Ca' Foscari University of Venice

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om Ca 'Foscari

Ca 'Foscari University of Venice, som ursprungligen grundades som Italiens första handelshögskola 1868, är nu en tvärvetenskaplig institution som erbjuder ett brett utbud av studier inom ekonomi och förvaltning, främmande språk, humaniora och naturvetenskap och det har blivit ett av landets topprankade universitet. Ca 'Foscari har en studentkropp på 20.000 grundutbildningar och 4000 forskarstuderande och är värd över 1000 utländska studenter varje år.

Tack vare sitt läge i Venedigs awe-inspirerande historiska centrum ger universitetet det unika och givande möjligheten att studera och genomföra forskning i en av världens vackraste städer, vilket representerar ett sammanhang där kulturtradition och intellektuell innovation kommer samman.

Med ett rykte för excellens inom forskning har det tjänat mer av EU: s eftertraktade Marie Curie-bidrag än någon annan italiensk institution de senaste åren, och Ca 'Foscari är bland världens främsta 150 universitet för moderna språk, i topp 200 för ekonomi

Universitetet främjar också en väl avrundad studieerfarenhet genom att tillhandahålla ett omfattande utbud av studenttjänster och en mängd olika sportaktiviteter och studentföreningar.

Plats

Ca 'Foscari University ligger i den världsberömda staden Venedig, ett unikt stadscentrum beläget i en lagun på den nordöstra kusten i Italien som är direkt ansluten till Adriatiska havet.

Venedig är en stad i nordöstra Italien och huvudstaden i Veneto-regionen. Den är byggd på en skärgård belägen i en grund lagun som omfattar över 100 öar kopplade av gångbroar. Eftersom kanalerna tar plats för vägar, flyttar folk runt staden till fots och med båt. Faktum är att Venedig är Europas största moderna stadsbilfria stad.

Staden kännetecknas av en rikedom av fantastisk historisk arkitektur och konst, eftersom den historiska Venedig var en blomstrande handelshamn och stor sjöfartskraft under medeltiden och renässansen, så några av stadens platser ingår i UNESCO: s lista över världsarvsliv .

Förutom ett färgstarkt förflutet har Venedig en lika levande present, för det fortsätter att vara ett nav för modern konst och kultur.

Att bo i Venedigs historiska centrum innebär att leva en miljömedveten livsstil. På grund av behovet av att gå de flesta ställen blir stadens offentliga utrymmen sociala knutpunkter. Faktum är att en av de mest efterlängtade ögonblicken på en venetiansk studentdag är den så kallade aperitivo i campo eller utomhus-aperitif: från eftermiddag till sen kväll ökar områden som Campo Santa Margherita och Erbarìa på Rialto till arenor där folk samlas för att chatta och lyssna på musik medan de dricker spritz och äter cicchetti - den traditionella lokala aperitif och snacks som Venedig är känd för.

Studieupplevelse

Ca 'Foscari-universitetet i Venedigs studieutbud är uppdelat i 8 avdelningar som ansvarar för forsknings- och undervisningsverksamheten för kandidatexamen och masterns, 3 skolor och den prestigefyllda Collegio Internazionale (International College). Tre andra strukturer finns tillsammans med dessa:

· Ca 'Foscari Graduate School, som samordnar Research Doctorates (PhDs);

· Ca 'Foscari Challenge School, som organiserar professionell magisterprogram (1: a och 2: a nivå) och andra möjligheter till ledarskapsutbildning

· Ca 'Foscari-skolan för internationell utbildning, som främjar intensiva sommar- och höstkurser, orienteringsprogram, grundårsprogram och andra extracurricular aktiviteter för italienska och internationella studenter.

Ca 'Foscari har dedikerat sig till att ge studenterna en stimulerande, konkurrenskraftig och spetskompetens, och har skapat ett omfattande akademiskt nätverk av partneruniversiteter som sträcker sig över världen och som ett resultat av det erbjuder en rad gemensamma och dubbla kandidatexamen och magisterexamen och har över 700 aktiva internationella utbytesavtal. Som en följd av universitetets engagemang för att vårda ett internationellt akademiskt samhälle, erbjuder Ca 'Foscari också ett betydande antal studier på engelska.

Kandidatexamen i:

· Digital hantering

· Filosofi, internationella och ekonomiska studier

· Företagsekonomi (Företagsekonomi och Management Curriculum)

· Ekonomi och Business (Ekonomi, Marknads och Finans Curriculum)

Magisterexamen i:

· Global utveckling och entreprenörskap

· Bevarande vetenskap och teknik för kulturarv

· Jämförande internationella relationer (internationella och tvärkulturella läroplaner)

· Datavetenskap

· Ekonomi och ekonomi (Ekonomi-QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Miljövetenskap (Global Environmental Change Curriculum)

· Europeiska, amerikanska och postkoloniala språk och litteratur (American Studies Curriculum / English Studies Curriculum)

· Förvaltning

· Språkvetenskap (språkvetenskaplig kursplan)

· Vetenskap och teknik för bio- och nanomaterial

· Hållbar kemi och teknik (Miljö, hållbar kemi och teknikens läroplan)

För att få en allmän översikt över alla examensprogram (både italienska och engelska-lärda) besök denna sida

Studentfaciliteter och tjänster

Ca 'Foscari huvudcampus ligger i hjärtat av Venedigs historiska centrum, men det har också ytterligare campus på fastlandet. Det ger eleverna användningen av 6 bibliotek, skolan för internationell utbildning, utbildningsskolan och ett språkstudiecenter. Det har också utställningsplatser, en teater, ett idrottscenter och kantiner.

Ca 'Foscari hjälper studenterna under hela sin karriär genom att erbjuda en rad lån, stipendier och stipendier via sitt kontor för finansiell hjälp. Skräddarsyddat stöd är tillgängligt för internationella studenter, studenter som arbetar och studenter med funktionshinder.

International Welcome Unit erbjuder ett brett utbud av tjänster till internationella stödmottagare, såsom vägledning och assistans för inskrivningsförfaranden, erkännande av akademiska kvalifikationer, viseringsansökningsprocess, uppehållstillstånd, studenttjänster, hälsoproblem och transport.

stipendier

För att stärka närvaron av internationella studenter och för att berika det globala samhället erbjuder Ca 'Foscari talangfulla internationella studenter ekonomiskt stöd i två former:

• Avgiften för studieavgift - Fullständigt undantag från betalning av högskolepoäng och avgifter

• engångs stipendier på 5 000 EUR / vardera

Mer information finns på webbsidan

Boende:

Ca 'Foscari's Housing Office är en tjänst för italienska och internationella studenter, forskare, professorer och administrativ personal som kommer att studera eller arbeta på Ca' Foscari. Den erbjuder användbar information och kontakter för att hitta lämpliga och bekväma boende lösningar i Venedig och i närområdet.

Mer information finns på webbsidan .

Välkommen enhet

Välkommen enheten erbjuder ett brett utbud av tjänster tillägnad internationella studenter och fakulteter, till exempel vägledning / information om och assistans med erkännande av akademiska kvalifikationer, viseringsansökningsprocessen och anmälningsförfaranden. Det ger också allmän information om universitetets studenttjänster, ekonomiskt stöd, bostäder, hälsovård och transport.

Mer information finns på webbsidan .

Språkcenter

Centret ger språkkurser på engelska, franska, ryska, spanska och tyska på olika nivåer.

matsalar

Universitetet har kantiner på många platser, både i Venedigs historiska centrum och på fastlandet i Mestre, Marghera och Treviso.

Utåtriktade rörlighetsmöjligheter

Tack vare över 650 samarbetsavtal mellan internationella universitet och Ca 'Foscari kan du spendera lite tid på att studera utomlands i över 70 länder över hela världen . International Office främjar den utgående rörligheten för Ca 'Foscari-studenter genom att delta i de ledande internationella mobilitetsprogrammen, utveckla relationer med utländska värduniversiteter och företag och ge incitament för deltagande av alla medlemmar i universitetssamhället.

Mer information finns på webbsidan

Karriärstöd

Karriärkontoret arrangerar praktikplatser och praktikplatser både i Italien och utomlands. Det utövar också karriärmässor, rekryteringsstationer och workshops för att hjälpa nuvarande studenter och nyutbildade studenter att förvärva de yrkeskunskaper de behöver för att vara konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.

Mer information finns på webbsidan .

Karriärdag

Karriärdag är en heltidshändelse som är avsedd för rekrytering, under vilka studenter och nyutexaminerade kan träffa de deltagande företagens chefer och lära känna arbetsvärlden. Studenterna kan besöka företagens ställen, distribuera sina CV, delta i intervjuer och få information om de möjligheter och karriärmöjligheter som är öppna för dem. Karriärdagen omfattar också en rad olika verkstäder, seminarier och företagspresentationer.

Studentliv

Få andra universitet erbjuder möjlighet att studera och genomföra forskning i en av världens vackraste städer. I Ca 'Foscari kan kultur tradition och intellektuell innovation komma ihop.

Studera vid Ca 'Foscari ger dig möjlighet att studera och bo i en mycket unik stad, där du kan vandra i timmar och ens njuta av att gå vilse, ta en Spritz i en av Venedigs vackra torg, besök de världsberömda museerna och utställningarna, resa med båt genom lagunens mindre öar, njut av Lidos stränder och smaka på utsökt mat.

Universitetet organiserar också många kulturella evenemang för att föra studenter och personal i en stad som är som ingen annan, en plats där förflutet möter innovation och din törst av kunskap stimuleras av många initiativ. Att bo i Venedig är levande konst, arkitektur, utveckling, forskning, uppmärksamhet på miljön och upptäcka gamla traditioner och olika kulturer.

Dessutom garanterar Ca 'Foscari studenter en väl avrundad studieerfarenhet genom att erbjuda en mängd olika sportaktiviteter och studentföreningar:

Erasmus Student Network (ESN) - Med över 12 000 medlemmar från 36 länder stödjer och främjar Erasmus Student Network nätverkandet genom att ge studenterna möjligheter till kulturell förståelse och självutveckling enligt principen att studenter ska hjälpa studenter.

· Universitets Sportcentrum (CUS) - CUS erbjuder studenterna möjlighet att delta i ett brett utbud av sport tack vare sina faciliteter i Venedigs historiska centrum.

· Radio Ca 'Foscari - Skapad av elever av Ca' Foscari, universitetets online radiostation är ett oerhört populärt kommunikationsmedel. Intressanta studenter kan delta i sin verksamhet utifrån sina individuella färdigheter och erfarenheter.

· Universitetskor och orkester - I mer än tjugofem år har Ca 'Foscars kör och orkester erbjudit studenterna möjlighet att utforska och främja sin kärlek till musik. Gruppens repertoarer förändras från år till år och sträcker sig från medeltida till samtida bitar.

· Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock är en kulturförening som syftar till att främja teknisk-konstnärlig innovation inom teaterföreställningen. Det organiserar utbildnings- och experimentella workshops, värdar besökande produktioner och visar, och utför forskning och produktion.

Kontakter

· E-postadress rekrytering@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - studentliv i Venedig

· Instagram - Ca 'Foscari Officiell sida

· LinkedIn

· YouTube

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Kurser » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Magisterexamen i datavetenskap

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Venice

Detta MSc-program tar två års heltidsstudie, som omfattar ett brett spektrum av områden inom datavetenskap och informationsteknik. [+]

Detta MSc- program tar två års heltidsstudie, som omfattar ett brett spektrum av områden inom datavetenskap och informationsteknik. Den är lämplig för studenter med olika akademiska bakgrunder, som datavetenskap, teknik, statistik, matematik och relaterade discipliner. Programmet har tilldelats GRIN 2015 kvalitetsmärkning. GRIN är en italiensk förening som syftar till att främja forskning och utbildning inom datavetenskap.

Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för ansökanKvalificeringsnivåMagisterexamenUndervisningsspråk

engelsk

Tillgång till programmet

Öppen antagning med förbehåll för bedömning av minimikrav.

Kvoter reserverade för utländska studenter som är bosatta utomlands: 70 platser, varav 3 är reserverade för kinesiska studenter som bor i Kina under Marco Polo-projektet... [-]


Magisterexamen i miljövetenskaper (Global Environmental Change Curriculum)

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Venice

Civilingenjörsprogrammet i miljövetenskaper erbjuder möjligheten att få en gemensam mastergrad i hållbar utveckling. [+]

Universitetet i Venedig erbjuder en MSc (Master of Science / Laurea Magistrale) examen i "Environmental Sciences" som innehåller tre tillgängliga läroplaner, varav en är helt ges på engelska (Global Environmental Change programmet).

Civilingenjörsprogrammet i miljövetenskaper erbjuder också möjligheten att få en gemensam mastergrad i hållbar utveckling.

Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för ansökanKvalificeringsnivå

Magisterexamen

Undervisningsspråk

engelsk

Tillgång till programmet

Öppen antagning, med förbehåll för bedömning av minimikrav.

Kvoter reserverade för utländska studenter som är bosatta utomlands: 50 platser, varav 3 är reserverade för kinesiska studenter som bor i Kina under Marco Polo-projektet.... [-]


Magisterexamen

Corso di Laurea Magistrale i Tolkning och Traduzione Editoriale, Settoriale

Campusstudier Heltid October 2019 Italien Venice

Det här programmet för avancerad nivå syftar till att träna yrkesverksamma med specifika språkliga färdigheter inom tolkningsområdet och (specialist och litteratur) översättning, som kan använda IT- och multimediateknik och -verktyg. [+]

Detta examensprogram tränar yrkesverksamma i att hantera talrika språkliga, litterära och sociokulturella ämnen, på ett jämförande och mångkulturellt sätt. Kandidater är utrustade med specifika språkliga färdigheter inom tolkning och (specialist och litteratur) översättning och kan använda IT- och multimediateknik och -verktyg. Kurserna lärs på specialiseringsspråket såväl som på engelska. Kurserna omfattar bland annat italiensk-kinesisk och kinesisk-engelsk konsekutiv tolkning, kinesiska och kantonesiska för företag, kinesiska översättning för massmedia och datorassisterade översättningsverktyg.

Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för ansökanKvalificeringsnivå... [-]

Magisterexamen i ekonomi och finans (Ekonomi-QEM Curriculum and Finance Curriculum)

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Venice

Detta examensprogram ger experter som kan hantera de viktigaste finansiella frågorna på finansmarknaden. [+]

Denna grad program ger möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet.

Dubbelgrad i ekonomi, ekonometri och finans (MEEF) med Aix-Marseille University (Frankrike) I slutet av denna studie programmet kommer eleverna att tilldelas en dubbel examen: Laurea Magistrale i Ekonomisk e Finanza av Università Ca' Foscari och master Sciences Economiques (Parcours Econométrie Bancaire et Financière) av Université Aix-Marseille.Gemensam grad i modeller och metoder inom ekonomi och management - Erasmus Mundus (QEM) i samarbete med Université Pantheon-Sorbonne - Paris 1 (Frankrike), Universität Bielefeld (Tyskland) och Universitat Autònoma - Barcelona (Spanien).Dubbelexamen med Master Economie et Ingénierie Financière med Université Paris-Dauphine (Frankrike) I slutet av denna studie program, kan eleverna tilldelas en dubbel examen: Laurea Magistrale i Ekonomisk e Finanza av Università Ca' Foscari och Master Economie et Ingénierie Financière av Université Paris-Dauphine.Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för ansökanKvalificeringsnivå... [-]

Magisterexamen i europeiskt, amerikanskt och postkolonialt språk och litteratur (amerikanska studier läroplanen, engelska studier läroplan)

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Venice

Detta avancerad nivå ger avancerad kunskap om språk, litteratur och kulturer i europeiska, amerikanska och postkoloniala länder, och främjar tvärkulturella perspektiv inom en solid bakgrund inom humaniora. [+]

Detta avancerad nivå ger avancerad kunskap om språk, litteratur och kulturer i europeiska, amerikanska och postkoloniala länder, och främjar tvärkulturella perspektiv inom en solid bakgrund inom humaniora. Denna grad program ger möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet.

European Joint Master's Degree i engelska och amerikanska studier med Otto-Friedrich Universität - Bamberg (Tyskland), Karl-Franzens Universität - Graz (Österrike), Pécsi Tudományegyetem - Pécs (Ungern), Université Paris Diderot - Paris 7 (Frankrike).Dubbelexamen med Universidade do Espírito Santo (Brasilien), Universidad de Huelva (Spanien) eller med Universidad de Sevilla (Spanien).Dubbelgrad med Université Sorbonne Nouvelle - Paris 3 (Frankrike), Humboldt-Universität - Berlin (Tyskland)Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för ansökanKvalificeringsnivå... [-]

Magisterexamen i hållbar kemi och teknik (Miljövetenskaplig hållbar kemi och teknik)

Campusstudier Heltid October 2019 Italien Venice

Denna avancerad nivå fokuserar på kemiska vetenskaper, både teoretiska och experimentella. [+]

Denna grad program ger möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet.

Dubbelgrad med Univerza mot Novi Gorici (Slovenien). I slutet av sin utbildning, kan eleverna tilldelas en dubbel examen: Laurea Magistrale i Chimica e Tecnologie Sostenibili av Università Ca' Foscari Venezia och Okolje 2. Stopnje - Utbildningsplan miljö Univerza v Novi Gorici.Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för tillämpningsprocedurenKvalificeringsnivå

Magisterexamen

Undervisningsspråk

engelsk

Tillgång till programmet

Öppen antagning med förbehåll för bedömning av minimikrav.

Kvoter reserverade för utländska studenter som är bosatta utomlands: 8 platser, varav 3 är reserverade för kinesiska studenter som bor i Kina under Marco Polo-projektet.... [-]


Magisterexamen i jämförande internationella relationer (internationell och tvärkulturell studieplan)

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Venice

MSc-programmet omfattar två års heltidsstudie som täcker ett brett spektrum av fält i internationella relationer. Det är utformat för studenter med olika akademiska bakgrunder som historia, internationell rätt, politiska vetenskaper, språk och relaterade discipliner. [+]

MSc (Master of Science / Laurea Magistrale ) grad i " Relazioni Internazionali Comparate - International Relations", som är aktiv sedan 2008, omfattar två års heltidsstudie som täcker ett brett spektrum av fält i internationella relationer. Det är utformat för studenter med olika akademiska bakgrunder som historia, internationell rätt, politiska vetenskaper, språk och relaterade discipliner.

Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för ansökanKvalificeringsnivåMagisterexamenUndervisningsspråk

engelsk

Tillgång till programmetObegränsad anmälan är föremål för bedömning av minimikrav.Kvoter för icke-EU-studenter bosatta i utlandet: 11 platser, varav 1 är reserverad för kinesiska studenter bosatt i Kina, enligt Marco Polo-programmet.Förkunskapskraven riktig individuell pedagogisk bakgrundläroplanerEn certifierad kunskap om engelska på lägsta nivå B2... [-]

Magisterexamen i ledning

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Venice

Detta MSc-program tar två år och kombinerar läroplaner inom marknadsföring och kommunikation, redovisning och ekonomi och till sist International Management genom att täcka ett brett spektrum av frågor relaterade ämnen. [+]

Detta MSc-program tar två år och kombinerar läroplaner inom marknadsföring och kommunikation, redovisning och ekonomi och till sist International Management genom att omfatta ett brett spektrum av frågor relaterade ämnen. Kurserna (helt undervisad på engelska) kommer att omfatta många ämnesområden som strategi, innovation, marknadsföring, administration, företagsfinansiering och ledningsstyrning.

Detta examen erbjuder också möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet:

- Dubbelexamen med École Supérieure de Commerce de Paris-Europe (Frankrike)

Studenter som är inskrivna i magisterexamen i Management kan få en dubbel examen: en magisterexamen i management vid universitetet Ca 'Foscari Venice och Master of Management från ESCP-Europa.... [-]


Magisterexamen i naturvetenskap och teknik för kulturarv

Campusstudier Heltid October 2019 Italien Venice

Denna magisterexamen utbildas helt på engelska och utbildar experter inom diagnostik och bevarande av kulturarv med starkt tvärvetenskaplig kunskap (kemi, fysik, biologi, datavetenskap, geologi) och praktisk erfarenhet av innovativ bevarandesteknik. [+]

Mästare i naturvetenskap och teknik för kulturarv

Magisterprogrammet förbereder experter (bevarandeforskare) i diagnostik och bevarande av kulturarvet, vilket ger en solid tvärvetenskaplig utbildning som kombinerar kemi, fysik, biologi, datavetenskap och geologi med innovativ teknik för lagring av artefakter. Utbildningen är utformad för att förbereda en professionell siffra som kan interagera med experter inom andra discipliner som är inblandade i processen för skydd och bevarande av kulturella tillgångar, som fungerar som en teknisk och vetenskaplig referens.

Kandidaten kommer att kunna designa och testa ny teknik för restaureringsarbete, utveckla projekt för förebyggande av skador och underhåll av kulturarv och att utföra diagnostiska tester för karakterisering av artefakter.... [-]


Magisterexamen i språk, ekonomi och institutioner i Asien och Nordafrika

Campusstudier Heltid October 2019 Italien Venice

Detta avancerad nivå ger utmärkt kunskap i ett av de asiatiska eller nordafrikanska språken, med särskild inriktning på ekonomisk och juridisk jargong samt en djupgående kunskap om de ekonomiska, juridiska, historiska och politiska aspekterna av den geografiska referensområde. [+]

Denna grad program tillåter eleverna att uppnå kunskaper i ett av de asiatiska eller nordafrikanska språk, med särskilt fokus på de ekonomiska och juridiska jargong, och få en fördjupad kunskap om de ekonomiska, rättsliga, historiska och politiska aspekterna av det geografiska området av referens. Studenterna kommer också att få en bra kunskap om socio-språkliga och kommunikationsprocesser, samt förtrogenhet med IT och elektroniska kommunikationsmedel, både i allmänhet och med hänvisning till deras specialiserings språk.

Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för ansökanKvalificeringsnivå

Magisterexamen

Undervisningsspråk

Italienska och engelska

Tillgång till programmet... [-]

Magisterexamen i språkvetenskap (språkvetenskaplig kursplan)

Campusstudier Heltid October 2019 Italien Venice

Denna avancerad nivå kommer att ge avancerad språklig och kulturell kunskap, analytiska färdigheter på det valda främmande språket samt den nödvändiga förmågan att interagera med multidisciplinära och mångkulturella forskargrupper. [+]

Detta examen erbjuder möjlighet att få en dubbel / gemensam examen med andra europeiska universitet.

- Gemensam magisterexamen i språket (Engelska språket) i samarbete med Otto-Friedrich University - Bamberg (Tyskland); Karl-Franzens Universität - Graz (Österrike); Pécsi Tudomànyegyetem - Pécs (Ungern); Université Paris Diderot - Paris 7 (Frankrike.)- Dubbelexamen med Goethe University - Frankfurt I slutet av detta studieprogram kan eleverna ges en dubbel examen: "Master of Science in Language" ( Ca' Foscari University of Venice ) och "

Master of Arts i Italienstudien "(Goethe University Frankfurt).

Länk till sidan GradprogramLänk till sidan för ansökanKvalificeringsnivå... [-]

Professionell Master i Global Business Japan

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Italien Venice

Syftet med detta masterprogram är att utveckla kompetens inom kommunikation, samarbete och skapande som professionella lokaler för gränsöverskridande verksamhet och ledning mot / i / med Japan. Studenter erbjuds möjligheter att förvärva kompetenser, förmågor och erfarenheter som är relevanta för att utveckla affärsmöjligheter och yrkeskarriärer, samtidigt som man använder och förbättrar sitt styrka av japanska och engelska. Detta kommer att ske genom aktiv (projekt- och fallstudie centrerad) lärande på japansk och engelska under ledning av erfarna affärsmän och akademiker. [+]

Syftet med detta masterprogram är att utveckla kompetens inom kommunikation, samarbete och skapande som professionella lokaler för gränsöverskridande verksamhet och ledning mot / i / med Japan. Studenterna kommer att erbjudas möjligheter att förvärva kompetenser, förmågor och erfarenheter som är relevanta för att utveckla affärsmöjligheter och yrkeskarriärer samtidigt som de använder och förbättrar deras kontroll av japanska och engelska.

Detta kommer att ske genom aktiv (projekt- och fallstudie centrerad) lärande på japansk och engelska under ledning av erfarna affärsmän och akademiker.

Innehållet i kursen kommer att bestå av affärsspråk och sätt, företagskultur, samhälls- och regionala utmaningar, sysselsättningspraxis, redovisning och finansiering, marknadsföring, handel och logistik, juridisk ledning, gränsöverskridande M... [-]


Professionell Master i Klimatförändring och Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Italien Venice

Klimatförändringarna är en av de största utmaningarna för världens befolkning. Dess effekter påverkar de flesta geografiska områdena, samtliga huvudproduktionssektorer och alla aspekter av den sociala organisationen som utgör grunden för medborgerlig samlevnad inom ett land och mellan länder. Det är därför viktigt att veta hur man kan förutse förändringar i klimatet, bedöma deras inverkan, hantera konsekvenserna och planera förebyggande åtgärder. Magisterprogrammet ger de vetenskapliga kompetenser som behövs för att förstå mekanismerna som styr klimat och ekonomiska förändringar och bedöma betydelsen och, framför allt, kostnaderna och fördelarna med de åtgärder som ska vidtas. [+]

Klimatförändringarna är en av de största utmaningarna för världens befolkning. Dess effekter påverkar de flesta geografiska områdena, samtliga huvudproduktionssektorer och alla aspekter av den sociala organisationen som utgör grunden för medborgerlig samlevnad inom ett land och mellan länder. Det är därför viktigt att veta hur man kan förutse förändringar i klimatet, bedöma deras inverkan, hantera konsekvenserna och planera förebyggande åtgärder.

Magisterprogrammet ger de vetenskapliga kompetenser som behövs för att förstå mekanismerna som styr klimat och ekonomiska förändringar och bedöma betydelsen och, framför allt, kostnaderna och fördelarna med de åtgärder som ska vidtas.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Italien
Telefonnummer false

Adress, rad 1 Via Sile, 6
31056 Treviso, Veneto, Italien
Telefonnummer false