Ca' Foscari University of Venice

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1868 som den första Business School i Italien, Ca 'Foscari University of Venice är ett modernt universitet, som omfattar ett brett och varierat utbud av grund- och forskarutbildning grader, förutom ett stort antal forskarutbildningen och ett brett urval av verkställande kurser.

Universitetet undervisar ca 20.000 studenter och omfattar fyra huvudområden: Ekonomi, Främmande språk och litteraturer, humaniora och naturvetenskap.

Universitetet är indelat i 8 avdelningar och 6 enhetsövergripande skolor, med ansvar för forskning och utbildning av kandidat- och magisterprogram. Tre strukturer universitets samexistera med dessa:

 • Ca 'Foscari Graduate School, som samordnar forskning doktorer (doktorer);
 • Ca 'Foscari Challenge School, som organiserar professionella masterprogrammen (1: a och 2: a nivå) och andra möjligheter till fortbildning;
 • Ca 'Foscari School for International Education, som främjar intensiv sommar och höst kurser, informationsprogram, grund år program och andra fritidsaktiviteter för italienska och internationella studenter.

Ca 'Foscari University of Venice erbjuder också ett brett utbud av engelska undervisade program och dubbla examina, som tillsammans med avtal om ett flertal samarbetsavtal med institutioner från hela världen, berika internationell inriktning som alltid har varit en del av universitetet. I själva verket är internationalisering inte bara ett mål eller en strategi; Det är mycket en daglig praxis och en vardaglig åtagande att fullfölja kvalitet i undervisning och forskning.

Universitetet anordnar också en hel del kulturella evenemang för att få studenter och personal tillsammans i en stad som är som ingen annan, är en plats där förflutna möter innovation och din törst efter kunskap stimuleras av många initiativ. Att bo i Venedig är levande konst, arkitektur, utveckling, forskning, hänsyn till miljö och upptäcka gamla traditioner och olika kulturer.

Utbildningsprogram: http://www.unive.it/pag/10478

TJÄNSTER

Ca Foscari hjälper eleverna under hela sin University karriär genom att erbjuda en rad lån, bidrag och stipendier genom sitt bistånd Office Financial. Skräddarsytt stöd är tillgängligt för internationella studenter, studenter som arbetar och studenter med funktionshinder. Bostadsförmedlingen är en tjänst för italienska och internationella studenter, forskare, lärare och administrativ personal kommer att studera eller arbeta på Ca 'Foscari. Det ger användbar information och kontakter för att finna lämpliga och bekvämt boende lösningar i Venedig och i det närliggande området.

Den internationella Välkommen Enheten erbjuder ett brett utbud av tjänster för internationella mottagare, såsom vägledning och stöd för inskrivning förfaranden, erkännande av akademiska meriter, viseringsansökningsförfarande, uppehållstillstånd, studentservice, hälsofrågor och transport.

Studenter kan delta aktivt i universitetslivet tack vare en hel del välkomna och njuta av aktiviteter.

Håll kontakten med din handledare, läsa din välkomna Ledar- och engagera sig i Buddy programmet att bryta isen!

Studentfaciliteter

 • Välkommen dagar ägnas åt internationella studenter för att hjälpa dem att upptäcka Ca 'Foscari och Venedig
 • En anseende Universitetsbiblioteket System (med cirka 1 miljon böcker)
 • Skräddarsytt stöd för att öppna ett bankkonto och att få den italienska skattebetalarna kod
 • Lämpligt stöd för att få ett giltigt sjukförsäkrings
 • Karriär arbetsförmedling i samarbete med internationella företag att komma in på arbetsmarknaden
 • Språkkurser som hålls vid universitetet Langauge Centre
 • Wi-fi i alla universitetsbyggnader
 • Sociala nätverk för att ta emot alla uppdateringar: Facebook, Twitter, YouTube, Linkedin

Studentliv

Universitetet erfarenhet åtnjuter Ca 'Foscari studenter varje dag sker i en internationell miljö där fokus ligger på de mest innovativa aspekterna av forskning och undervisning.

Eleverna kan stärka sina akademiska profil tack vare en rad initiativ som anordnas av skolan för internationell utbildning och av International College.

Studera på Ca Foscari ger en möjlighet att studera och leva i en mycket unik stad, där du kan vandra i timmar och även njuta gå vilse, har en Spritz i en av Venedig vackra torg, besöka den världsberömda museer och utställningar, resor med båt genom de mindre öarna i lagunen, njuta av Lido stränder och smaka gott mat.

På Ca Foscari hittar du:

 • Teater, musik och filmfestivaler
 • Internationella konstutställningar
 • Radio Ca Foscari, University webbradio
 • Idrottsanläggningar på Venedig University Sports Centre
 • University orkester och kör
 • Studentföreningar som Erasmus Student Network, comein Venedig och Aiesec
 • Föreläsningar av internationellt erkända forskare och ambassadörer
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Kurser » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Magister I Datavetenskap

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Venedig

Detta MSc program tar två år av heltidsstudier, som täcker ett brett spektrum av områden inom datavetenskap och informationsteknologi. [+]

detta EM program tar två års heltidsstudier, som täcker ett brett spektrum av områden inom datavetenskap och informationsteknologi. Den är lämplig för studenter med olika akademisk bakgrund, såsom datavetenskap, teknik, statistik, matematik och relaterade discipliner. Den program har belönats med GRIN 2015 Quality Label. GRIN är en italiensk förening som syftar till att främja forskning och utbildning inom datavetenskap.

Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan programmet

Den program utspelar sig i tre terminers heltids föreläsningar och lab erfarenhet. Under den sista terminen, eleverna arbeta på ett enskilt projekt och avhandling, övervakas av en medlem avdelning. De program organiseras kring två läroplaner, som omfattar både obligatoriska och valbara kurser, som eleverna har att bygga sin studieplan för kvalificering. De två kursplaner, Som omfattar en första termin av gemensamma kurser på avancerade ämnen i datavetenskap och matematik, är följande:... [-]


Magister I Miljövetenskap

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Venedig

Linjen i Enviromental Sciences erbjuder möjligheten att få en gemensam masterexamen i hållbar utveckling. [+]

Universitetet i Venedig erbjuder en MSc (Master of Science /laurea Magistrale) Examen i "Environmental Sciences", som omfattar tre tillgängliga kursplaner, Varav en är helt ges på engelska (Global Environmental Change-programmet). Linjen i Enviromental Sciences erbjuder också möjligheten att få en Gemensam magisterexamen i hållbar utveckling.

Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan De studieplaner

Programmet utspelar sig i tre terminers heltids föreläsningar och lab erfarenhet. Den sista terminen är inriktad på utveckling av enskilda projekt och i avhandlingen, övervakas av en medlem avdelning. Varje studieplanen är uppbyggd kring en uppsättning grundläggande kurser, två valda aktiviteter och en sluttentamen, där kandidaterna försvarar sin avhandling.... [-]


Magisterexamen

Magisterexamen I Ledning

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Venedig

Detta MSc-program tar två år och kombinerar läroplaner inom marknadsföring och kommunikation, redovisning och ekonomi och till sist International Management genom att täcka ett brett spektrum av frågor relaterade ämnen. [+]

Beskrivning:

Detta MSc-program tar två år och kombinerar läroplaner inom marknadsföring och kommunikation, redovisning och ekonomi och till sist International Management genom att omfatta ett brett spektrum av frågor relaterade ämnen. Kurserna (helt undervisad på engelska) kommer att omfatta många ämnesområden, såsom strategi, innovation, marknadsföring, administration, företagsfinansiering och styrningskontroll.

Enligt den läroplan som valts, syftar denna MSc-grad till att ge dig den kompetens och kunskap som krävs för att arbeta i en offentlig och privat organisation som hanterar oavsett omständigheter som kan uppstå i den internationella ekonomiska scenen.

Detta examen erbjuder också möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet:... [-]


Magister I Ekonomi Och Finans

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Venedig

Denna examen program ger experter som kan skickligt hantera de viktigaste finansiella frågor som rör finansmarknaden. [+]

Denna grad program ger möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet.

Dubbel examen i ekonomi, ekonometri och finans (MEEF) med Aix-Marseille University (Frankrike) Vid slutet av denna studie programStudenter kommer att belönas med en dubbel examen: Laurea Magistrale i Ekonomisk e Finanza av Università Ca 'Foscari och Master Sciences Economiques (Parcours Econométrie Bancaire et Financière) av Université Aix-Marseille. - Joint degree i modeller och metoder inom ekonomi och management - Erasmus Mundus (QEM) i samarbete med Université Pantheon-Sorbonne - Paris en (Frankrike), Universität Bielefeld (Tyskland) och Universitat Autònoma - Barcelona (Spanien). - Dubbel examen med Master Economie et Ingénierie Financière med Université Paris-Dauphine (Frankrike) Vid slutet av denna studie program studenter kan tilldelas med en dubbel examen: Laurea Magistrale i Ekonomisk e Finanza av Università Ca 'Foscari och Befälhavaren Economie et Ingénierie Financière från Université Paris-Dauphine. Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan Tillgång till programmet ... [-]

Magister I Europeiska, Amerikanska Och Postkoloniala Språk Och Litteraturer

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Venedig

Denna Avancerad nivå Utbildningsprogrammet ger fördjupade kunskaper om språk, litteratur och kultur i europeiska, amerikanska och postkoloniala länder, främja tvärkulturella perspektiv inom en gedigen bakgrund inom humaniora. [+]

Denna Avancerad nivå Utbildningsprogrammet ger fördjupade kunskaper om språk, litteratur och kultur i europeiska, amerikanska och postkoloniala länder, främja tvärkulturella perspektiv inom en gedigen bakgrund inom humaniora.Denna grad program ger möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet.

Europeiska gemensamma magisterexamen i engelska och amerikanska studier med Otto-Friedrich Universität - Bamberg (Tyskland), Karl-Franzens Universität - Graz (Österrike), Pécsi Tudományegyetem - Pécs (Ungern), Université Paris Diderot - Paris 7 (Frankrike). - Dubbel examen med Universidade do Espírito Santo (Brasilien), Universidad de Huelva (Spanien) eller med Universidad de Sevilla (Spanien). Dubbel examen med Université Sorbonne Nouvelle - Paris 3 (Frankrike), Humboldt-Universität - Berlino (Tyskland) Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan Curricula tillgängliga Litteraturer och kulturer - Engelska och amerikanska litterära och kulturstudier Estudios Ibéricos e Iberoamericanos - Behärska européen sv Etudes Françaises et franskspråkiga Tillgång till programmet ... [-]

Magister I Hållbar Kemi Och Teknik

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Venedig

Denna examen på avancerad nivå är inriktat på kemiska vetenskaper, både teoretiska och experimentella. [+]

Denna grad program ger möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet.

Dubbel examen med Univerza v Novi Gorici (Slovenien). Vid slutet av deras studie program studenter kan tilldelas med en dubbel examen: Laurea Magistrale i Chimica e Tecnologie Sostenibili av Università Ca 'Foscari Venezia och Okolje 2. Stopnje - Utbildningsplan miljö Univerza v Novi Gorici. Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan Tillgång till programmet

Fritt, med utvärderingen av minimilärokrav.

Behörighetskrav

För att bli antagen till denna examen på avancerad nivå Program måste studenterna ha en riktig individuell utbildning och minimiläro krav. Dessutom är en certifierad kunskaper i engelska på miniminivå B2 krävs vid registrering.... [-]


Magister I Jämförande Internationella Relationer

Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Venedig

Linjen omfattar två års heltidsstudier, som täcker ett brett spektrum av områden i internationella relationer. Den är utformad för studenter med olika akademisk bakgrund som historia, internationell rätt, statsvetenskap, språk och relaterade discipliner. [+]

MSC (Master of Science /laurea Magistrale) examen i "Relazioni Internazionali Comparate - Internationella relationer ", verksam sedan 2008, omfattar två års heltidsstudier, som täcker ett brett spektrum av områden i internationella relationer. Den är utformad för studenter med olika akademisk bakgrund som historia, internationell rätt, statsvetenskap, språk och relaterade discipliner.

Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan läro~~POS=TRUNCEleverna kan välja mellan fem kursplaner, Bestående av särskilda grupper av relaterade valbara kurser med inriktning på särskilda teman eller geografiska områden: Europa-Östasien. Inter-Medelhavs Relations Transatlantiska förbindelser Östeuropa Utvecklingspolitik (helt ges på engelska) Den slutgiltiga projektet ... [-]

Magister I Redaktionell Tolkning Och översättning

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Venedig

Denna examen på avancerad nivå Programmet syftar till att utbilda personal med särskilda språkkunskaper inom tolkning och (specialist och litterära) översättning, kan använda IT och multimedia teknik och verktyg. [+]

denna kandidat program utbildar yrkesverksamma att hantera med många språkliga, litterära och sociokulturella frågor, i ett jämförande och mång sätt. Akademiker är utrustade med särskilda språkkunskaper inom tolkning och (specialist och litterära) översättning, och kan använda IT och multimediateknik och verktyg. Kurserna ges på specialisering språket samt på engelska. Kurserna inkluderar italiensk-kinesiska och kinesisk-engelsk tolkning i rad, kinesiska och kantonesiska för företag, kinesiska översättning för massmedier och datorstödd översättningsverktyg.

Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan

Tillgängliga språk: Kinesiska och kantonesiska.... [-]


Magister I Språk, Ekonomi Och Institutioner I Asien Och Nordafrika

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Venedig

Detta Avancerad nivå Utbildningsprogrammet ger utmärkt kunskaper i ett av de asiatiska eller nordafrikanska språk, med särskild inriktning på den ekonomiska och juridiska jargong, samt en fördjupad kunskap om de ekonomiska, juridiska, historiska och politiska aspekterna av den geografiska område med referens. [+]

denna grad program tillåter eleverna att uppnå kunskaper i ett av de asiatiska eller nordafrikanska språk, med särskild inriktning på den ekonomiska och juridiska jargong, och få en fördjupad kunskap om de ekonomiska, juridiska, historiska och politiska aspekterna av det geografiska området för referens. De ska också utveckla goda kunskaper om socio språkliga och kommunikationsprocesser, samt förtrogenhet med IT och elektroniska kommunikationsmedel, både i allmänhet och med hänvisning till deras språk av specialisering.

Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan Tillgång till programmet

Fritt, med utvärderingen av minimilärokrav.... [-]


Magister I Språkvetenskap

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Venedig

Denna examen på avancerad nivå programmet kommer att ge avancerade språkliga och kulturella kunskaper, analytiska färdigheter i det valda främmande språk liksom den nödvändiga förmågan att samverka med tvärvetenskapliga och mångkulturella forskargrupper. [+]

Denna grad program ger möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet.

- Gemensam magisterexamen i lingvistik (English Language) i samarbete med Otto-Friedrich Universitet - Bamberg (Tyskland); Karl-Franzens Universität - Graz (Österrike); Pécsi Tudomànyegyetem - Pécs (Ungern); Université Paris Diderot - Paris 7 (Frankrike). - Dubbel examen med Goethe-universitetet - Frankfurt Vid slutet av denna studie programstudenter kan belönas med en dubbel examen: "Master of Science in Language" (Ca 'Foscari University of Venice) och "Master of Arts i Italienstudien"(Goethe-universitetet i Frankfurt). Länk till utbildningsprogrammet sidan Länk till tillämpa förfarandet sidan åtkomstläge ... [-]

Master's Degree in Conservation Science and Technology for Cultural Heritage

Campusstudier Heltid October 2018 Italien Venedig

[+]

Utbildningen syftar till att förbereda en professionell siffra kan interagera med experter inom andra discipliner är inblandade i processen för skydd och bevarande av kulturvärden, i egenskap av en teknisk och vetenskaplig referens.

[-]

Videoklipp

Ca' Foscari - The Place I Want to Be

Ca' Foscari International People - Studying in English in Venice

Ca' Foscari International People - Cafoscarini Around the World

Ca' Foscari International People - Studying Beauty in Venice

Kontakt

Adress, rad 1 Dorsoduro 3246
30123 Venedig, Italien
Telefonnummer false

Adress, rad 1 Via Sile, 6
31056 Treviso, Italien
Telefonnummer false