet av kursen de viktigaste områdena för placering och professionella öppningar är inom företag, konsultföretag, näringslivsorganisationer och institutioner mode, lyx och livsstil, i följande funktioner:... [-]


Magisterexamen I Affärskommunikation, Lobbying Och Institutionella Relationer (roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Rom

Målet med Master of Business Communication, Lobbying och Public Affairs är att utbilda professionella experter i specialiserade institutionella relationer i utformning, planering och kontroll av företagens kommunikation, politik och lobbying med en mycket operativ och pragmatiskt förhållningssätt. [+]

Målet med Master of Business Communication, Lobbying och Public Affairs är att utbilda professionella experter i specialiserade institutionella relationer i utformning, planering och kontroll av företagens kommunikation, politik och lobbying med en mycket operativ och pragmatiskt förhållningssätt.

Mästaren låter användarna:

slutföra nivån av universitetsutbildning genom att rekrytera specialistkunskaper inom området institutionella relationer förvaltning, använda informations- och kommunikationsteknik för lobbying och representation av intressen, förbättra genom konstant användning av aktivt lärande verktyg, individuella färdigheter i syfte att främja deras anställbarhet i connoted positionerna för stort ansvar; säkerställa en konstant relation med näringslivet, genom medverkan av vittnen från EU-institutionerna, från offentliga företag, privata företag och organisationer inom tredje sektorn. STRUKTUR ... [-]

Magisterexamen I Corporate Finance Management (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Milan

Master Corporate Finance Management syftar till att förmedla till deltagarna tekniker och social kompetens nödvändig kompetens för att integrera framgångsrikt i finans förvaltning och kontroll av företag, inom bankerna och konsultföretag, utveckla speciella färdigheter inom data, kommunikation och användning av företagens ekonomiska uppgifter. [+]

Master Corporate Finance Management syftar till att förmedla till deltagarna tekniker och social kompetens nödvändig kompetens för att integrera framgångsrikt i finans förvaltning och kontroll av företag, inom bankerna och konsultföretag, utveckla speciella färdigheter inom data, kommunikation och användning av företagens ekonomiska uppgifter.

STRUKTUR

Master Corporate Finance Management, heltid, stängd och obligatorisk närvaro nummer, med en total varaktighet av 10 månader av träning:

120 dagar av klassrumsutbildning 5 dagar distansundervisning 4 månaders praktik på företag, banker och konsultfirmor

Till stöd för klassrumsundervisning, är distansutbildning sessioner planeras med användning av e-learning plattform för Business School i Sole 24 Ore, en dedikerad webbmiljö genom vilken i fjärrläge, kan du konsultera dokument , outs, multimedia kurser och interagera med jämnåriga och lärare även i kollaborativt lärande.... [-]


Magisterexamen I Corporate Finance Management (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Rom

Master Corporate Finance Management är en doktorandkurs som syftar till att utbilda framtida ledare som kan driva i de mest strategiska sektorer för övervakning och företagsutveckling: finans, ekonomistyrning och affärsplanering. [+]

Master Corporate Finance Management är en doktorandkurs som syftar till att utbilda framtida ledare som kan driva i de mest strategiska sektorer för övervakning och företagsutveckling: finans, ekonomistyrning och affärsplanering.

Målet är i synnerhet att förmedla till deltagarna kunskap, teknisk kompetens och social kompetens nu behövs för att integrera framgångsrikt i finans förvaltning och kontroll av företag och konsultföretag genom att utveckla färdigheter i datorer, kommunikation och användning av företagens ekonomiska information.

STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 10 månader:

6 månaders klassrumsutbildning 4 månader praktik PROGRAM ... [-]

Magisterexamen I Design Management (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Milan

Master Design Management är ett innovativt och tvärvetenskapligt utbildningsprogram som syftar till att överföra ledning, ekonomi, ledning och kommunikation som saknas i dem som utförde tekniska undersökningar i syfte att skapa en ny professionell och komplett, är att kunna - i linje med de nya marknadsbehov - för att hantera ett "projekt" inom ett företag eller en studie, från strategi och design av en produkt / tjänst till kommunikation och detaljhandeln aspekter. [+]

Master Design Management är ett innovativt och tvärvetenskapligt utbildningsprogram som syftar till att överföra ledning, ekonomi, ledning och kommunikation som saknas i dem som utförde tekniska undersökningar i syfte att skapa en ny professionell och komplett, är att kunna - i linje med de nya marknadsbehov - för att hantera ett "projekt" inom ett företag eller en studie, från strategi och design av en produkt / tjänst till kommunikation och detaljhandeln aspekter.

STRUKTUR

Master, heltid, antal stängd och obligatorisk närvaro följer sammanlagt minst 10 månader varav sex klassrum och fyra stage.PROGRAMMAIl Master strukturerat som:

Grunderna i ledningen: delar av ekonomi och företagsorganisation Design: ekonomi och branschstruktur Projektledning: hantering av design- och innovationsprojekt Strategier för innovation och affärsutveckling Den kreativa processen för att stödja innovation inom designorienterade företag Marknadsföring och kommunikation: differentiera genom design varumärkes~~POS=TRUNC ... [-]

Magisterexamen I Detaljhandel Och Försäljning (Milano) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Milan

Master Detaljhandel Management vänder sig till utbildning specialiserad och kompetenta siffror som kan integrera med framgång i företagets funktioner i detaljhandeln, handel och kommersiellt, förvärva riktad specialisering och distinkta i vad är för närvarande bland de mest dynamiska områdena för insättning. [+]

Master Detaljhandel Management är utformad för att utbilda specialiserade och kompetenta siffror som kan integrera med framgång i företaget Retail funktioner, handel och försäljning av, förvärvande en målinriktad specialisering och distinkt i de som är för närvarande bland de mest dynamiska områdena för insättning.

Master of Business School of Il Sole 24 Ore är ett resultat av samarbete och konfrontation med några av de mest prestigefyllda företag i branschen, och syftar till att ge ungdomar integrerade och särskiljande kompetens för att passa in i dessa alltmer strategiska områden för företag företag, till förstå beteendet hos nya konsument och styra valet av distributionskanaler, även digital.... [-]


Magisterexamen I Ekonomi Och Förvaltning Av 'Art Och Kulturarvet (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Milan

Syftet med Master heltid ekonomi av "Konst och Kulturarv är att utbilda yrkesverksamma som kan passa in i de större företagen och konstinstitutioner och kulturarv i Italien och utomlands, liksom i konsultföretag som specialiserat sig på förverkligandet av konstnärliga och kulturella projekt. [+]

Syftet med Master heltid ekonomi av "Konst och Kulturarv är att utbilda yrkesverksamma som kan passa in i de större företagen och konstinstitutioner och kulturarv i Italien och utomlands, liksom i konsultföretag som specialiserat sig på förverkligandet av konstnärliga och kulturella projekt.

STRUKTUR

Master, heltid, stängd och obligatorisk närvaro nummer, med en total varaktighet av 10 månader: 6 klassrum och fyra stage.PROGRAMMAIl utbildningen är uppdelad i tre huvuddelar: klassrumsutbildning, kontroller vid slutet av varje modul och projektarbete, praktik.

Klassrummet Programmet är indelat i moduler för totalt 120 dagar i klassrummet och ansiktet, med ett praktiskt och innovativt sätt, följande frågor: ... [-]


Magisterexamen I Ekonomi Och Förvaltning Av 'Art Och Kulturarvet (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Rom

Syftet med Master är att utbilda yrkesverksamma som kan passa in i de större företagen och konstinstitutioner och kulturarv i Italien och utomlands, liksom i konsultföretag som specialiserat sig på skapandet av konstnärliga och kulturella projekt. [+]

Syftet med Master är att utbilda yrkesverksamma som kan passa in i de större företagen och konstinstitutioner och kulturarv i Italien och utomlands, liksom i konsultföretag som specialiserat sig på skapandet av konstnärliga och kulturella projekt.

Mästaren i synnerhet gör det möjligt för medlemmarna att:

Slutföra nivån av universitetsutbildning genom att anställa metoder och kompetens; Förbättra individuella färdigheter genom konstant användning av aktivt lärande verktyg för att gynna införandet i bolaget; Säkerställa en konstant relation med näringslivet, genom medverkan av vittnen från stora företag på konstmarknaden och kultur. STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 10 månader (6 till 4 klassrum och praktik) .PROGRAMMAIl klassrummet Programmet är uppdelat i följande ämnen:... [-]


Magisterexamen I Energi- Och Miljöhantering (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 9 månader October 2018 Italien Rom

Master Energi och miljö Management är utformad i denna anda, att ge unga akademiker tekniska och administrativa kompetens som behövs för att komma in i dag med professionalism och kompetens i det pågående förändringsarbetet inom detta viktiga område. [+]

Företag, offentliga institutioner och internationella organisationer alltmer uppenbart större uppmärksamhet effektivitets miljöfrågor och energisparande och miljömässig hållbarhet.

Det var således fött behovet av att inkludera högt specialiserade yrkesmän kunna hantera utvecklingsprogrammen och genomföra Energy Management orienterade innovationsprojekt, miljöledning, energi all'efficientismo med hänsyn till inverkan på området ny teknik.

Master Energi och miljö Management är utformad i denna anda, att ge unga akademiker tekniska och administrativa kompetens som behövs för att komma in i dag med professionalism och kompetens i det pågående förändringsarbetet inom detta viktiga område. ... [-]


Magisterexamen I Film Och Audiovisuella Management (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 8 månader October 2018 Italien Rom

Den Master Management Film och audiovisuella, i samarbete med Cinecittà, är utformad för att utbilda personal i ledande kunna identifiera och anta strategier och verktyg för en effektiv ekonomisk och finansiell förvaltning av audiovisuella och medieprodukter. [+]

Den Master Management Film och audiovisuella, i samarbete med Cinecittà, är utformad för att utbilda personal i ledande kunna identifiera och anta strategier och verktyg för en effektiv ekonomisk och finansiell förvaltning av audiovisuella och medieprodukter.

Syftet är att ge ungdomar i synnerhet är intresserade av att gå in i denna sektor, som genomgår stora förändringar, de nödvändiga förberedelserna för att möta de olika stegen som utgör produktion och efterproduktion av audiovisuella produkter: från konstruktion till produktion och postproduktion. Effektiv användning av språk, ekonomisk förvaltning av projektet, identifiering av finansieringskällor, distribution och överföring av den färdiga produkten på flera plattformar som finns idag är några av de ämnen som tas upp i de många workshops och företag hus som präglar Mästaren.... [-]


Magisterexamen I Idrottsgren Management (Roma) - Bana I Italienska

Online och Campus-kombinerat Heltid 9 månader October 2018 Italien Rom

Master of Sport Business Management Business School Il Sole 24 Ore syftar till att ge deltagarna med den tekniska kunskap och ledarskap att verka på marknaden sport. [+]

master Sport Business Management Business School of Il Sole 24 Ore syftar till att ge deltagarna tekniska kunskaper och ledarskap för att arbeta på marknaden sport.

Vägen, efter inledningen i allmän förvaltning, behandlar starkt integrerade specialiserade moduler som syftar till att

överföra marknadsföring kunskap, ekonomisk kontroll, kapitalanskaffning, kommunikation och event management; utveckla rutiner för organisation och förvaltning av idrottsanläggningar; analysera sätt att främja utveckling och förvaltning av humankapital. STRUKTUR

Master, stängd och obligatorisk närvaro nummer, omfattar sammanlagt nio månader av träning:

85 dagars klassrumsutbildning 15 dagar distansundervisning 4 månader praktik på idrottsföreningar, organisationer och institutioner inom sektorn, förbund, föreningar, multinationella företag som investerar i sportbranschen, samt specialiserade konsultföretag inom sektorn. PROGRAM ... [-]

Magisterexamen I Juridik Och Företagsekonomi (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Rom

Av redaktionen ledande inom informationssäkerhet Legal Group, Master Law and Business är ett omfattande utbildningsprogram som syftar till att engagera unga människor till yrket företagets advokat och juridisk rådgivare. [+]

Av redaktionen ledande inom informationssäkerhet Legal Group, Master Law and Business är ett omfattande utbildningsprogram som syftar till att engagera unga människor till yrket företagets advokat och juridisk rådgivare.

Tack vare beskydd av Aigi och stödet av de mest citerade advokatbyråer på marknaden, överför befälhavaren noggranna förberedelser för de stora juridiska frågor avser företaget, i synnerhet kommersiella och bolagsrätt, nationella och internationella avtal, insolvens- och konkursförfaranden, corporate styrning rättstvister, internationell rätt och den europeiska gemenskapen.

En stig uppdaterad med de senaste lagstiftning och i enlighet med de behov och färdigheter som krävs av marknaden, unika för utbildnings tidigare, för prestige berörda lärare och för de viktiga yrkesmöjligheter som erbjuds studenter i tidigare upplagor.... [-]


Magisterexamen I Kommunikation Och Digital Media (på Italienska)

Campusstudier Heltid 9 månader October 2018 Italien Milan

Master kommunikation och digitala medier för att ge en ljus unga kandidater, praktiska och strategiska färdigheter som krävs i dag till kommunikatörer. [+]

Master kommunikation och digitala medier för att ge en ljus unga kandidater, praktiska och strategiska färdigheter som krävs i dag till kommunikatörer.

STRUKTUR

Master kommunikation och digitala medier, på heltid, stängd och obligatorisk närvaro nummer, omfattar sammanlagt nio månader av träning:

Fem månader efter klassrumsutbildning 4-6 månaders praktik på företag, reklambyråer, media center, konsultföretag

Till stöd för klassrumsundervisning, är distansutbildning sessioner planeras med användning av e-learning plattform för Business School i Sole 24 Ore, en dedikerad webbmiljö genom vilken i fjärrläge, kan du konsultera dokument , outs, multimedia kurser och interagera med jämnåriga och lärare även i kollaborativt lärande. ... [-]


Magisterexamen I Ledning, Strategi Och Innovation Verksamhet (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Milan

Befälhavaren syftar till att utbilda framtida chefer och företagare som kan bidra till framgång för företag genom att tillhandahålla tekniska och administrativa kompetens som behövs för att komma in i dag med professionalism och kompetens i det pågående förändringsarbetet. [+]

Mästaren syftar till att utbilda framtida ledare och entreprenörer som kan bidra till framgång för företag genom att tillhandahålla tekniska och administrativa kunskaper som behövs för att komma in i dag med professionalism och kompetens i den pågående förändringsarbetet.

Dessa färdigheter idag är ett grundläggande mervärde för en kvalificerad inträde i arbetslivet och framför allt att verka inom de strategiska funktioner för affärsutveckling samt att komma helt i konsultverksamheten.

Master ger också verktyg för att förstå och genomföra innovationsprocesserna och digital omvandling.

STRUKTUR

Den 16 Master Management, Strategi och innovation Närings heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 11 månader, varav 7 av klassrumsutbildning och fyra månaders praktik i företag, företag eller konsultföretag .... [-]


Magisterexamen I Marknadsföring, Kommunikation Och Digital Strategi (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Milan

Master Marketing Communication och digital strategi är en intensiv doktorandkurs för att arbeta i marknadsföring, kommunikation och den digitala världen. Genom en innovativ och tvärvetenskaplig utbildningsprogram, Master marknadsföring och digital kommunikationsstrategi ger deltagarna möjlighet att säkra praktikplatser i multinationella, företag, kommunikation och webb marknadsföring organ, konsultföretag. [+]

Master Marketing Communication och digital strategi är en intensiv väg efter examen för att arbeta i marknadsföring, kommunikation och den digitala världen. Genom en innovativ och tvärvetenskaplig utbildningsprogram, Master Marketing och digital kommunikationsstrategi ger deltagarna möjlighet att säkrade praktikplatser i multinationella företag, kommunikation och webb marknadsföring organ, konsultföretag.

STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 10 månader:

6 månaders klassrumsutbildning 4 månaders praktik på företag, myndigheter och konsultföretag som sysslar med marknadsföring och kommunikation.

Till stöd för våra klassrum finns en e-learning plattform där du kan konsultera dokument, stenciler, multimediakurser och interagera med kamrater och lärare även i kollaborativt lärande.... [-]


Magisterexamen I Marknadsföring, Kommunikation Och Digital Strategi (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Rom

Master Marketing Communication och digital strategi syftar till att överföra till deltagarna, genom en innovativ och tvärvetenskapliga läroplan, metoder och marknadsföring och kommunikationstekniker. Utbildningen ger också kunskap om nya medier och integrering av nätverk med marknadsföring och kommunikation. [+]

Master Marketing Communication och digital strategi syftar till att överföra till deltagarna, genom en innovativ och tvärvetenskapliga läroplan, metoder och marknadsföring och kommunikationstekniker. Kursen ger också Kunskap om nya medier integration och nätverk med marknadsföring och kommunikation.

STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, Av en total varaktighet av 10 månader:

6 av klassrumsutbildning 4 månaders praktik på företag, myndigheter och konsultföretag som sysslar med marknadsföring och kommunikation. PROGRAM

Masterprogrammet följer en modulär struktur och erbjuder en komplett och grundlig översikt av de frågor som marknadsföring och kommunikation:... [-]


Magisterexamen I Mat & Vin Management (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Milan

Mästaren syftar till att utbilda nya yrkesprofiler för teknisk och mat chef med omfattande kunskap om industrin och livsmedelsindustrin processer. [+]

Mästaren syftar till att utbilda nya yrkesprofiler för teknisk och mat chef med omfattande kunskap om industrin och livsmedelsindustrin processer.

STRUKTUR

Den heltid master, begränsat antal och obligatorisk närvaro, har en löptid på 11 månader (fem av sex klassrum och praktik).

PROGRAM

Programmet är uppdelat i följande huvudpunkter:

Grunderna i ledningen: delar av ekonomi och företagsledning grundläggande näringsprinciper och dietetik Mat och vin och livsmedelssystemet Ekonomi och mat företagsledningen Marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling inom livsmedels- och vinsektorn internationaliseringsstrategier. Fokus på länderna i Asien, Afrika, USA tekniska och ledarskap mat och riskhantering höger Lanseringen av en start-up i mat och vin. ETAPP ... [-]

Magisterexamen I Mat & Vin Management (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Rom

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore syftar till att utbilda nya tekniska jobbprofiler och mat & vin chefer med en grundlig förståelse för branschen och livsmedelsindustrins processer. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore syftar till att utbilda nya tekniska jobbprofiler och mat & vin chefer med en grundlig förståelse för branschen och livsmedelsindustrins processer.

STRUKTUR

Master Food & Wine hantering heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, har en löptid på 11 månader:

5 månader på heltid klassrum utbildnings 6 månader praktik vid anläggningarna i vinet och livsmedelsindustrin PROGRAM

Klassrummet Programmet är uppdelat i följande huvudpunkter:

Grunderna i ledningen: delar av ekonomi och företagsledning grundläggande näringsprinciper och dietetik Mat och vin och livsmedelssystemet Ekonomi och mat företagsledningen Marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling inom livsmedels- och vinsektorn internationaliseringsstrategier. Fokus på länderna i Asien, Afrika, USA tekniska och ledarskap mat och riskhantering höger Lanseringen av en start-up i mat och vin. ... [-]

Magisterexamen I Mänskliga Resurser (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Milan

Master heltid Human Resources ger organisationsmodeller, nya hanteringsverktyg för sysselsättning och utveckling av mänskliga resurser. [+]

Master heltid Human Resources ger organisationsmodeller, nya hanteringsverktyg för sysselsättning och utveckling av mänskliga resurser.

MÅL

Syftet med Master of Human Resources är att ge unga akademiker med de kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för att fungera effektivt inom de personliga riktningar nationella och multinationella företag och managementkonsultföretag.

STRUKTUR

Master, i begränsat antal och obligatorisk närvaro och heltid, är en heltid med sammanlagt minst 10 månader av träning inklusive:

6 månaders klassrummet 4 månader praktik PROGRAM

Master HR programmet följer en modulär struktur och erbjuder en komplett och grundlig översikt av de frågor som personalförvaltning.... [-]


Magisterexamen I Mänskliga Resurser (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Rom

Syftet med Master of Human Resources i Business School av Il Sole 24 Ore är att utrusta unga akademiker med de kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för att fungera effektivt inom de personliga riktningar nationella och multinationella företag och konsultföretag ledning. [+]

Syftet med Master of Human Resources i Business School av Il Sole 24 Ore är att utrusta unga akademiker med de kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för att fungera effektivt inom de personliga riktningar nationella och multinationella företag och konsultföretag ledning.

STRUKTUR

Master, i begränsat antal och obligatorisk närvaro och heltid, är en heltid med sammanlagt minst 10 månader av träning som avses

6 månaders klassrummet 4 månader praktik. PROGRAM

Master HR programmet följer en modulär struktur och erbjuder en komplett och grundlig översikt av de frågor som personalförvaltning.

Bland de ämnen som behandlas, är därför i de rättsliga och administrativa aspekter av personalförvaltning, teman i samband med val, organisationsutveckling, bedömning, personalutbildning och belöningssystem. Färdvägen aspekter intern kommunikation och kunskapshantering, hantering av mångfald, och de mest innovativa verktyg för att hantera organisatoriska förändringar, alla viktiga för utvecklingen av affärssystemet i den nuvarande ekonomiska situationen.... [-]


Magisterexamen Inom Bank & Finans (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Milan

Master Banking & Finance Management syftar till att ge unga akademiker med den tekniska och administrativa kompetens som krävs för att förstå de finansiella marknaderna och funktion banken och ange professionellt i den pågående förändringsarbetet inom detta område. [+]

Master Bank och finans syftar till att ge unga akademiker med de tekniska och administrativa kompetens som krävs för att förstå de finansiella marknaderna och funktion banken och anger professionellt i den pågående förändringsarbetet inom detta område.

Master kännetecknas av fullständigheten hos den utbildningsplanen för prestige lärare och rekommendation och för den rikedom av kontakter i finansvärlden och av de råd de har alltid förutsatt konkreta deltagarnas möjligheter att komma in i arbetslivet.

STRUKTUR

Master Banking & Finance Management heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro av sammanlagt minst 10 månader av träning:

Sex månader uppgick till mer än 120 dagar av klassrummet 4 månader praktik på stora banker, finansinstitut, konsultföretag, företag. ... [-]

Magisterexamen Inom Livsmedelsindustrin Management (Parma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Milan

Master Food Industry Management är ett tvärvetenskapligt och innovativt utbildningsprogram som syftar till att överföra lednings, ekonomisk kompetens, ledning och kommunikation nu krävs för att driva inom företag, föreningar och konsultföretag som är verksamma inom livsmedels- och jordbruks -Mat. [+]

Master Food Industry Management är ett tvärvetenskapligt och innovativt utbildningsprogram som syftar till att överföra lednings, ekonomisk kompetens, ledning och kommunikation nu krävs för att driva inom företag, föreningar och konsultföretag som är verksamma inom livsmedels- och jordbruks -Mat.

STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 11 månader, inklusive fem av sex klassrum och praktik.

PROGRAM

Kursen är uppbyggd på följande sätt:

livsmedelsindustrin ekonomi Ekonomi och strategier i livsmedelsmarknaderna informationssystem och statistiska instrument för förvaltningen av marknaderna varumärkesstrategier Konsumentbeteende Forskning och utveckling inom livsmedelssektorn Kvalitetskontroll i de agrara livsmedelskedjor System och förpackningsprocesser Politiska och handelsmarknadsföringsinstrument Supply chain management Utveckling av personliga färdigheter och styrningsprocesser ETAPP ... [-]

Magisterexamen I Radioinnehåll Och Management (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 9 månader October 2018 Italien Milan

Den nya huvud Radio och New Media & Content Management är ett innovativt kurs som anordnas av Il Sole 24 Ore Business School i samarbete med RDS och Radio 24 och riktar sig till unga akademiker som vill starta en karriär på "insidan av radion och mer generellt i världen värld av ljudprodukter (webb, reklam), samt ungdomar med kort erfarenhet i branschen som vill uppgradera sina färdigheter och få en omfattande utbildning och strukturerad med tanke på professionell utveckling. [+]

den nya Mästare Radio och New Media & Content Management Det är en innovativ kurs som anordnas av Business School Il Sole 24 Ore i samarbete med Radio 24 och RDS och riktar sig till unga akademiker som vill starta en karriär alla 'inne i radion och i allmänhet världen i världen av ljudprodukter (webb, reklam), samt ungdomar med liten erfarenhet i branschen som vill uppgradera sina kunskaper och skaffa utbildning fullständig och strukturerad med tanke på professionell utveckling.

MÅL

en En utbildning på den italienska marknaden tillhandahåller de verktyg och expertis för att ta itu med de olika yrken i radiovärldenFrån skapandet av ett program för radio till genomförandet av ett program från författarens arbete som hänför sig till förvaltning, marknadsföring och events. ... [-]


Magister I Lyx, Mode Och Detaljhandel Management (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Rom

Master Lyx, Mode & Retail Management ger tekniska, administrativa och ledarskap för närvarande krävs för att integrera professionellt i företag inom mode och lyx sektorn, snabbt växande och alltmer kräver särskilda kunskaper på lämpligt sätt bildats. [+]

Master Lyx, Mode & Retail Management ger tekniska, administrativa och ledarskap för närvarande krävs för att integrera professionellt i företag inom mode och lyx sektorn, snabbt växande och alltmer kräver särskilda kunskaper på lämpligt sätt bildats.

Mästarens mål är att utbilda yrkesverksamma som kan integrera framgångsrikt i de stora företagen inom sektorn för lyx och mode i Italien och utomlands, liksom i konsultföretag som specialiserat sig på mode och detaljhandel.

STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 10 månader:

6 månaders klassrumsutbildning 4 månader praktik i företagen lyx sektorn. PROGRAM ... [-]

Magister I Skönhetsindustrin Management (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Milan

En mästare utmärker sig genom sin praktiska och operativa tillvägagångssätt undervisning och genom närvaron av prestigefyllda vittnesmål från chefer och framgångsrika entreprenörer samt utflykter och utomhus sessioner på stora industri varumärken. Bland de ämnen som diskuterades, kommer ett särskilt fokus att ägnas åt nya detaljhandeln kanaler, e-handel, till digitala och nya verktyg för sociala medier marknadsföring. [+]

Ett innovativt program som syftar till att förvärva tekniska och chefskompetens för att passa in i en sektor, nämligen skönhet och välbefinnande, växer och växer behovet av särskilda färdigheter.

Lärdomarna av befälhavaren, helt i italienska språket, Kännetecknas av praktiska och operativa skurna föreläsningar och förekomsten av prestigefyllda vittnesmål från chefer och framgångsrika entreprenörer samt utflykter och utomhus sessioner på stora industri varumärken.

Bland de ämnen som diskuterades, kommer ett särskilt fokus att ägnas åt nya detaljhandeln kanaler, e-handel, till digitala och nya verktyg för sociala medier marknadsföring. Gott om utrymme kommer också att ägnas åt kundupplevelsen och ny konsument som köper processer 3,0, och för internationalisering av de strategier industrin.... [-]


Master Business Sports Management (Milan) - Italienska Vägen

Online och Campus-kombinerat Heltid 9 månader October 2018 Italien Milan

Sport Business Management Mästaren syftar till unga akademiker som är intresserade av att förvärva och utveckla ledning och ledarskap inom sport eller inom närliggande områden. [+]

Den Mästare Sport Business Management Det riktar sig till unga akademiker som är intresserade av att förvärva och utveckla chefs- och ledarskap inom sport eller inom närliggande områden. De viktigaste utbildningsmålen för Master är:

Värdera den direkta kunskaper inom motorsporten, med kunskap och ledarskap; Överföring av kunskap om modeller, logiska, tekniska och ekonomiska styrmedel, kapitalanskaffning och intäkter inom idrotten, kommunikation och event management och idrottsanläggningar; Utveckla färdigheter i förhandlings management och lagarbete; Att fördjupa de strategier och verktyg för att genomföra spakarna för marknadsföring och digital kommunikation i syfte att integration mellan off-line och on-line. ... [-]

Master I Marketing Management (Parma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 12 månader October 2018 Italien Milan

Mästaren riktar sig till unga akademiker och studenter i socioekonomiska, humaniora, juridik och vetenskaplig karaktär med starka kognitiva förmågor, inter och problemlösningsförmåga, intresserad av att arbeta inom marknadsföring, försäljning och kommunikation av företag och industri, i kommunikationsbyråer, samt forskning och konsultföretag. [+]

Mästaren har följande mål:

slutföra nivån av universitetsutbildning genom att rekrytera specialistkunskaper inom marknadsföring förvärva distinkta kompetenser gräns frågor som rör strategier och marknadsföringspolitik förbättra genom konstant användning av aktivt lärande verktyg, individuella färdigheter för att främja integration i företaget connoted positionerna för stort ansvar säkerställa en konstant relation med näringslivet, genom medverkan av vittnen från stora företag som är verksamma på marknaden för konsumtionsvaror. STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 12 månader:

6 månaders klassrumsutbildning 6 praktik på branschstrukturer PROGRAM ... [-]

Masters I Exporthantering Och Internationella Affärer (Roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Rom

Mästaren syftar till att utbilda nya yrkes specialiserat på företagens internationaliseringsfrågor, attraktion av investeringar, utrikeshandel, tillgång till EU-finansiering och internationell design. [+]

Mästaren syftar till att utbilda nya yrkes specialiserat på företagens internationaliseringsfrågor, attraktion av investeringar, utrikeshandel, tillgång till EU-finansiering och internationell design.

STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 11 månader av träning:

100 dagar av klassrumsutbildning 6 månaders praktik i företag, företag eller konsultföretag

Till stöd för klassrumsundervisning, är distansutbildning sessioner planeras med användning av e-learning plattform för Business School i Sole 24 Ore, en dedikerad webbmiljö genom vilken i fjärrläge, kan du konsultera dokument , outs, multimedia kurser och interagera med jämnåriga och lärare även i kollaborativt lärande.... [-]


Masters I Lyx Management & Mode (Milan) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Italien Milan

En mästare syftar till att ge tekniska, operativa och administrativa kompetens för att integrera professionellt i en snabbt växande industri. Rutten syftar till att utbilda yrkesverksamma med omfattande och tvärgående profil: chefer av lyx företagen måste verkligen kunna kombinera kreativitet och innovationsförmåga med förmågan att läsa, tolka och förutse verksamheten genom kunskap och hantering av särskilda verktyg. [+]

En mästare syftar till att ge tekniska, operativa och administrativa kompetens för att integrera professionellt i en snabbt växande industri. Rutten syftar till att utbilda yrkesverksamma med omfattande och tvärgående profil: chefer av lyx företagen måste verkligen kunna kombinera kreativitet och innovationsförmåga med förmågan att läsa, tolka och förutse verksamheten genom kunskap och hantering av särskilda verktyg.

En Master föds ur samarbetet mellan Handelshögskolan i Sole 24 Ore och konsultföretaget Newton innovationsledning och kännetecknas av prestige lärare och experter som är involverade.

STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 10 månader:... [-]


Skatte Masters (Milano) - Italienska Vägen

Campusstudier Heltid 12 månader October 2018 Italien Milan

Master Skatte Sole 24 Ore är ett utbildningsprogram i skatt och bolagsrättsliga frågor som syftar till att utbilda yrkesverksamma som kan arbeta i administrativa och skatteärenden med en hög nivå av förberedelse och expertis. [+]

Den Master Tax Il Sole 24 Ore är ett utbildningsprogram i skatt och företagsfrågor med syfte att utbilda unga yrkesverksamma kan arbeta i administrativa och skatteärenden med en hög grad av utbildning och kompetens. De professionella siffror som befälhavaren avser att träna är i synnerhet de av aUKTORISERAD rEVISOR, skattejurist och företagsskatt Expert.

STRUKTUR Den 24 Skatte Mästare, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, en total längd 12 månaders utbildning: 140 dagar av klassrumsutbildning 4 månader praktik på viktiga professionella kontor, skattekontor och affärskonsultfirma.

Till stöd för klassrumsundervisning, är distansutbildning sessioner planeras med användning av e-learning plattform för Business School i Sole 24 Ore, en dedikerad webbmiljö genom vilken i fjärrläge, kan du konsultera dokument , outs, multimedia kurser och interagera med jämnåriga och lärare även i kollaborativt lärande. ... [-]


Skatte Masters (roma) - Bana I Italienska

Campusstudier Heltid 12 månader October 2018 Italien Rom

Master Skatte Sole 24 Ore är ett utbildningsprogram i skatt och bolagsrättsliga frågor i syfte att utbilda unga yrkesverksamma som kan verka i det administrativa skatt med en hög nivå av förberedelse och expertis. De yrkesverksamma som befälhavaren har för avsikt att träna är särskilt de auktoriserad revisor, skattejurist och affärsskatteexpert. [+]

Den Master Tax Il Sole 24 Ore är ett utbildningsprogram i skatt och företagsfrågor med syfte att utbilda unga yrkesverksamma kan arbeta i administrativa och skatteärenden med en hög grad av utbildning och kompetens. De professionella siffror som befälhavaren avser att träna är i synnerhet de av aUKTORISERAD rEVISOR, skattejurist och företagsskatt Expert.

STRUKTUR 24 ° Mästare skatterätt, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 12 månader av träning: 140 dagar av klassrumsutbildning 4 månader praktik på viktiga professionella kontor, skattekontor och affärskonsultfirma.

Till stöd för klassrumsundervisning, är distansutbildning sessioner planeras med användning av e-learning plattform för Business School i Sole 24 Ore, en dedikerad webbmiljö genom vilken i fjärrläge, kan du konsultera dokument , outs, multimedia kurser och interagera med jämnåriga och lärare även i kollaborativt lärande. ... [-]


Kontakt

Il Sole 24 ORE

Adress, rad 1 GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milan, Italien
Telefonnummer +39 02 30221