Il Sole 24 ORE Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

24 ORE Business School har utvecklat innovativa och specialiserade företagsutbildning och yrkes utvecklingsprogram som syftar till att hjälpa nyutexaminerade just börjat sin karriär att förvärva nya kunskaper och färdigheter, samt mogna chefer och yrkesverksamma som behöver uppdatera befintliga kunskaper eller utveckla nya kompetensområden . Program är utformade för personer som arbetar inom både den offentliga och den privata sektorn.

Fokusera på de olika behoven hos unga chefer och specialister, är läroplaner kontinuerligt uppdateras för att ta hänsyn till de senaste affärstrender. Erfarna förlag med bakgrund inom utbildning identifiera viktiga frågor, sätta igång en rik dialog mellan experter, journalister och mer än 6000 chefer som deltar varje år. Sole 24 Ore Utbildningsprogram syftar till att ge ett konkret jord inom områdena ekonomi, finans och förvaltning.

Sole 24 Ore Utbildningsprogram inkluderar:

  • Årliga evenemang - Specialized magisterexamina - Executive Master - Kurser och konferenser - E-learning - In-house utbildning - Professionell utveckling

Business School erbjuder:

En heltidsanställd masterprogrammet som omfattar arbetserfarenhet genom praktik som ger unga studenter med en större konkurrensfördel att komma in i arbetslivet på en högre kvalifikationsnivå och kompetens.

Den Executive24 Mästaren är utformad för upptagna chefer och entreprenörer som måste balansera sina skyldigheter karriär med deras behov av kontinuerligt lärande i en dynamisk värld. Lärandet växlar program avstånd på campus sessioner för att möjliggöra en mer flexibel pedagogisk erfarenhet.

Den Master24 är avsedd för självstuderande och bygger på en innovativ formel distansutbildning som drar nytta av en multimedia klassrum som inkluderar tillgång och interaktion med experterna.

Deltagare i utbildningsprogram har tillgång till Sole 24 Ore vast rikedom av hög kvalitet, multimedieresurser.

Fakulteten inkluderar högkvalificerade italienska och internationella experter som har erfarenhet både inom sina områden samt i klassrummet. De använder ett pragmatiskt tillvägagångssätt som är orienterat mot behoven hos affärsmän.

150 stipendier tillgängliga för studenter.

The Business School har alltid ägnat särskild uppmärksamhet för att utveckla och upprätthålla starka relationer med några av de viktigaste företagen och konsultföretag i Italien och över hela världen. Vi samarbetar för närvarande med mer än 600 internationellt respekterade affärspartners. Detta nätverk tillåter Sole 24 Ore att integrera affärsvärldens verklighet i sina utbildningsprogram, vilket ger fasta och praktiska tillämpningar för lärande.

Sole 24 Ore e-learning plattform tillåter eleverna att dela dokument, meddelanden och skapa en gemenskap.

Praktik är en integrerad del av masterprogrammet och utgör en viktig möjlighet för akademiker att komma in på arbetsmarknaden. Den omfattande nätverk av kontakter från företag, professionella och finanssektorn, tillsammans med preparatet från masterprogrammet ger studenterna möjlighet att komma in viktiga företag i både Italien och utomlands.

Karriär placering följer efter avslutad masterprogrammet och består av att införa kvalificerade sökande till organisationer, som matchar elevernas resuméer (meritförteckning) med behoven hos företag. Målet är att se till att studenter får relevant och meningsfull upplevelse som gör det möjligt för dem att fortsätta sin karriärutveckling.

Platser

Milan

Il Sole 24 ORE

Address
GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milan, Lombardiet, Italien
Telefon
+39 02 30221

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium