Bologna Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (beräknad år 2000) är handelshögskolan vid universitetet i Bologna (est. AD 1088). alt =" BBS rankas bland de mest innovativa handelshögskolorna i Europa och är en av de mest ansedda institutionerna i Italien. Tvärvetenskaplig syn, branschintegration och internationalisering är de viktigaste pelarna i skolans filosofi, som syftar till att ge eleverna lämpliga färdigheter för att möta ett ständigt föränderligt och komplext ekonomiskt landskap med självförtroende, kunskap och motivation att lyckas.

Bologna Business School huvudkontor ligger i Villa Guastavillani, en renässansbyggnad från 1500-talet i Bolognese-bergen, mindre än tio minuter från stadens centrum. Här lever historia, teknik och tradition i en vacker och naturlig ram. Bologna är en livlig stad belägen i hjärtat av Italien - 30 minuter från Florens, en timme från Milano, två timmar från Rom och Venedig - i Emilia-Romagna, en av de rikaste regionerna i Europa.

BBS

alt = "BBS erbjuder en 360 ° akademisk och" verklig värld "pedagogisk upplevelse, inklusive heltidsexamen (på engelska och italienska), och deltidsmästare och kortvariga program för chefer och yrkesverksamma. Skolan samarbetar med industrin -företag som ger dem enastående chefer och skräddarsydda program av hög kvalitet. Frågor om medelstora företag och "Made in Italy" -industrin ägnas särskild uppmärksamhet genom forskning och fokuserade projekt.

BBS

Alt = "BBS-communityn är en familj som består av studenter, alumner, fakulteter, chefer och ett omfattande affärsnätverk med över 500 nationella och internationella företag. Studenter, mer än 600 varje år, kommer från hela världen och från olika akademiska och professionell bakgrund. alt = "BBS-fakulteten involverar mer än 300 nationella och internationella föreläsare, akademiker samt chefer och konsulter.

Platser

Bologna

Bologna Business School BBS

Address
Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18
40136 Bologna, Emilia-Romagna, Italien
Telefon
+39 051 209 0111

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium