Read the Official Description

Amerikanska universitetet i Rom (AUR) är ett av de äldsta examensbevisande amerikanska universiteten i Italien. Studenter erhåller en ackrediterad amerikansk kandidatexamen efter avslutad akademisk program (vanligtvis fyra år i varaktighet.) USAs kandidatexamen examen är universellt erkänd som en standard för framgång för högre utbildning.


AUR använder Rom som sitt klassrum och Italien och Europa som ovärderliga resurser. Amerikanska universitetet i Rom förbereder eleverna att leva och arbeta över kulturer genom sina praktiska tvärvetenskapliga akademiker, möjligheter att lära sig genom resor och praktikplatser, och dess multikulturella fakultet och personal. Studenter väljer mellan åtta kandidatexamen:

Instruktionen är på engelska . Studenter vars engelska kunskaper behöver utvecklas kan ansöka om Intensive Academic English Language Course för att dra nytta av en fullständig akademisk läroplan vid The American University of Rome . Genom detta program utvecklar studenterna talande, lyssnande, läs- och skrivförmåga på engelska samtidigt som de väljer utvalda kreditbaserade generella utbildningskurser på AUR.

Inträdet är konkurrenskraftig. AUR lockar studenter från över 40 länder och erbjuder sina studerande studera utomlands destinationer som: Kina, Ecuador, England, Grekland, Spanien och de finaste universiteten i USA. Ansökan accepteras på rullande basis och studenterna väljs utan hänsyn till ålder, ras, kön, trosbekännelse, nationellt eller etniskt ursprung eller handikapp.

Avancerad status kan beviljas för akademiska krediter som erhålls vid institutioner utanför USA: s universitetssystem. Kandidater med behörighetsuppgifter som italiensk Maturità, Internationella Baccalaureat, Brittiska GCSE A-nivåer och andra motsvarande program utvärderas och avancerade krediter beviljas på grundval av utvärdering.

I de flesta fall får högskolans första år (motsvarande 30 semesterkrediter) beviljas. Om AUR- antagningskontoret bestämmer att en elev annars är helt akademiskt kvalificerad men att engelska språkkunskaper kan hämma i början av en framgångsrik akademisk erfarenhet, kan en personlig akademisk semester eller ett år vid AUR krävas.

Det amerikanska universitetet i Rom är engagerat i att hjälpa elevernas ekonomiska behov genom att erbjuda olika akademiska stipendier och studenterassistentstillinger till kvalificerade studenter.

Efter avslutad examen går de flesta AUR- kandidater vidare för att fortsätta sin utbildning eller väljer att omedelbart komma in på arbetsplatsen. Av de studenter som väljer att komma in på arbetsplatsen efter examen, har 86% anställning på mindre än ett år (från och med september 2010 rapporteras formellt och offentligt till ackrediteringsrådet för oberoende högskolor och skolor (ACICS).

AUR är ackrediterad och / eller erkänd av: Middle States Commission on Higher Education (USA), USA: s utbildningsdepartement, utbildningsdepartementet i delstaten Delaware, Rom Tribunal och italienska utbildningsministeriet.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:


The American University of Rome

Detta program erbjuder ett tvärvetenskapligt och metodiskt diverse studier av kultur och religion i deras politiska och sociala dimensioner. Den forskning och studier av ... [+]

Detta program erbjuder ett tvärvetenskapligt och metodiskt diverse studier av kultur och religion i deras politiska och sociala dimensioner. Den forskning och studier av vissa religiösa traditioner, sociala och politiska sammanhang där de utvecklats, och de politiska idéer som de påverkas, bidra till att främja fred, religiös och kulturell mångfald, interkulturell dialog, förståelse och samarbete.

MA i Peace Studies utnyttjar unika placeringen av den amerikanska universitetet i Rom för att ge studenterna möjlighet att studera utvecklingen av religiösa institutioner, deras läror och praxis i samband med den ständigt föränderliga sociala sammanhang.

Genom detta program kommer eleverna att utveckla en förståelse för olika traditioner som formade många kulturer i dagens globaliserade värld. De kommer att lära sig om religiösa och politiska idéer som är kritiska för att förstå och lösa spänningar och konflikter över hela världen.... [-]

Italien Rome
September 2019
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The American University of Rome

Bevarandet och skyddet av och offentlig / turist tillgång till världens kulturarv har blivit en av de mest utmanande och angelägna frågor för många länder över hela värld ... [+]

Masterprogrammet i hållbar kulturarvet tåg studenter att möta den viktigaste utmaningen i arv industrin idag: på lång sikt.

Rom är i centrum för debatten om den globala arv. Med stora internationella organisationer i staden, liksom den största koncentrationen av arv monument och verk, ingenstans i världen ger en bättre bas för att förbereda en elev för en karriär inom detta område.

I dag, i syfte att göra kulturarvet både hållbar och socialt nyttig är det nödvändigt att erkänna behovet av ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till kulturarvet spektrumet. De som vill arbeta med arv kommer att ha att göra många olika ansvarsområden inom många kompetensområden.... [-]

Italien Rome
September 2019
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The American University of Rome

MA i Food Studies är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att ge kunskaper och färdigheter om den nuvarande situationen och utvecklingen kring hållbar livsmedels ... [+]

MA i Food Studies är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att ge kunskaper och färdigheter om den nuvarande situationen och utvecklingen kring hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion, mer allmänt om hur vi påverkar jordens resurser med våra livsmedelsval. Det kommer att inriktas på internationella aspekter, men också på hur den tillhörande politik och regelverk är inramade och genomförs på regional, nationell och regional nivå av offentliga och ideella sektorn samt inom livsmedelsindustrin.

Programmet ger studenterna möjlighet att fokusera på en mer professionell baserad väg, enligt deras karriärmål, eller ett forskningsbaserat väg om de vill bedriva forskning på Ph.D. nivå.... [-]

Italien Rome
September 2019
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The American University of Rome
Address
The American University of Rome Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome
Rome, Lazio, Italien
Webbplats
Telefon
+39 06 5833 0919, 888-791-8327