ALCHIMIA Contemporary Jewellery School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Alchimia modern smyckeskola är regisserad av Lucia Massei. De expansiva tvååriga BFA- och MFA-programmen har utvecklats under mer än ett decennium av erfarenhet i nära samarbete med ett team av internationella lärare och rådgivare, alla ledare i sina respektive kreativa riker.

Alchimias mål är att lära eleverna att uttrycka sin kreativitet genom moderna smycken, utveckla högkvalitativa tekniska och teoretiska färdigheter. Genom att anta den tekniska utvecklingen i vår tid och de mest experimentella kulturella trenderna, uppmuntrar Alchimia sina elever att förbättra sina talanger. Dess fokus bygger på revision och antagande av traditionella tekniker och noga utvalda material kombinerat med experimentella och banbrytande tillvägagångssätt för att designa, undervisa studenter hur man förvandlar idéer och forskningsvägar i smycken och designobjekt och hur man får tillgång till arbetskontexten.

Eleverna av Alchimia är mentorerade och utbildade av ett team av experter inom smycken, design och bildkonst. Medan man använder sina egna erfarenheter som referens, lär lärare tekniker, tendenser och utveckling inom modern smycken och förhöjda framsteg i personlig kreativitet genom att erbjuda skräddarsydd vägledning och utvärdering under studenternas akademiska år.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

MFA-programmet i moderna smycken och kroppsutsmyckning

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Italien Florence

Alchimias MFA-program utvecklas över en tvåårsperiod med målet att expandera och fördjupa elevernas kunskaper och färdigheter i studiobaserad smyckedesign. Programmet syftar till att skapa ytterligare kritisk förståelse inom och av disciplinen, stärka individuella konstnärliga tillvägagångssätt och positioner och undersöka nya möjligheter till marknadsföring och marknadsföring. [+]

Alchimias MFA-program utvecklas över en tvåårsperiod med målet att expandera och fördjupa elevernas kunskaper och färdigheter i studiobaserad smyckedesign. Programmet syftar till att skapa ytterligare kritisk förståelse inom och av disciplinen, stärka individuella konstnärliga tillvägagångssätt och positioner och undersöka nya möjligheter till marknadsföring och marknadsföring.

Kursens mål är att göra eleverna självständigt och kvalitativt mycket förberedda i alla aspekter av sitt arbete, inte bara med forskning, skapande och produktion utan även nätverkande och utställning och självpresentation i förhållande till gallerier och samlare. Därför är det inte nödvändigt att studera i Florens i programmets andra år, men kan välja vilken stad i Europa som helst. En personlig handledare utnämnd av skolan följer deras utveckling, medan intensiva workshops, seminarier och träningstider hålls i Florens.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Piazza Piattellina 3/r
50124 Florence, Tuscany, Italien