IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Service Design, Hållbarhet, turism, webben och ny teknik.

En verkligt antika staden som har spelat en ledande roll i historien av Medelhavet, är Cagliari nu ett av de områden som är värdar för världens största koncentrationer av IT företag.

IED Cagliari fokuserar sin utbildningsplaner på att utveckla tjänstedesign inriktad sådana nya sektorer som hållbarhet tillämpas på förnybara energikällor, livskvalitet i stora moderna städer, och ny teknik tillämpas på media och utbildning.

Mer allmänt, utbildning här fokuserar på den nya metoden till begreppet välbefinnande som tar i allt från den enskilde till staden och dess omgivningar.

Dessa tematiska områden är huvud trådar för att utveckla nya kluster av utbildningar som gör det möjligt för oss att skapa strukturerade projekt med partner inom den offentliga och den privata sektorn.

Denna skola erbjuder program i:
  • Italienska

Se skolans Masterprogram » Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen I Utformningen Av Hållbara Turisttjänster

Campusstudier Heltid 12 månader November 2018 Italien Cagliari

Under senare år har frågan om hållbarhet i dess vidaste bemärkelse (miljömässiga, sociala och ekonomiska) har antagit en allt viktigare plats. Kyotoprotokollet av 2020-målen kommer nu och den senaste konferensen av Cop21 i Paris i 2015 på klimatet har beslutat att hålla temperaturökningen på jorden under en grad och en halv mestadels genom att minska CO2-utsläppen från verksamheten i " man. I en italiensk sista GreenItaly 2015 rapportposter som den gröna ekonomin medför ett mervärde till vårt land på över 102 kliva euro, vilket motsvarar 10,3% av vår nationella ekonomi. Ett företag i fem är hållbar och turism följer denna trend. Den hållbara forskningsdesign blir mer än någonsin ett krav från marknaden, desto mer design som göras i Italien kombination i samband med utvecklingen av hållbara turisttjänster. Inom ramen för detta huvudmålet är att skapa nya chefer som kan hantera och skapa nya tjänster för hållbar turism faller in innovativa figurer av gröna jobb. [+]

DETTA PROGRAM "bedrivs på italienska

Vem bör delta:

Den Master i Design av hållbara turisttjänster Den är avsedd för studenter inom ekonomi, humaniora och design intresserade av att utveckla sina färdigheter inom hållbar turism och utveckling av området, men också för chefer och researrangörer som vill ha en intensivt år öka sina kunskaper för att föreslå på marknaden med mer kunskaper.

mål:

Master bilda en ny typ av hållbar chef tjänster för turism i kategorierna gröna jobb: en högt specialiserad professionell men med starka övergripande och tvärvetenskapliga kompetens, genom att lära om hållbara kommunikationsförmåga, ekonomisk (särskilt grön ekonomi , blå ekonomi och gemensam konsumtion) och kunskap om processer, material och konstruktionsverktyg.... [-]


Videoklipp

IED Cagliari

Kontakt

IED - Istituto Europeo di Design

Adress, rad 1 Viale Trento, 39
09123 Cagliari, Italien
Hemsida http://www.ied.it/cagliari/home
Telefonnummer +39 070 273505