Hotel Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Hotel Business School , som föddes 2008 från ett samarbete mellan Forte Village Resort och LUISS Business School, är huvudmålet att utbilda högt kompetenta och kompetenta chefer som kan utnyttja möjligheterna till professionell framgång och tillväxt inom gästbranschen, båda på nationell och internationell nivå.

Master Five Stars i Hotel Management, som nått sin nionde upplagan, är huvudskolan som erbjuds av skolan och har blivit ett riktmärke för chefsutbildningen inom lyxbranschen, med flera och varierande seminarier, föreläsningar och workshops.

Gästfrihetssektorn är alltmer utmanande och konkurrenskraftig och det kräver att mänskliga resurser kan möta och hantera komplexiteten hos ett turistnationellt och internationellt system i ständig utveckling som kräver nivåer av excellens när det gäller kvalitetsstandarder.

Hotel Business School uppfyller dessa krav som ger professionell och ledarskapsutbildning till kandidater och kvalificerade kandidater som efter en lämplig träning kommer att kunna gå omedelbart till verkställande och ledande roller på det nationella och internationella hotellområdet.

Business School ligger i Pula (Cagliari) i en modern undervisningsmiljö med en stor föreläsningssal, grupparbete klassrum, relaxavdelning och catering.

Initiativet som främjas av Forte Village Resort sponsras av de olika institutionerna i territoriet och involverar partners från prestigefylld nationell och internationell nivå.

Sardinien, tack vare sitt läge på Medelhavet, är den perfekta platsen för ett avancerat yrkesutbildningscenter som blir en internationell referens för alla som arbetar eller avser att arbeta inom hotellbranschen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master i fem stjärnor hotellledning

Campusstudier Heltid 11 månader November 2018 Italien Cagliari

Befälhavaren i Five Stars Hotel Management, främjas av Forte Village Resort och Luiss Business School, är ett träningsprogram som är unikt i Italien tack vare sin kursplan, sysselsättningsperspektiv, slutprofil och plats. Det är det innovativa svaret på den utmaning som hotellbranschen kommer att möta för att hantera komplexiteten i ett turistsystem som är i ständig utveckling och kräver nivåer av excellens inom många kompetensområden, från marknadsföring till intäktsförvaltning, kongress [+]

Befälhavaren i Five Stars Hotel Management, främjas av Forte Village Resort och Luiss Business School, är ett träningsprogram som är unikt i Italien tack vare sin kursplan, sysselsättningsperspektiv, slutprofil och plats. Det är det innovativa svaret på den utmaning som hotellbranschen kommer att möta för att hantera komplexiteten i ett turistsystem som är i ständig utveckling och kräver nivåer av excellens inom många kompetensområden, från marknadsföring till intäktsförvaltning, kongress

Mästarens främsta mål är därför att producera chefer med utmärkta färdigheter och kompetens, som kan utnyttja möjligheter till framgång och professionell tillväxt inom den nationella och internationella 5-stjärniga gästbranschen. Den konstanta referensen, under både träning och arbetsplatser, till lyxmarknaden är nyheten och styrkan hos Master i hotellledning.... [-]